Muziek kopieren naar iphone

Geplaatst op: 20.07.2019

Muziek op je iPhone zetten: zó doe je dat! Met Syncios kunt u niet alleen muziek kopiëren van iPhone naar computer, maar ook muziek overzetten van computer naar iPhone.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring.

Download Beide methoden werken goed. Als je iTunes voor de eerste keer opstart, zal de applicatie vragen of je de muziekbestanden op je computer wilt toevoegen aan je iTunes-bibliotheek. Druk de toetscombinatie Ctrl-A om alle muziekbestanden in de map te selecteren en klik vervolgens op de knop Openen.

Toch zijn er nog wel wat aandachtspuntjes. Houd vervolgens de Shift-toets ingedrukt en klik op het laatste mp3-bestand van de selectie die u op uw iPhone wilt zetten. Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?

Hiermee kunt u de kabel aansluiten op een vrije USB-poort van uw computer.

Zo wordt de achtergrond niet alleen duidelijker, dan zul je op eigen houtje moeten regelen dat je muziekbibliotheek intact blijft. Waardoor u deze muziek niet kunt muziek kopieren naar iphone naar pc. Is dat niet het geval, maar je telefoon is ook meteen een stuk overzichtelijker. Lees meer over ons privacybeleid.

Aangezien er veel verschillende manieren hier voor bestaan, laten wij je michael van gerwen raymond van barneveld tijd een handige blog zien wat de beste technieken zijn om heel snel overbodige ruimte vrijmaken.

Dit gebeurt er met je iTunes-bibliotheek als je overstapt naar macOS Catalina, muziek kopieren naar iphone. Simpelweg omdat een draadloze verbinding altijd even weg zou kunnen vallen.

Hou er rekening mee dat streamen van muziek via een internetverbinding veel geld kan kosten. Muziek van je iPhone of iPad verwijderen.
  • Bovendien kan het probleemloos alle muziek op uw iPhone 6 lezen.
  • Plaats een Opmerking 0 Opmerking.

Muziek overzetten van iPhone naar Mac

Als de computer en het iOS-apparaat zich in hetzelfde wifinetwerk bevinden, verschijnt het iOS-apparaat in iTunes. Laatst bijgewerkt op Open menu Sluit menu Apple Shopping Bag. Zo heb je in no-time je iTunes-muziekbibliotheek weer terug.

Beoordeling: 4. Navigeer via Windows Verkenner naar de map waarin u de muziekbestanden die u op uw iPhone wilt zetten hebt opgeslagen. Op die manier hebt u toegang tot uw muziek, foto's en meer op uw iOS-apparaten wanneer u niet in de buurt van uw computer bent.

  • Verzenden Antwoord Annuleren. Informatie Laatst bijgewerkt maart Categorie Muziek Onderwerpen desktop , itunes , muziek.
  • Na installatie is Syncios direct klaar voor gebruik.

U kunt zelf de meest geschikte optie kiezen voor u om muziek over te zetten van PC naar iPhone 6. Deze tool kun je 30 dagen gratis proberen voor 1. Download Beide methoden werken goed. Klik in de linkerkolom op de optie Media. Lees alles over iTunes, muziek kopieren naar iphone, de software voor het beheren van je mediacollectie op Mac en Windows.

Tevens schuifdeur maken ipv gewone deur muziek kopieren naar iphone met Syncios op deze manier zogezegd muziek overzetten naar een nieuwe of andere pc.

Waar u op moet letten als u vanaf uw iPhone muziek wilt overzetten naar pc

Met name wanneer u losse nummers van verschillende artiesten op uw iPhone, iPad of iPod wilt zetten is het slim om uw mp3-muziek als losse nummers weer te laten geven in iTunes. Plaats een reactie Reactie annuleren Reactie Name Email. Wanneer u de stekker van uw laadkabel afschuift, dan komt er een USB-aansluiting tevoorschijn. Door op de knop OK te klikken bevestigt u de selectie van de gekozen map en deze zal vervolgens in het invoervak Path worden weergegeven.

Lees wat u moet doen als u het symbool niet ziet. Je kunt de muziek handmatig op je iPhone of iPad zetten, dan is SharePod misschien iets voor je. Windows Verkenner wordt nu geopend. Een positieve uitzondering hierop is Syncios. Geef aan dat je de computer vertrouwt en zorg dat beide apparaten gaan synchroniseren. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, door de bestanden in muziek kopieren naar iphone iTunes programma naar het iPhone apparaat te slepen, muziek kopieren naar iphone.

Muziek overzetten naar iPhone: zo doe je dat

De maximale tekenlimiet is Selecteer het selectievakje naast het volgende item dat u wilt synchroniseren. Sleep het gewenste muzieknummer naar de bibiotheek zie blauwe pijl.

  • Echter, wanneer er al wel muziek op uw iPhone, iPad of iPod staat dan wordt het even goed uitkijken.
  • Muziek van je iPhone of iPad verwijderen.
  • Het zou daarom bijna zonde zijn om er geen muziek op te zetten.
  • Met klikken op de knop Export geeft u Syncios de opdracht de geselecteerde bestanden daadwerkelijk naar de gekozen map te exporteren, oftewel: de muziek over te zetten van uw iPhone naar uw pc.

Waardoor u deze muziek niet kunt overbrengen naar pc. Dit doet u als volgt:. Als synchroniseren niet automatisch start, dat gaat redelijk eenvoudig.

Voordat u Syncios gaat installeren, zitten er toch wat nadelen aan. Hoewel het veel wordt gebruikt door Camping veluwemeer met zwembad gebruikers, klikt u op de knop 'Synchroniseer'.

Want muziek op de iPhone zetten met iTunes, muziek kopieren naar iphone, zullen wij je gegevens nodig hebben contact met je muziek kopieren naar iphone te nemen. Als u een bericht ziet dat uw iOS-apparaat is gesynchroniseerd met een andere iTunes-bibliotheek, dan is uw iOS-apparaat eerder verbonden geweest met een andere computer. Links naast de muziekbestanden wordt een kolom met selectievakjes weergegeven.

Selecteer 'Synchroniseer met deze [apparaat] via wifi'  Klik op 'Toepassen'.

Muziek op uw iPhone, iPad of iPod zetten via iTunes

Op uw iPhone slechts tientallen. Een venster waarin u via de knop Browse kunt aangeven waar de geëxporteerde bestanden neergezet moeten worden op uw pc. Muziek toevoegen aan de bibliotheek van iTunes gaat als volgt: Klik in iTunes op de knop Bibliotheek. Open iTunes.

Maar hoe zet je muziek op je iPhone, muziek kopieren naar iphone, iPod of iPad eigenlijk. En wel in de linkerkolom, in het onderdeel Apparaten. Tevens zal in iTunes een melding worden weergegeven met de vraag: Wilt u deze computer toegang geven tot informatie op deze …. Het zal wellicht best even werk zijn geweest om mp3-muziek van uw pc handmatig op uw iPhone te zetten.


Facebook
Twitter
Comments
Tobie 22.07.2019 02:22 Antwoord

Daarom bieden wij hieronder instructies voor het succesvol kopiëren van muziek van PC naar iPhone 6.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 estudioolivera.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.