De dag door met dementie

Geplaatst op: 28.09.2019

De dag door met dementie is een absolute eye-opener voor iedereen. Maar zeker ook voor zorgprofessionals is het een aanrader!

Als je voor t eerst met dementie te maken krijgt, krijg je veel informatie wat dementie eigenlijk inhoud en hoe het zich verder ontwikkelt. Toggle navigation. Ook is alles met heel veel respect en liefde voor degene met dementie beschreven, dat is echt voelbaar.

Sasdus 27 juni Ik raad dit product aan. Dit heeft impact voor iedereen die omgang heeft met iemand met dementie. Interessant, Dementie kan ons informeren, hoe het eraan toeging vroeger in haar familie. De sfeer in huis veel beter.

Op de dag door met dementie. Samenvatting Dit boek maakt helder wat er gebeurt in het hoofd en in het leven van iemand met dementie! Een boek waarin wordt uitgelegd hoe ons denkvermogen tot stand komt.

De omgang met dementerende mensen wordt daardoor dragelijker en "probleem"gedrag kan vaak veranderen in "begrijp"gedrag. Ruud Dirkse Had ik het maar geweten 15, Een makkelijk te lezen boek met goede tips.

Dorien Spil - Goede kwaliteit Voordelige koop.
  • JacVis 1 december Ik raad dit product aan. Goede kwaliteit, dat is wat ik er goed aan vind.
  • Ik heb t in een ruk uitgelezen met heel veel oja oja ach zo zit dat.

VAAK SAMEN BESTELD

Ik ben ook heel blij met alle tips uit deel 3. Goede informatie eigenlijk voor iedereen die te maken heeft met dementie. Duidelijk in begrijpelijke taal omschreven wordt hoe de hersenen en het geheugen werkt en wat er gebeurd bij dementie.

Auteur: Anneke van der Plaats. Roodsant -

Bedankt voor uw beoordeling Uw reactie is inmiddels op de website geplaatst en zal door onze redactie beoordeeld worden. Frederique95 ijzendijke 11 april Ik raad dit product aan, de dag door met dementie.

Ook goed te gebruiken om mantelzorgers op een eenvoudige wijze uit te leggen waar gedrag vandaan komt. Bekijk de hele lijst!

Naast "Het demente brein" en "De wondere wereld van dementie" geeft dit boek een zodanige aanvulling op het verstaan van dementie en de omgang met demente medemensen, dat het zeker de moeite waard is om ook dit boek aan te schaffen en met aandacht door te lezen. Het boek de dag door met dementie een goed beeld van de ziekte dementie. Basic fit hoofdkantoor hoofddorp contact Steenbergen 11 oktober Ik raad dit product aan.

Contactgegevens

Makkelijk omschreven en duidelijk te volgen. Aanhef Dhr. Hugo Borst Ma 12,

Duidelijk en schitterend zoals Anneke vd Plaats dit ook doet tojdens een lezing, de dag door met dementie. Ook goed te gebruiken om mantelzorgers op een eenvoudige wijze uit te leggen waar gedrag vandaan komt. Boek geeft goed inzicht in de verschillende fases van dementie! Prima boek om inzicht te krijgen en leidraad om te gaan met dementie. Fazerob Vlijmen 28 april Ik raad dit product aan. De omgang met dementerende mensen wordt daardoor dragelijker en "probleem"gedrag kan vaak veranderen in "begrijp"gedrag.

Copyright information

Ik ben ook heel blij met alle tips uit deel 3. In winkelwagen. Hoe kom je redelijk de dag door?

Valentijn 14 februari Ik raad dit product aan! Reviews Schrijf een review. Van harte proficiat met dit juweeltje. Na uitleg valt vaak het kwartje bij de dag door met dementie medewerkers? Hannek65 Amersfoort 30 april Ik raad dit product aan. Haal er ook veel informatie uit. Een fraai uitgegeven boek met duidelijke letter, tabellen, steak etc, om in te bellen kies je Altijd mijn stanaardverbinding kiezen. Verkoop door partner van bol.

Over Dementieweb

Wereld Alzheimer week Agenda Nieuws Contact. En het verklaart heel veel. Tenslotte vind ik dat het boek heel mooi is uitgevoerd: rijk geïllustreerd, gebonden, uitgevoerd in mooi papier dat ook nog eens lekker ruikt als je het boek voor het eerst ter hand neemt.

Leuk citaat van Annette zelf: 'als je met mensen met dementie kunt omgaan, kun je met iedereen omgaan! Vul hieronder je gewenste naam in? Marjon Stange - Cordaan In het Zomerpark - Anneke van der Plaats is n van de weinige wetenschappers, die de kennis uit de neurowetenschappen koppelt aan gedrag en dan vooral dement gedrag.


Facebook
Twitter
Comments
Vicky 01.10.2019 18:45 Antwoord

Fijn te lezen boekje, nuttige informatie. N Overhaal -

Laat een reactie achter

© 2015-2019 estudioolivera.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.