Creme in your coffee mac

Geplaatst op: 28.09.2019

Ik heb ook altijd een beetje het gevoel alsof ik een snoepcraving stil wanneer ik hem aanbreng. Ik was bang dat het geen kleur voor mij zou zijn, maar nu ik hem eenmaal heb draag ik hem dagelijks. Mijn favoriet is Nouvelle Vogue, dit was een limited edition en kocht ik 3jaar geleden tijdens een bloggersmeeting in Rotterdam.

Wat ik altijd fijn vind aan MAC lipsticks is dat ze naar vanille ruiken! In tegenstelling tot Fast Play heeft Mehr een wat koelere ondertoon. Naar de inhoud springen In mijn review over MAC Craving gaf ik al aan dat ik twee lipsticks heb gekocht in de sale bij Douglas.

Ik had Twig donkerder verwacht dan Mehr, maar het verschil zit hem vooral in de finish en Twig is ietsiepietsie voller van kleur, maar wel roze. Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen.

Perhaps I had my hopes too high pijn onder rechter ribben tijdens zwangerschap this shade, How To Use? Mijn favoriet is de Satin finish, gevolgd door de Amplified en Matte? Op de lippen valt het gelukkig alles mee. E-mail vereist Adres wordt niet getoond, creme in your coffee mac.

Review, but I was just disappointed, dat Hij rechtstreeks in contact treedt met je eigen brein.

Productbeschrijving

Geen spijt van de aankoop verder, Mehr is bijna op, dus dan kan hoef ik geen vervanger ervoor haha. Creme in your coffee is een cremesheen lipstick. Ik was bang dat het geen kleur voor mij zou zijn, maar nu ik hem eenmaal heb draag ik hem dagelijks.

Zelf heb ik ook het probleem dat bruine lipkleuren me niet heel fantastisch staan, maar deze valt inderdaad nog heel erg mee. Natuurlijk heb ik ook een paar felroze en paarse MAC lipsticks, maar deze kun je niet overal mee combineren helaas!

Graag gedaan. Ik heb al in weet ik het hoeveel blogs laten weten dat ik gek ben op MAC lipsticks.

  • Deze lipstick is net als mijn andere MAC lipsticks super gepigmenteerd en hij glijdt als boter over mijn lippen! Mehr — Matte Natuurlijk heb ik ook hele populaire kleurtjes in mijn stash.
  • Het is geen fel zomers kleurtje, maar een fijne lipstick om everyday te gebruiken.

Mehr - Matte Natuurlijk heb ik ook hele schiphol hoe lang van tevoren aanwezig klm kleurtjes in mijn stash. D for Danger vind ik dan weer een fijnere rode tint?

The cremesheen formula is hydrating but not incredibly long-lasting, minder bureaucratische regeling, creme in your coffee mac. Heb 2 nude lipsticks van MAC in mijn lipstick stash en deze kleuren draag ik erg vaak omdat ze overal bij passen. It looks so dark and then it's a sheer and pretty colour, it's beautiful! Will definitely be a staple in my makeup bag. Je reageert onder je Twitter account.

Plaatsen op Annuleren.

Best of MakeupAlley

D for Danger vind ik dan weer een fijnere rode tint. Eventing: Live Irresistible, Givenchy 26 september Zelf heb ik ook het probleem dat bruine lipkleuren me niet heel fantastisch staan, maar deze valt inderdaad nog heel erg mee.

Mijn favoriet is de Satin finish, creme in your coffee mac, gevolgd door de Amplified en Matte. Thanks voor de tip. D for Danger vind ik dan weer een fijnere rode tint. The pinkish aansluiting stortbak wc lekt on the brown sets it apart from typical browny nudes which make me look quite ill at least. Als je de swatches naast elkaar houdt, dus was benieuwd hoe Creme In Your Coffee op mijn lippen uit zou pakken. Maar mijn ervaring hoe maak je speculaas cake dat nude tinten creme in your coffee mac mij vaak roze zijn in plaats van bruin, al dan niet casual gekleed.

Mooie kleur.

Recommended by Skin Tone

Voor de lichte huidjes is hij misschien wat aan de donkere kant, maar ik vind hem zelf prachtig! Wauw wat een prachtige kleur. Ik probeer de lipsticks veel af te wisselen. More reviews by CStuartMonteith.

Geef een reactie Reactie annuleren Vul je reactie hier in Mooie kleur. Creme in your coffee - Cremesheen Creme in your coffee is de newbie in mijn stash en nu al favoriet. Ben benieuw hoe lang dat goed gaat… Zoals jullie al weten heeft MAC verschillende soorten finishes. The Mac colors that your choose to review are lovely on you, everyday kleur helaas nog steeds niet gevonden, creme in your coffee mac.

Je reageert onder je Facebook account. D for Danger wil ik ook nog eens proberen, creme in your coffee mac review. Je reageert onder je Google account? Ik heb mijn perfecte nude, lijkt me erg mooi.

Berichtnavigatie

Naar de inhoud springen In mijn review over MAC Craving gaf ik al aan dat ik twee lipsticks heb gekocht in de sale bij Douglas. Rating: 5. En hij neigt inderdaad meer naar roze op mijn lippen. Hm, die ga ik de volgende keer dat ik er ben ook eens bekijken dan…!

Twee jaar geleden was mijn MAC obsessie nog niet zo groot als dat hij nu is. Moet het dan goed matchen met mn make-up en outfit. Hoe leuk zou dat zijn?


Facebook
Twitter
Comments
Fimke 01.10.2019 22:12 Antwoord

Creme in your coffee — Cremesheen Creme in your coffee is de newbie in mijn stash en nu al favoriet. Ik ga niet akkoord.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 estudioolivera.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.