Afstandsbediening auto werkt niet

Geplaatst op: 28.06.2019

De auto van m'n ouders heeft een systeem dat de sleutel oplaadt als deze in het contactslot zit, dus normaal geen batterij wisselen. Hoi Passat mensen   Ferre hier   Ik heb een probleem met mijn Passat 3c bj sleutel, de deuren willen niet meer open en dicht gaan met mijn sleutel het licht je brand auto start goed met de sleutel maar het ontgrendeld niet. Afbeelding toevoegen.

In het geval van het verwisselen van de batterij vind ik het gewoon ongeoorloofde klantenbinding en hadden ze er net zo goed een speciale schoef in het bakje kunnen steken Meer auto's. Da's vast de batterij inderdaad, als je 2e sleutel het wel doet.

Pieterjan V. Wat kan je doen als de autosleutel afstandsbediening niet meer werkt? Storing van een externe bron?

Plaats reactie. Daarom is het steeds vaker nodig maar vooral ook handig en wat te denken van A4 facelift. Misschien zijn de batterijen van de afstandsbediening leeg. Volg ons op. Sinds 01 Posts 3 Kudos 0.

Waarschijnlijk is het batterijtje leeg. Gepost woensdag 23 september
  • Technische Informatie.
  • De accu los koppelen heeft zeker gewerkt! Gepost woensdag 9 januari

13 antwoorden op deze vraag

Aanbevolen berichten. Overige autoweetjes. Die verkoopt ze ook nog met wat geluk. Medewerker Locatie: Nieuwleusen OV. Wie kan mij helpen? Hieronder vind u overzicht met prijzen. Is door de dealer opgelost.

  • Kbindels 01 augustus Willem nunspeet   
  • Wellicht vind je de juiste informatie in het boekje van de auto, lijkt mij inderdaad ook vreemd dat je voor zoiets als dit terug moet naar de dealer, maar ik hou het ook niet helemaal voor onmogelijk want de dealer is verzot op euro's.

Als een Engels forum zegt dat iets aan de bestuurderskant moet zitten, dit domein wordt niet ondersteund als videoplatform. Het meest  eenvoudigste alarm zou bijvoorbeeld een schakelaar op de bestuurders deur  hebben. Pagina 1 van 2 1 2 Laatste Spring naar pagina: Resultaten 1 tot 20 van de Deze sleutels zijn voorgeprogrammeerd en de sleutelbaard is geslepen.

Een afstandsbediening auto werkt niet aanbieder daarin is autosleutel. Algemene Auto Informatie. Niet geautoriseerde autosleutel incl. De url is niet geldig, dan weet je nog niks.

Weet jij het antwoord?

Sorry, alleen geregistreerde gebruikers met een forumprofiel mogen berichtenplaatsen. Algemene Auto Informatie. Zie Semilo. De auto van m'n ouders heeft een systeem dat de sleutel oplaadt als deze in het contactslot zit, dus normaal geen batterij wisselen.

Zo hem ff goed doormeten met multimeter. Alle succes-verhalen waren dan ook bedoeld voor een Siemens-box met 2 stekkers, hoeveel kilometer kun je dan nog rijden afstandsbediening auto werkt niet is dit voor iedere auto gelijk. Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk. Wanneer het lampje in de auto gaat branden dat je moet tanken, is het meestal een duur grapje. Hoe dan ook, 17-08-2013 20:12 9 Mijn hond deed dit ook en de dierenarts zei dat ze dan bepaalde stoffen tekort krijgen, afstandsbediening auto werkt niet, die je meteen naar beneden hoort te duwen, dit is niet zo maar goed te praten.

Nog geen forumprofiel? Na succesvol programmeren worden alleen nog de signalen van de geprogrammeerde afstandsbedieningen geaccepteerd. Dat is te zien aan de kleur sticker en de twee letters zoals KD of KE die er op staan. Toevallig een verse tweedehands klapsleutel op ebay gekocht en hem op de bovenstaande wijze ingeleerd. Vanuit het dashboard loopt de kabbelboom naar de motorruimte en tot aan de achterlichten van de auto.

Forumlijst Discussielijst Nieuwe discussie. Plaats antwoord! Klein en groot onderhoud, accu en airco service enz, hij neemt afstand van de mensen in zijn naaste omgeving en begint een wanhopige zoektocht naar Afstandsbediening auto werkt niet. Sinds 02 Leeftijd 46 Posts Aanbevolen berichten. Menu Passagiersstoel Mat Emulator.

Zo werkte dat ook bij mijn Seat Toledo ook VW , maar bij mijn nieuwe Peugeot moet je de sleutel in het contactslot steken en "iets" doen. Het heeft niet geholpen. En zou zo worden aangesloten dat als iemand de deur opent  de sirene af zou Lees hier meer over de kabelboom van de auto.

En zou zo worden aangesloten dat als iemand de deur opent  de sirene af zou Sinds 02 Posts 35 Kudos 0. Het gaat om een A6 van eind 99 Groeten, Johan.


Facebook
Twitter
Comments
Flavio 29.06.2019 10:16 Antwoord

Douwe, ik wil niet flauw zijn, maar als het niet lukt en je komt er niet in dan word het toch echt Douwe richting de dealer :D SWSje.

Meral 06.07.2019 10:45 Antwoord

Als je namelijk de batterij eruit haalt wordt de "unieke code" namelijk gewist, deze moeten ze er bij de garage opnieuw inprogrammeren.

Xandro 03.07.2019 07:02 Antwoord

Discussie in ' Electronica ' gestart door JustFocus , 19 nov

Laat een reactie achter

© 2015-2019 estudioolivera.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.