Pakistaanse ambassade den haag contact

Geplaatst op: 29.09.2019

Klik hier voor meer informatie OK. Dan mag u ook een document van de burgerlijke stand in het Spaans inleveren. Zorg dan dat u eerst de benodigde documenten verzamelt.

Deel deze pagina Twitter Facebook LinkedIn. Zo kunnen wij uw aanvraag beter beoordelen. Dan mag u ook een document van de burgerlijke stand in het Spaans inleveren. Het ministerie van Buitenlandse Zaken beoordeelt eerst of u Nederlander bent. Voor Nederlanders die wonen, werken en reizen in het buitenland.

Reisverzekering voor Nederland en Pakistan - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Pakistan.

Het consulaat bepaalt per aanvraag of een double of multiple entry visum daadwerkelijk afgegeven wordt.

Deze moet op bedrijfsbriefpapier geprint worden met een Nederlands adres. Wilt u uw paspoort of ID-kaart aanvragen in Pakistan. U kunt ziek worden, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Pakistan, Tyga said. Dat werd Den Haag: This is the first country where I havent had.

U krijgt bericht over de termijn van de procedure pakistaanse ambassade den haag contact een brief die u voor akkoord ondertekent.

  • Het adres van de ambassade vindt u hier terug.
  • Op de Nederlandse ambassade in Pakistan vinden ze de zaak zwaar Bel 06 30 98 12 76 of stuur een e-mail naar infoambassadevandenhaag.

Of probeer de pagina nogmaals te laden of in een andere browser te openen. Pas dan kan het nieuwe document worden opgestuurd. Na verschillende beleidsfuncties in Londen en Den Haag zit ik sinds juli in.

Een originele uitnodiging  plus een kopie van de informatiepagina van het Pakistaanse paspoort van de gastheer, beide door hem ondertekend. U krijgt per e-mail bericht als uw document klaar is.

Probeer het later nog eens. Internationaal reisadvies. Bestemming toevoegen Bestemming verwijderen! Hieronder leest u wat deze eisen zijn in Pakistan. Wilt u uw paspoort of ID-kaart aanvragen in Pakistan.

Vereisten voor een toeristenvisum voor Pakistan voor Nederlandse paspoorthouders

This place is listed in the ambassade category of the Instantie: Rechtbank Den Haag; Datum uitspraak: ; Datum publicatie. De Nederlandse ambassade krijgt je wel vrij ook al pleeg je een moord. Recent Posts. Dé publiekswebsite van Buitenlandse Zaken.

Bij de ambassade in Islamabad kunt u online een afspraak maken. Over deze site Over Nederlandwereldwijd. U kunt dit ook doen bij de Nederlandse grensgemeenten en op Schiphol. Laat u het document opsturen. De beslistermijn wordt op dat moment verlengd.

Recent Posts

Hiermee kunt u online de status van uw aanvraag volgen. Accountcode vergeten? Een koerier van visum. Dé publiekswebsite van Buitenlandse Zaken. U kunt dit ook doen bij de Nederlandse grensgemeenten en op Schiphol.

Bij stap 2 ziet u of het land waar u woont aanvullende eisen stelt. Een voorbeeld Garantiebrief vindt u hier terug. Nl als je vragen hebt of meer informatie wilt over de functies of de wervingsprocedure 18 feb Laat u het document opsturen. Category : Uncategorized. Het is mogelijk dat wij u om extra documenten vragen.

Stuur het visum! U kunt documenten inleveren in het Nederlands, Engels, waarbij het leek of de kelk schuin pakistaanse ambassade den haag contact was. Na verschillende beleidsfuncties in Londen en Den Haag zit ik sinds juli in, pakistaanse ambassade den haag contact. Neem een aan uzelf geadresseerde envelop mee.

Contactgegevens

De ambassade is niet de enige Pakistaanse diplomatieke missie in Nederland. In het algemeen bestaan de diensten van de Pakistaanse Ambassade in Den Haag uit het behandelen van aanvragen van Pakistaanse visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Pakistaanse nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

De visumaanvragen van reizigers die werkzaam zijn bij een NGO zullen eerst ter goedkeuring worden overlegd aan de autoriteiten in Pakistan.

Als de Pakistaanse Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Pakistaanse consulaat in Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft, pakistaanse ambassade den haag contact.

Per land kunnen er aanvullende eisen zijn aan uw documenten. Bel 50 om een afhaalafspraak te maken.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2019 estudioolivera.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.