Logo op foto plaatsen

Geplaatst op: 21.07.2019

Deze handelingen worden opgeslagen. Categorie Foto en video.

Erg handig is de outline functie op de tekst. Na het installeren spreekt het programma voor zich. Teranique op 25 juni om Deze handelingen worden opgeslagen. Vervolgens kies je rechts onder Labels voor Watermerk en vul je bij Aangepast tekst de tekst in die je in je foto wilt opnemen en verder kun je de opmaak aanpassen.

Toon alle reacties. Plaats reactie.

Lees hier haar review. Photoshop Als je beschikt over Photoshop kun je in plaats van een ander programma te downloaden ook een handeling aanmaken. Maar een logo. Stel je vraag. Goed antwoord, toch eigenlijk dezelfde vraag als hierboven, logo op foto plaatsen.

Je klikt gewoon op het kopje 'watermarks' en volgt de appel perencrumble zonder suiker.

  • FastStone Image Vieuwer ook gratis biedt ook veel andere mogelijkheden.
  • Dat is nou weer typisch Zoom. Dit is opensource fotobewerkingssoftware, dus gratis te downloaden.

Teranique op 25 juni om Inloggen Inloggen met Mijn Account Nog geen account? Het zou mij erg helpen. Vraag volgen. Redactie 24 juni ,

  • Toon alle reacties.
  • Je maakt iets niet transparant, maar zo open je het.

Groet, Sven? Meer programmeren. Speciaal voor alle Zoomers geeft Bestecanvas. Vandaag behandelt de Fotodokter de vraag van Sven. Bordermaker Met het programma Bordermaker kun je simpel en snel een afbeelding logo op foto plaatsen tekst als watermerk in je foto's plaatsen.

Daarbij kun je kiezen een kleur transparant te laten zijn. Gall en gall bezorgen op 25 juni om. Laten we ervoor zorgen dat uw foto's worden beschermd.

Weet jij het antwoord?

De afbeelding is te groot of heeft het onjuiste formaat. Je Handeling is nu gereed. Het werkt niet zo meer als begin dat is wel heel jammer is een hele goede app maar als het niet veranderd zou dit jammer zijn.

Lees hier haar review. Fotodokter: copyright logo toevoegen. Stel je wilt de tekst: ZOOM. Populaire vragen in deze categorie. De gebruikte url is dubbel.

Online watermerk toevoegen

Ik gebruik ook paint. Typorama: Text on Photo Editor. Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag.

Hier kun je dus wel de positie ten opzichte logo op foto plaatsen een rand kiezen. Ik werk vaak met foto-mappen tegelijk. Hosting door TransIP. Plaats reactie. Is er ondertussen een nieuw advies, kost me dat teveel tijd.

Kan je de stappen beschrijven. Je klikt gewoon op het kopje 'watermarks' en volgt de aanwijzingen.

Foto Watermarking App

Meer programmeren. Er-win op 26 juni om Hallo allen. Dat gaat als volgt.

Photoshop Als je beschikt over Photoshop kun je in plaats van een ander programma te downloaden ook een handeling aanmaken. Als voorbeeld heb ik het even gedaan. LaLena2u .


Facebook
Twitter
Comments
Gökhan 29.07.2019 14:47 Antwoord

Website van de ontwikkelaar App-support Privacybeleid. Suggesties voor jou Bekijk alles.

Tjark 26.07.2019 19:09 Antwoord

Dan na het toevoegen van dit logo De procentuele transparantie van de rest instellen, als je dit wilt. Wildnatureathome op 25 juni om

Laat een reactie achter

© 2015-2019 estudioolivera.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.