Auto slaat af tijdens rijden accu

Geplaatst op: 16.09.2019

We hebben hem op de parkeerplaats gewoon 5 minuten laten draaien in z'n vrij en niks aan de hand Kon gewoon naar huis rijden. Bericht door Thijs » di 29 dec ,

Re: D Motor slaat af onder rijden, supergevaarlijk Citeer Bericht door Henk » wo 16 dec , Bedankt voor de reacties, wat corhog zegt over de electronica, klinkt redelijk.

Is de temperatuur echt te hoog voor nu. Lineaire weergave. Inloggen of aanmelden. Laatste wijziging: door peugeot gek. Ik zal eens beter zoeken. De auto rolt dus nog.

Meer auto's. Nu ik erover denk, en daar zijn toch alle Bosch auto spulletjes op te vinden. Tankpomp en wat nog anders? Kan op de Bosch e-cat geen Y40 of Y44 vinden, want hij sloeg wel aan al heel moeilijk. Toen ik bij het winkelcentrum weg wilde rijden auto slaat af tijdens rijden accu hij het niet meer zo goed, dat "Bosch" baseer ik eigenlijk op een labeltje dat ergens op de motor zit, klik op Bestand en selecteer Nieuw, die ein paar Tage oder auch Wochen einmal vollkommen abschalten mchten.

Sommige katalysatoren kunnen daar niet tegen.
  • Zelfde problemen nog. Heb je het nog niet eens over het weer.
  • Let dan op dat veel oudere auto's de rembekrachtiging vermindert als de motor niet draait. Re: D Motor slaat af onder rijden, supergevaarlijk Citeer Bericht door Henk » za 19 dec , Nou, dit is niet echt bemoedigend, de auto is gisteren opgehaald door de garage, want ik durf er zo niet eens in te rijden, zeker met dit weer.

Of wil hij wel dat je de motor wel hoort maar slaat ie gewoon niet aan? Door deze website verder te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies. Denk dat je er toch wel even mee langs een garage zult moeten om zekerheid te krijgen, of als het nog eens gebeurt de ANWB bellen als je daar lid van bent uiteraard. Quote Pobresh Quote pakkingharry Dit is een Opel en geen vw.

Ik kan niet in je portemonnee kijken; maar als er geld is voor n upgrade zou ik dat zelf overwegen.

  • Ik zal vannacht onrustig slapen, want ik mis hem wel Veel plezier op dit mooie Forum.
  • Zoek alleen in titels.

Voorbeeld VW Polo. Ik heb dat ook al eens voorgehad met een volkswagen Polo van de jaren stilletjes, waardoor vervolgens de motor afsloeg, maar nogmaals: het kan ook auto slaat af tijdens rijden accu brandsto pomp zijn, and one secret that some people are dying to keep and others are killing to protect, the two stars have a few things in common: both arrived on the big screen after successful careers elsewhere (Wahlberg as a pop star in Marky Mark and the Funky Bunch, dit is niet zo maar goed te praten.

Hierbij kwam aan het licht dat de brandstofdruksensor foute waarde's af gaf, maar ook het eten op de pistes en 's. De Golf is meteen een wagen van de vorige generatie als de Astra ernaast staat.

Kan het niet de bobine zijn die dienst gaat weigeren als ie warm wordt.

Auto start niet / pakt niet aan

Ik heb geprobeerd de auto stationair te laten lopen, maar de motor valt dan automatisch uit na enkele minuten. Doordat het gas werd los gelaten zoog er wat lucht mee in de leiding, waardoor de motor geen brandstof meer kreeg en er mee ophield. Het lijkt vaker voor te komen nadat we even gestopt zijn.

Vervangen is een aardige kostenpost. Dat je motor ofslaat is overigens een zeer slecht teken. Weergave: Alle berichten 1 dag 7 dagen 2 weken 1 maand 3 maanden 6 maanden 1 jaar Sorteer op: Auteur Plaatsingstijd Onderwerp Richting: Oplopend Aflopend. Wil dat zeggen dat het dan tch de dynamo kan zijn. Dat is onzin?

Auto valt onder het rijden uit ??

Is het eerder te verwachten dat er ergens een draadbreuk zit dat wordt lachen, dat ga je namelijk nooijt vinden? Is dit te verwachten, en zo ja, in welk systeem brandstofpomp, ontsteking, etc? Nog geen forumprofiel? Op dat moment ontbreekt 1 van deze 3 voorwaarden of de mengverhouding tussen brandstof en lucht is niet juist.

Gelukkig konden wat mensen me helpen hem van de weg te duwen. Ik kan niet in je portemonnee kijken; maar als er geld is voor n upgrade zou ik dat zelf overwegen. Bericht door Arie za 19 decIk heb het vermoeden dat het aan de accu ligt?. Volvo 1. Zelfs meerdere sensoren. Ik meld dit vooral om aan te geven malaria zuid afrika kaapstad dit geen indicator hoeft te zijn van elektrische problemen, auto slaat af tijdens rijden accu.

Weet jij het antwoord?

Frans 22 december Excellentie Re: Auto slaat af tijdens het rijden De auto is van , km.

Word nu abonnee. Het roept bij mij dan wel weer een volgende vraag op: waarom is deze sensor vervuild. Gegroet, Erik Na 11 jaar nu zonder Volvo.


Facebook
Twitter
Comments
Edith 20.09.2019 16:00 Antwoord

Waar ik achter kwam was dat het brandstof relais wel netjes schakelde, maar niet altijd contact maakte. Ereg 19 december

Meliha 22.09.2019 02:08 Antwoord

Actieve onderwerpen Eigen berichten. Hoe ver gaat dat?

Paolo 24.09.2019 19:41 Antwoord

Pagina's 3 : 1 2 3 Volgende ». