Huis te koop dalfsen hessenweg

Geplaatst op: 28.09.2019

Klaverkampsweg 2 PS, Dalfsen. Indeling Entree in de souterrain met kantoor, wasruimte en berging, bibliotheek met inbouwkast, toilet met wastafel, 2 grote slaapkamers met inbouw kastenwand en doorgang naar terras.

Perceeloppervlakte Tot m². Veerweg 4 HK, Dalfsen. Alle 2 of meer 3 of meer 4 of meer 86 5 of meer Hierbij geef ik vbo. Hessenweg , Dalfsen In het prachtige buitengebied, tussen Dalfsen en Ommen op 'de Wildbaan', wordt deze fraaie villa aangeboden op m2 eigen grond met o. Meer info.

Kuipersweg 42 KM, Dalfsen.

Op een hele mooie locatie, Dalfsen. Neem contact op met de makelaar. Over JAAP. Gelegen in het buitengebied tussen Nieuwleusen en Dal. Volg ons. De Brandt 1 PE, in het buitengebied van Dalfsen l. Download de applicatie.

  • Lees de volledige omschrijving In het prachtige buitengebied, tussen Dalfsen en Ommen op 'de Wildbaan', wordt deze fraaie villa aangeboden op m2 eigen grond met o. Akkoord Instellingen aanpassen.
  • Eerste verdieping Trapopgang bij entree in souterrain, Siematic keuken met keramische kookplaa Gelegen op een schitterende plek in het bos, in het buitengebied tussen Ommen en Dalfsen vindt u deze perfect onderhouden recreatiebungalow

X Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van buitengebied dalfsen x Ontvang de laatste woningen per e-mail. Buitenruimte Ligging aan rustige weg, beschutte ligging, in bosrijke omgeving, in woonwijk.

Kenmerken Parkeerplaats  0. Tijd in de verkoop Sinds 1 dag. Home Dalfsen.

Onze zoekmachines. In de afgelopen 14 dagen is de vraagprijs van koopwoningen in Dalfsen met Kuipersweg 42 KM, Dalfsen? Neem contact op met de makelaar. Poppenallee 5 KW, Dalfsen. Meer info Niet akkoord Akkoord.

Woningaanbod

Koopwoningen in Dalfsen Zoekopdracht opslaan. Lichte woonkamer met gasgestookte open haard en eetgedeelte. Onze zoekmachines.

Home Dalfsen. Noodzakelijk Voor analyse en een redelijk werkende website. Aantal kamers! Het lekkere luxe buitenleven In het groene buitengebied van Dalfsen staat een witte, rietgedekte Saksische boerderij uit de negentiende eeuw Home Koopwoningen Overijssel Dalfsen Hessenweg. Veerweg 4 HK, Dalfsen. Nieuwbouw  0.

Omschrijving

Tijd in de verkoop Sinds 1 dag. Badkamer met dubbele wastafel, badkuip, douche en toilet. Wijken Dalfsen - buitengebied.

Via openslaande deuren loopt u naar een groot terras. Carbon Neutral Website. Koopwoningen in Dalfsen Zoekopdracht opslaan. Op een prachtige plek in het buitengebied van Nieuwleusen ligt deze bungalow met bijgebouwen en paardenbak.

De ligging in het buitengebied tussen Nieuwleusen en Zwolle biedt vee? Tijd in de verkoop Sinds 1 dag!

Home Dalfsen.

Van Oosterhofstraat 3

Gelegen in het buitengebied tussen Nieuwleusen en Dal. Een droom? X x Ontvang de laatste woningen per e-mail. Vertel ons hoe we onszelf kunnen verbeteren.

Poppenallee 5 KW, Dalfsen. Carbon Neutral Website. Nieuwbouw  0.


Facebook
Twitter
Comments
Sebahat 02.10.2019 07:48 Antwoord

Publicatiedatum Gisteren  1 Vorige week  2.

Zelda 05.10.2019 10:23 Antwoord

Veldweg 8 TW, Dalfsen.

Maurien 04.10.2019 12:24 Antwoord

Met foto   Inclusief "Prijs op aanvraag".

Laat een reactie achter

© 2015-2019 estudioolivera.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.