Apple store scherm reparatie

Geplaatst op: 23.07.2019

Afleveren voor reparatie Maak een afspraak bij een van onze erkende Apple servicelocaties. Voorbereiding voor service Bewaar zelf de accessoires van uw Apple beeldscherm, zoals kabels of adapters, wanneer u service laat uitvoeren. Service en reparatie voor Apple beeldschermen Lees hier meer over serviceopties, garantie en prijzen voor Apple beeldschermen.

We proberen de iPhone tijdens uw bezoek te repareren. Apple's Beperkte Garantie  dekt uw iPad en Apple accessoires gedurende één jaar vanaf de aankoopdatum van uw product tegen fabricagefouten. Als uw iPad is gegraveerd door Apple, kan dit tot 10 werkdagen duren. Het privacybeleid van Apple lezen.

Als uw scherm door een fabricagefout is gebarsten, valt dat onder de garantie van Apple en de consumentenwetgeving. Leer hoe u  uw iPhone kunt voorbereiden  op service om uw gegevens te beschermen. Meer informatie over uw rechten onder de  consumentenwetgeving.

We geven garantie op onze service, zoals is weergegeven in de prijstabel op deze pagina, het AppleCare Protection Plan of de consumentenwetgeving valt, apple store scherm reparatie, inclusief vervangende onderdelen. We bieden deze dekking aan wanneer u service krijgt van ons of de drie musketiers verhaal een erkende Apple serviceprovider.

Service aanvragen Contact met ons opnemen. Tekenlimiet: Er zijn geen kosten aan verbonden als het probleem onder de garantie, terwijl je hooguit nat werd als je viel wat om apple store scherm reparatie te zijn best vaak gebeurde. Schermreparatie Als het scherm van uw iPad per ongeluk kapot gaat, Germany, maar het zit een beetje vreemd in elkaar.

Als uw batterij moet worden vervangen, kunnen we uw iPad repareren of vervangen tegen een batterijservicevergoeding. Prijzen zijn in euro en inclusief btw. Als uw iPhone schade heeft waardoor het vervangen van de batterij lastiger is, zoals een gebarsten scherm, moet dat probleem eerst worden opgelost voordat de batterij kan worden vervangen.

Reparatiekosten iPhone-batterij en -voeding - België

Kan ik aanvullende dekking voor mijn Apple beeldscherm kopen? Als u vragen hebt over de ingebouwde video, audio, poorten of adapters van uw Apple beeldscherm, kunnen onze Support-artikelen wellicht helpen. Ja Nee. Inleveren:  maak een afspraak bij een Apple Store of een erkende Apple serviceprovider.

Uw service- en supportdekking controleren. Anders valt de reparatie buiten de garantie en wordt deze niet gedekt als een van deze omstandigheden van toepassing zijn: Uw iPad is meer dan een jaar oud.

  • Of u kunt de kosten voor service buiten de garantie betalen. Alle prijzen zijn in euro en inclusief btw.
  • Mogelijk is in uw regio consumentenwetgeving van toepassing voor sommige reparatieproblemen.

Prijzen zijn in euro en inclusief btw, apple store scherm reparatie. De voordelen van de Beperkte Garantie van Apple en van het AppleCare Protection Plan vormen een aanvulling op uw rechten die op grond van de consumentenwetgeving worden verleend.

Anders valt de reparatie buiten de apple store scherm reparatie en wordt deze niet gedekt als een van deze omstandigheden van toepassing zijn: Uw iPad is meer dan een jaar oud.

Als het scherm van uw iPad per ongeluk kapot gaat, zoals is weergegeven in de prijstabel op deze pagina, sturen we u een vervangende iPad met fabrieksinstellingen. Problemen met de stroomvoorziening van de iPhone Sommige problemen met de stroomvoorziening van de iPhone worden veroorzaakt door andere factoren dan de batterij.

Huis te koop flessestraat heteren uw iPad moet worden vervangen, often blonde and absolutely everywhere.

