Mini spelletjes voor op reis

Geplaatst op: 30.09.2019

Hoe meer getallen je op je scoreblad… Meer. Bestel Koehandel hier. Carolien Dream the World.

Nog geen account? Last but not least: het spel moet niet snel vervelen. Een snel, grappig en actief reisspelletje dus! Bij deze mijn favoriete reisspellen om mee te nemen op reis! Yahtzee is inderdaad een geweldig spel! Ik weet nu een beetje dat we daar in de avond rustmomenten hebben met de groep. Als ik met mijn vriendinnen op reis ga, nemen we altijd 6 dobbelstenen mee.

Catan - Het Dobbelspel. Vandaag Bezorgd Ik houd wel van spellen waar het zowel om tactiek als om geluk draait en een beetje manipulatie ;p, mini spelletjes voor op reis. Regenwormen is een favoriet maar ook klassieke spellen als Rummikub en Yathzee worden bij ons veel gespeeld. Het heeft veel weg van het originele Kolonisten van Catan bordspel, maar dan is het natuurlijk net wat gemakkelijker. Keva 2!

  • Meisjes 1.
  • Je hebt ook niet altíjd zin om goede gesprekken te voeren met iedereen en dan kan het heel leuk zijn een reisspel bij je te hebben dat iedereen kan spelen.

2. Unstable Unicorns

Het doel van het spel is om met zo min mogelijk strafpunten over te blijven. Bekijk hier alle reisspellen van Lobbes! Poppen en Knuffels. De spellen die je weggeeft heb ik beide al. Pikachu 8. Met 2 extra tegels, 7 regenwormenfiches en

  • Gabriëlle ~ GlobeGirl.
  • Volgens mij kunnen we weer even vooruit wat betreft inspiratie voor leuke spelletjes.

Ik las inderdaad dat jullie in Engeland gaan road trippen, je leest het goed: de kippen moeten het haantje imponeren met mooie spullen? Yes, zo leuk Carolien. Gigamic 3. Stratego 1. Weten jullie al naar welke regio jullie willen gaan?

Nieuw reisspel kopen? Bedenk welk reisspel geschikt is voor jou!

GB eye 1. Corners of the World copyright since ©. Selectie verfijnen Merk.

Engels Frans 3. Regenwormen is weer in de reis editie verkrijgbaar. Wat leuk. We vertrekken begin januari voor drie maanden naar Azi.

Een leuk reisspel in de auto maakt de reis nog leuker!

Backgammon 9. Verder kijken? Maar wees gerust! SmartGames Deducktion. Als je je bijvoorbeeld veel tussen internationale reizigers bevindt, is het wel zo leuk als spellen Engelstalig zijn of zelfs helemaal zonder tekst.

  • Days of Wonder 2.
  • Als ik met mijn vriendinnen op reis ga, nemen we altijd 6 dobbelstenen mee.
  • Het is een leuk kaartspel waarbij je 7 eenhoorns moet verzamelen in jouw stal.
  • Baby- en Peuterspeelgoed.

Regenwormen is een favoriet maar ook klassieke spellen als Rummikub en Yathzee worden bij ons veel gespeeld. Vandaag Bezorgd. Super leuke actie. Bij deze mijn favoriete reisspellen om mee te nemen op reis. Het spel heeft geen vast verloop, waardoor iedere ronde weer anders kan uitpakken. Degene met de meeste punten wint. Geluksspel Welkom in de stad van Machi Koro, het Japanse dobbelspel dat de wereld aan het veroveren mini spelletjes voor op reis.

Welke reisspellen stop jij in je koffer?

Linda travellersoftheworld. Laatste update in april Bekijk ook: Top 10 Reisspellen.

Skip-Bo Junior verpakking 9 x 14,5 cm Nu besteld, morgen in huis 10,99 Wijzig! Bestel Guillotine hier. Verder kijken.


Facebook
Twitter
Comments
Dakota 09.10.2019 07:18 Antwoord

Tactic 8.

Sandrina 05.10.2019 09:25 Antwoord

We vertrekken begin januari voor drie maanden naar Azië!

Wulfert 02.10.2019 11:10 Antwoord

Ik houd wel van spellen waar het zowel om tactiek als om geluk draait en een beetje manipulatie ;p.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 estudioolivera.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.