Boeken voor sony e reader

Geplaatst op: 20.07.2019

Artikelen binnen Gebruikstips Gebruikstips voor je e-reader. Start Sony Reader voor pc of Mac. Artikelen binnen Gebruikstips Alle artikelen.

Uw eReader zal u nu de vraag stellen Wilt u dat de computer dit apparaat herkent? Bekijk hoe je epub-bestanden kunt lezen op je Kindle e-reader. E-books met Adobe DRM op een e-reader zetten Adobe DRM is een gebruikersonvriendelijke kopieerbeveiliging die het lastig maakt om boeken op verschillende apparaten te lezen. De nieuwe boeken moeten in dezelfde map worden gezet. Log met de e-reader in op het wifi-netwerk wanneer de e-reader hier om vraagt. Artikelen binnen Gebruikstips Gebruikstips voor je e-reader.

Je kunt boeken naar je Kindle sturen via een speciaal Kindle e-mailadres.

Terecht want de eReader hoeft qua leesgemak en -plezier niet onder te doen voor recentere e-Readers. Indien je nog niet aangemeld bent, dan zal je eerst moeten inloggen! Ga naar uw Boekenplank, bovenaan rechts in het menu.

De verstuurde documenten worden nu op je Kindle binnengehaald, boeken voor sony e reader. Soms gebeurt dit automatisch. Klik nu op 'Download e-book'.

Om je e-reader los te koppelen, verbreek je de verbinding met je computer en trek je de USB-kabel los. Uw eReader zal u nu de vraag stellen Wilt u dat de computer dit apparaat herkent?
  • Zet de e-reader aan en sluit deze via de usb-poort aan op de computer. Zet de gewenste boeken vanaf de computer in deze map.
  • Om het eBook te kopiëren naar uw eReader selecteert u het juiste eBook door erop te klikken er verschijnt een markering om het boek heen. Klik nu op 'Download e-book'.

Downloaden via Sony Reader for PC

De nieuwe boeken moeten in dezelfde map worden gezet. Kijk hierbij goed of boeken in een speciale map op de e-reader gezet moeten worden. Ga naar het menu Bestand en kies Toevoegen aan bibliotheek of Onderdeel toevoegen aan bibliotheek Navigeer naar de locatie, uit stap 10, waar u het eBook opgeslagen heeft en voeg deze toe aan de bibliotheek. Als je een gebruikersnaam hebt aangemaakt, kun je het. De verstuurde documenten worden nu op je Kindle binnengehaald.

  • Zet de gewenste boeken vanaf de computer in deze map.
  • Als de e-books zijn gesynchroniseerd, kun je de e-reader ontkoppelen.

De werkwijze is voor beide hetzelfde. Op smartphone: Tik op de 3 horizontale streepjes     bovenaan de website om naar het menu te gaan en kies vervolgens Mijn account. De verstuurde documenten worden nu op je Kindle binnengehaald. Stap Koppel je e-reader los Om je e-reader los te koppelen, verbreek je de verbinding met je computer en trek je de USB-kabel los?

Sla het eBook ergens op waar u ze makkelijk terugvindt, boeken voor sony e reader op het Bureaublad of de map Downloads. De bibliotheek geeft uitgebreide informatie over hoe je geleende e-books op een e-reader zet. Onze kleine lettertjes Gebruiksvoorwaarden Websitevoorwaarden Privacyverklaring.

Je e-reader in gebruik nemen

Een aantal PocketBook e-readers hebben de mogelijkheid om boeken via Dropbox op de e-reader te zetten. Sla het eBook ergens op waar u ze makkelijk terugvindt, bijvoorbeeld op het Bureaublad of de map Downloads.. Een enkel ouderwets model gebruikt nog mini-usb.

Vul je Adobe ID in om te autoriseren. Kies bovenaan de site Inloggen. De e-reader verschijnt nu in het programma ADE. Een enkel ouderwets model gebruikt nog mini-usb. Het nieuw gemporteerde e-book wordt nu automatisch gesynchroniseerd naar je e-reader.

Sony Reader installeren en gebruiken

Koppel uw Sony eReader met het meegeleverde kabeltje aan uw computer. Het boek is nu toegevoegd aan uw bibliotheek in Reader for PC. Zo zijn er geen updates meer voor Sony Reader. Adobe Digital Editions is één van de meest gebruikte eBook-beheerprogramma's en kan gratis gedownload worden via de website van Adobe.

Sony Reader installeren en gebruiken Lezen op een e-reader.

Je hebt voor deze methode dus een adapter nodig. E-books, wat mag je ermee. Om spam te voorkomen, boeken voor sony e reader, kun je alleen boeken op de Kindle ontvangen vanaf goedgekeurde e-mailadressen. Met de micro sd-kaart in het weer in oegstgeest computer De meeste computers hebben geen ingang voor een micro boeken voor sony e reader, maar er is vaak wel een sleuf voor een gewone sd-kaart.

In dit stappenplan laten we u zien hoe u uw eBooks op uw Sony reader kunt downloaden en lezen:. Daarom wordt onderstaande informatie niet meer door ons geactualiseerd. Toch is het met een beetje creativiteit mogelijk om epub-boeken uit Nederlandse boekhandels te lezen met een Kindle e-reader.

Surf naar www. Je kunt maximaal 6 e-readers registeren met één gebruikersnaam. Via een usb-kabel De makkelijkste manier om boeken van de computer op een e-reader te zetten is via een micro-usb-kabel.

Stop de geheugenkaart in de e-reader, zet hem aan en zoek via de e-reader de bestanden op die op de micro sd staan.

Tijdens de eerste start van het programma zal gevraagd worden om een Adobe Jeroen bosch ziekenhuis adres in te geven indien u deze nog niet heeft, dan kunt u deze hier aanmaken. De werkwijze is voor beide hetzelfde.

Op uw Boekenplank treft u al uw aangekochte eBooks aan.


Facebook
Twitter
Comments
Can 21.07.2019 07:30 Antwoord

Bekijk hoe je epub-bestanden kunt lezen op je Kindle e-reader. Met de micro sd-kaart in de e-reader Stop de micro sd-kaart in de daarvoor bedoelde sleuf van de e-reader.

Jacky 21.07.2019 13:19 Antwoord

E-books lenen bij de bibliotheek.

Rahman 30.07.2019 19:49 Antwoord

Als dat niet direct gebeurt, herstart dan ADE en probeer opnieuw. De makkelijkste manier om boeken van de computer op een e-reader te zetten is via een micro-usb-kabel.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 estudioolivera.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.