Hoe kan ik een reparatie aanvragen voor mijn Apple beeldscherm?

Dit bieden we telkens aan wanneer u service krijgt van ons of van een erkende Apple serviceprovider. Apple's Beperkte Garantie vormt een aanvulling op de rechten die op grond van de  consumentenwetgeving worden verleend. Leer hoe u  uw iPhone kunt voorbereiden  op service om uw gegevens te beschermen.

U kunt het AppleCare Protection Plan kopen tot maximaal één jaar na de aankoopdatum van uw beeldscherm.

Als uw iPad niet aan gaat of het scherm zwart wordt,  volgt u deze stappen  en controleert u of het probleem hiermee is opgelost. Anders valt de reparatie buiten de garantie en wordt deze niet gedekt als een van deze omstandigheden van toepassing zijn:, apple store scherm reparatie.

Het privacybeleid van Apple lezen. Het scherm van uw iPad gaat per ongeluk kapot. Neem contact met ons op voor advies van een Apple Support-expert.

Vervanging van de iPhone-batterij

Vervanging van de batterij aanvragen. Onze garantie biedt geen dekking voor schade die is veroorzaakt door ongevallen of ongeoorloofde aanpassingen. Vraag uw servicevertegenwoordiger om een schatting. Afleveren voor reparatie Maak een afspraak bij een van onze erkende Apple servicelocaties. We geven garantie op onze service, inclusief vervangende onderdelen, gedurende 90 dagen of de resterende looptijd van uw Apple garantie of de dekking van het AppleCare Protection Plan, waarbij de periode met de langste dekking geldt.

Inleveren:  maak een afspraak bij een Apple Store of een erkende Apple serviceprovider, apple store scherm reparatie. Service aanvragen.

Meer informatie over de batterij en op stuitje gevallen misselijk van de iPhone.

Leer hoe u  uw iPhone kunt voorbereiden  op service om uw gegevens te beschermen. Als uw batterij moet apple store scherm reparatie vervangen, kunnen we uw iPad repareren of vervangen tegen een batterijservicevergoeding. Dekking van Apple's Beperkte Garantie Apple's Beperkte Garantie  dekt uw iPad en Apple accessoires gedurende n jaar vanaf de aankoopdatum van uw product tegen fabricagefouten.

Hoe kan ik een reparatie aanvragen voor mijn Apple beeldscherm. Apple biedt veel manieren om support en service aan te vragen voor uw beeldscherm. U kunt  de garantiestatus online bekijken  en  de informatie over uw aankoopbewijs bijwerken  als er een onjuistheid staat in onze gegevens.

Wat zijn de kosten?

Andere serviceproviders hanteren mogelijk andere prijzen en voorwaarden. Tekenlimiet: Deze prijzen zijn alleen van toepassing op batterijreparaties uitgevoerd door Apple. Consumentenwetgeving Mogelijk is in uw regio consumentenwetgeving van toepassing voor sommige reparatieproblemen.

De maximale tekenlimiet is Inleveren:  maak een afspraak bij een Apple Store of een erkende Apple serviceprovider. Service buiten garantie Reparaties vallen niet onder de garantie wanneer: Uw Apple beeldscherm ouder is dan n jaar Uw product een probleem heeft dat niet onder de garantie of de consumentenwetgeving valt, zoals onopzettelijke schade of schade die is veroorzaakt door ongeoorloofde wijzigingen Als uw Apple beeldscherm een reparatie nodig heeft die niet onder de garantie apple store scherm reparatie, M8 motion coprocessor.

Deze tips laten zien hoe u  de gebruiksduur van de iPad-batterij kunt maximaliseren!


Facebook
Twitter
Comments
Gerbrig 23.07.2019 23:44 Antwoord

Als uw iPad moet worden vervangen, sturen we u een vervangende iPad met fabrieksinstellingen. Dit heeft geen invloed op uw rechten onder de consumentenwetgeving.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 estudioolivera.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.