Hoe maak je een cake in een mok

Geplaatst op: 08.07.2019

Stukje handpeer in plaats van melk en klein ei erin smaakte naar veel meer. Gevolgd door 4 eetlepels zelfrijzend bakmeel.

Chocolade mug cake Wat heb je nodig 4 eetlepels zelfrijzend bakmeel 2 eetlepels suiker 2 eetlepels cacaopoeder 1 ei 3 eetlepels olie 1 eetlepel chocolade vlokken Hoe maak je het Doe meel, suiker, cacao en vlokken in de mok, en roer goed door. Stond gisteren nog met een mug cake van dr Oetker in mijn handen, maar deze versie vind ik dan toch iets aantrekkelijker!

Dag Carola, wat ben ik enorm teleurgesteld. Voeg daarna de pindakaas en het snufje zout toe. Dit is overigens niet zo mooi maar vaak wel heel lekkere cake om op te eten.

Doe de kruimels in de mok en voeg de gesmolten boter toe.

Meng het tot een glad geheel. Voeg het ei toe aan het cheesecakebeslag. Ik heb hem een paar keer getest en hij is steeds weer heel cake-achtig. Home In minuten cake in een mok uit de magnetron. Griep hoofdpijn wat te doen mug cake bak je in 5 minuten in een mok in de magnetron De mug cake - letterlijke betekenis "mok cake" - is een cake die in een mok wordt gebakken.

Tips voor geslaagde mug cakes En ei is te veel voor n mug cake.

En klaar is je eigen cake in een mok of beker met nutella!

Voeg de melk, olie en basterdsuiker toe. Het wordt denk ik nog even wat experimenteren voordat we hem luchtig en smakelijk genoeg hebben zodat hij hem ook daadwerkelijk helemaal opeet, maar het begin is er. Hoe groter je mok, hoe beter. Op hoeveel watt vermogen heb je de cake gemaakt als ik vragen mag? Wel stevige hap met het volkoren meel, en de mok liep enorm over, dus volgende keer verdeel ik het over twee kleinere mokken, gezellig voor 2 Lekker als toetje na een lichte maaltijd.

In minuten cake in een mok uit de magnetron. Erg lekker!

  • Dit mag dan een snelklaar recept zijn.
  • Als je diepvriesspinazie gebruikt, is het aan te raden om deze eerst te ontdooien: ofwel in de magnetron, ofwel door de spinazie onder stromend warm water te spoelen. Als je dit kan, kan je vanaf nu zoveel lekkers gaan maken!

Heb er een waar een halve liter in kan. Met onze tips tover je in een handomdraai lekkere mug cakes tevoorschijn. Kattentongen. Het bleef schuimen ik heb het gebrobeerd om het alsnog in de magmetron te zetten maar toen werdt het veel erger. Je bent alleen en hebt zin in cake!

Wat is een mug cake

Ik heb geen olie in huis. Ik ga het proberen.. Dat kan bijvoorbeeld handig zijn voor een snelle warme lunch, thuis of op het werk. Een éénkopscake uit de magnetron.

Stond gisteren nog met een mug cake van dr Oetker in mijn handen, het leek net harde koek? Roer het er voorzichtig doorheen, zo behoud je de lucht. Gastblogs Vind jij het leuk om een gastblog te schrijven. Maar nog wel te eten, maar deze versie vind ik dan toch iets aantrekkelijker. Het leek of er veelste veel zelfreizend bakmeel in zat.

Inhoudsopgave

Voeg het ei toe aan het cheesecakebeslag. Hoe maak je het Doe de spinazie nadat je deze hebt voorbereid zie boven in een mok. Ik zou het zelf niet nog een keer maken. Zolang alle ingrediënten er maar ruim in passen, je wilt de mok voor het bakken tot de helft a twee derde vullen ivm rijzen.

Je kunt een mug cake eten als ontbijt, als er meer maakt is dan toch de magnetrontijd dezelfde tijd. Dit kan per magnetron verschillen! Klop in een apart kommetje een eiwit totdat er schuim begint te ontstaan! De cake moet een minuutje hoe maak je een cake in een mok. Erg lekker. Mijn magnetron is klein en heeft maar een beperkt vermogen maar ik heb de "cake" meerder keren gemaakt en hij lukte steeds erg goed. Anders kun je het vet natuurlijk niet goed verdelen.

Vraagje, tussendoortje of als dessert.

Nee ik ben geen familie van Karen. Meng de kruimels en de boter goed door elkaar, zodat er een bodem ontstaat. Groeten maaike en joyce.

Voeg het ei toe aan het cheesecakebeslag. Ik heb het vandaag gemaakt met lichtbruine basterdsuiker en wat speculaarkruiden. Smaakt het naar meer.


Facebook
Twitter
Comments
Dima 18.07.2019 00:05 Antwoord

Je ziet aan de foto dat de cake bij mij wel echt cake was.

Yari 17.07.2019 12:13 Antwoord

Cheesecake in een mok Ingrediënten —       2 digestive koekjes of je lievelings koekje —       1 tl boter 10g —       2 el crème fraîche 60g —       3 el roomkaas 90g Monchou —       ½ el fijne kristalsuiker —       1 el bloem —       1 tl vanille suiker of vanille-extract —       1 eiwit —       1 el citroensap Hoe maak je het? Wacht niet tot je mug cake een goudbruin korstje krijgt, want dat zal niet gebeuren.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 estudioolivera.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.