Italiaans restaurant meppen drenthe

Geplaatst op: 14.09.2019

Ondanks dat we binnenkwamen in een overvolle zaak terwijl we niet hadden gereserveerd werd er nog vol vriendelijkheid een plekje voor ons gecreëerd. Zitruimte zitplaatsen Maximaal 55 personen in één groep.

Vorige Volgende 1 2 3 4 5 6 … Zeker voor herhaling vatbaar! Maar een toetje was het niet, het was een bord vol, een toet! Met vakantie in Aalden, hier op 10 oktober wezen eten.

Beoordelingen filteren. Daar kan menig horecabedrijf wat van leren!

Niet erg klantvriendelijk. Stef Kroeze 8 punten. Best een flink portie. Leuke vreetschuur met slechte bediening en totaal geen empathie! Jammer had hier meer van verwacht.

Bij binnenkomst bleek dat een foute keuze.
  • Vanavond weer overheerlijke pizza en pasta gegeten en ook onze kinderen hebben er van gesmuld.
  • Vriendelijk personeel. Wij zijn heel erg te spreken over dit restaurant.

Hoe was jouw ervaring?

Wij hebben gisterenavond bij jullie gegeten en het was voortreffelijk. Mooi ingericht en naar ons idee was de inrichting onlangs vervangen. Sinds kort wonen we in Drenthe en waren zeer benieuwd. Zeker voor herhaling vatbaar! En daar ben ik nog steeds dankbaar voor, want wat kun je hier lekker eten.

We hebben die niet gegeten doch ons aan het echte Italiaanse werk gewaagd. J 14 punten.

  • Restaurants 4. Is dit een koosjer restaurant?
  • Al moeten we er voor omrijden, we blijven graag jullie gasten. Bekijk wat reizigers erover zeggen:.

De volgende dag hebben we in een ander restaurant nog wel een kind inschrijven bij grootouders avond gehad. De bediening is vriendelijk en zeer wel willend ondanks de drukte. Goed Italiaans restaurant, gebakken mosselen en inktvis als voorgerecht, schnitzel en tournedos als hoofdgerecht? Service: perfect. Daarna lamskoteletten, toch nog in leven is.

In Trivio Del Villagio geweest? Deel je ervaringen!

Stel cmmb een vraag over Trivio Del Villagio. Fam Fikkert. Na jaren er als oud-Zweeler te hebben langs gereden zijn we afgelopen vrijdag met de familie wezen eten.

Duits 2. Ada en Rob. Dan ga je uit eten met je man en kids i. Zeer onvriendelijk. Eerst moesten we zo'n 3 kwartier wachten op de pizza's dia eenmaal opgediend nog net lauw waren zo koud. Frits 9 punten.

Contactgegevens

Wij waren met ons 5en en hebben allemaal wat anders gegeten en iedereen was vol lof en hebben dat ook aan de kok doorgegeven. Ja Nee Weet ik niet zeker. Daar kan menig horecabedrijf wat van leren!

De pizza's waren overheerlijk. Service: perfect. Het geeft een warm, huiselijk gevoel. Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren. Dat was goed, maar dan moesten wij direct vertrekken. Dit werd een speciaal toetje soldaat van oranje reclame muziek iemand die zijn verjaardag aan het vieren was Ik hoop dat hij de volgende haalt. Leuke, je bent tenslotte UIT, maar wel goed eten voor een eerlijke prijs.

We gaan gauw weer, italiaans restaurant meppen drenthe. Het eten was top.

Openingstijden

Er kwam iemand van onze familie later bij zitten en ze wachtte keurig tot dat hij er was met het voorgerecht! Immers, je wilt niet dat 2 personen hun eten op hebben, terwijl de andere 2 op hun eten zitten te wachten. Bij het opnemen van de bestelling ging het al stroef.

Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen. Wij waren voor de eerste keer te eten bij trivio del vallagio en het was erg goed bevallen. Oskar en Diana. Het dessert een huisgemaakte tiramisu en stroopwafelijs met honingdressing, subliem.


Facebook
Twitter
Comments
Thalissa 22.09.2019 18:36 Antwoord

Voor de rest heerlijk gegeten in gezellige ambiance en ondanks de drukte werd het eten snel geserveerd. Bezorgrestaurants in de buurt van Trivio Del Villaggio Online eten bestellen.

Shanaya 17.09.2019 10:53 Antwoord

Ze zien ons hier zeker weer terug.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 estudioolivera.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.