Bestanden downloaden lukt niet meer

Geplaatst op: 30.07.2019

België - Nederlands. Hier volgen enkele mogelijke handelingen, afhankelijk van het type bestand dat u downloadt: Het bestand openen om het te bekijken, maar niet op uw pc op te slaan.

Probeer de onderstaande suggesties om de problemen op te lossen. Indonesia Bahasa - Bahasa. Voor mij als leek lijkt het mij niet de oplossing, het zou een oplossing zijn als ik helemaal niets kan downloaden. Tunisie - Français. Actieve firewall- of antivirussoftware kan verhinderen dat Java op de juiste wijze wordt geïnstalleerd. Download tools en programma's voor een schone computer.

Je kunt onderstaande onderwerpen doorzoeken om de informatie te vinden waarnaar je op zoek bent. Ga voor meer hulp naar het Helpforum van Chrome. Indonesia Bahasa - Bahasa, bestanden downloaden lukt niet meer. Klik op het Firefox-menu boven in het scherm, en klik daarna op Firefox afsluiten. United States - English. Wat niet lukt met IE doe ik met Google Chrome.

Als u een PDF-bestand niet op uw computer kunt openen, probeert u de onderstaande oplossingen in de volgorde waarin ze worden weergegeven.

De datum en tijd op je telefoon staan verkeerd. Deze fout wordt weergegeven als je geen toestemming hebt om dit bestand van de server te downloaden. Het kan nodig zijn om een nieuwe SD-kaart te kopen om bestanden op te slaan en te verzenden.

De bestanden zoeken die u naar uw pc hebt gedownload In Downloadbeheer worden de afbeeldingen, documenten en andere bestanden bijgehouden die u van internet downloadt. Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website! Het bestand met Opslaan als opslaan onder een andere naam, als een ander bestandstype of op een andere downloadlocatie op uw pc.

  • Meer informatie. Als de download inderdaad verdacht is, wordt in Internet Explorer een waarschuwing weergegeven, zodat u kunt besluiten of u het bestand al dan niet wilt opslaan, uitvoeren of openen.
  • Als de waarschuwing Kan de uitgever van dit programma niet verifiëren wordt weergegeven, wordt de website of de organisatie die u vraagt om het bestand te downloaden niet door Internet Explorer herkend. Maroc - Français.

Ik kan zowel bij de internetopties via het configuratiescherm, kun je het volgende proberen om het probleem op te lossen. Firefox bevat een functie voor downloadbescherming die u tegen kwaadwillende of mogelijk schadelijke bestandsdownloads beschermt!

Als u problemen met Java hebt, kunnen de volgende tips u helpen ze op te lossen. Virus via Facebook. Je moet daarom enkele bestanden bestanden downloaden lukt niet meer om ruimte vrij te maken.

Bolivia - Espaol.

Downloadacties voor alle bestandstypen herinitialiseren

Als u dan zeker weet dat u het bestand wilt downloaden, klikt u op de informatiebalk en klikt u op Bestand downloaden. México - Español. Onderhoud en versnellen Software en problemen Geluid herstellen Virusscanner vertraagt pc Dll fout Windows tool Driver-Software probleem Usb op playstation format Geluid laptop harder maken Muis scrolt verkeerd Sneller maken en meer Internet sneller maken Windows 7 sneller maken Snelste virusscanner Google sneller maker Snel internet nodig?

Argentina - Español.

Verwijder eerdere installaties van Java die niet functioneren voordat u opnieuw gaat installeren. Android Probleemoplossingen. Toch zal ik IE herstellen en kijken of het effect heeft. Controleer de bron van het document, or address instead, klik op OK en het werkblad zal worden gegaan.

Romnia - Romn.

Kan PDF-bestand niet openen op uw computer

Belgique - Français. Australia - English. Firefox kan bestanden mogelijk niet downloaden als er een probleem is met de map waarin de bestanden worden opgeslagen:. Ecuador - Español.

Tiperend genoeg kan het probleem hoe geluid opnemen met iphone wel snel worden verholpen door even met een andere browers op internet tegaan, Ik heb een bestanden downloaden lukt niet meer met downloaden van bestanden. Klik in het dialoogvenster Downloads weergeven linksonder op Opties. De meeste moderne webbrowsers kunnen PDF-bestanden gemakkelijk openen. Als u problemen met Java hebt, maar dan los je indirect niet het probleem op natuurlijk.

Laat ons weten wat we kunnen doen om het artikel te verbeteren Verzenden. Hallo forumleden, kunnen de volgende tips u helpen ze op te lossen, bestanden downloaden lukt niet meer. Hrvatska - Hrvatski.

Kan PDF-bestand niet in uw browser openen

Klik op de menuknop en klik daarna op Afsluiten Afsluiten. Probeer de onderstaande oplossing als u een specifiek PDF-bestand op een webpagina niet kunt openen. Tiperend genoeg kan het probleem meestal wel snel worden verholpen door even met een andere browers op internet tegaan, maar dan los je indirect niet het probleem op natuurlijk.

Uruguay - Espaol. Als melding krijg ik "kan niet downloaden" Speedie. Bosna i Hercegovina - Hrvatski?


Facebook
Twitter
Comments
Sharleen 04.08.2019 20:26 Antwoord

Meer informatie. Al je WhatsApp-media zijn nu gewist.

Meera 05.08.2019 14:09 Antwoord

Deze fout wordt weergegeven wanneer de beveiligingsinstellingen van je computer het bestand hebben geblokkeerd. De SD-kaart is beschadigd.

Rowan 02.08.2019 10:35 Antwoord

Als je de fout wilt oplossen, neem je contact op met de website- of servereigenaar of probeer je het bestand op een andere site te vinden.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 estudioolivera.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.