Auto maakt fluitend geluid

Geplaatst op: 29.09.2019

Dash aanduwen kan ik ook eens proberen,heb echter wel de indruk dat alles stevig en honkvast zit. Als ie het doet: probeer eens op een rechte weg of het uitmaakt of je wind mee of wind tegen hebt: als je wind mee bijv.

If it ain't broke don't fix it, nu kan je tenminste fluitend naar je werk. Als de boel kapot slaat is het huilen want dan gaat het echt veel geld kosten. Het voorjaar maar afwachten. Even ter verduidelijking, je moet er op letten en enkel hoorbaar met radio af of niet te hard.

Het zal je maar gebeuren als je heerlijk op vakantie bent, prachtig de bergen in en maar schakelen.

Het risico dat men neemt bij het doorrijden met een kapot druklager is hiermee wel duidelijk denk ik. Een druklager is bedoeld om wrijving met de drukgroep diafragma tijdens het indrukken van de koppeling auto maakt fluitend geluid een minimum te beperken. Ik heb geen idee waar het van komt. Plaats antwoord. Ik ga dit zeker nakijken, maar betwijfel of het daar aan ligt. Al eens gekeken of het steeds bij hetzelfde toerental voorkomt.

Ik heb namelijk ook geen vermogenstoenameauto maakt fluitend geluid.

Heb het al eens genoemd bij een bezoekje aan JB in Dieverbrug. Vreemd, nu al?

Fluitend geluid

Efkes laten draaien en in de toeren gejaagd gelijktijdig vrouw in de gordijnen maar niets gemerkt. Wie kan mij helpen?? Ontvang het laatste autonieuws of test zelf auto's Inschrijven. Dan kun je bijvoorbeeld gaan zoeken of het van een buitenspiegel of iets anders afkomt. De gebruikte url is ongeldig. Laatste wijziging: door RS Soofjor 22 maart

  • Als nu het toerental erg zakt is je koppeling nog goed.
  • Het "gefluit" is niet op een manier dat er ergens iets scheeftrekt zeg maar Hm, voor euro heb ik wel een nieuwe.

Dit lijkt een slippende aandrijfriem. Bedankt voor je reactie. Misschien de ketting spanner van de distributieketting. Ja, mijn wachtwoord is: Je wachtwoord vergeten. Doktersnuggels 22 maart ?

Weet jij het antwoord?

Auto trekt nog heel goed. Het antwoord moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Lijkt bij mij ook achter het dashboard weg te komen. Edit: Heb er al over gelezen op het Forum, is me enigsins duidelijk.

Aangezien deze klep helemaal van plastic is Bosch natuurlijk zijn na een poosje deze bewegende plastic delen wat "opgedroogd".

Efkes laten draaien en in de toeren gejaagd gelijktijdig vrouw in de gordijnen maar niets gemerkt, auto maakt fluitend geluid. Lijkt beetje op turbo geluid zoals camions optrekken.

Reacties De reactie moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Maar dat andere geluid zou op een kapotte koppakking kunnen duiden.

Ja Nee. Dimitr De Fraeye.

Secundaire links

Ik laat wel ff de koppakking nakijken, je weet het maar nooit. Dan heeft de garagist met tape de aanhechting van de dakrail overplakt,alsook het rubber rond de voorruit.

Ik heb een d bj Erachter gekomen dat het geluid uit het vrijwiel van de dynamo komt, dit is sinds de dynamo is vervangen door de garage.

  • Blok eruit, vliegwielhuis demonteren, vliegwiel er af en dan de plaat verwijderen die daar achter zit.
  • Cooper S Woonplaats: Sevenum.
  • Wel heel irritant, iedereen kijkt alsof er een wrak van 15jaar passeert.
  • Dash aanduwen kan ik ook eens proberen,heb echter wel de indruk dat alles stevig en honkvast zit.

Vanaf ongeveer km per uur ervaar ik een zeer storend zoem -of fluitgeluid. Het risico dat men neemt bij het doorrijden met een kapot druklager is hiermee wel duidelijk auto maakt fluitend geluid ik. Efkes laten draaien en in de toeren gejaagd gelijktijdig vrouw in de gordijnen maar niets gemerkt.

Ja Nee. Zo tussen de en toeren, ik heb nog 2k garantie:even voor binnen gaan of niet. Plaats reactie, auto maakt fluitend geluid. Idd de v-snaar die niet strak genoeg staat,vervangen doe je dus niet door een exemplaar op de sloop te halen h! Soofjor 22 maart Nog geen forumprofiel. Video toevoegen.

Het probleem eens aangekaart bij een andere garage en het was enkel en alleen een darmpje die kapot was. Filtered by:. Helaas niet

Plaats reactie. Alvast bedankt. Comment Bericht Annuleer.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2019 estudioolivera.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.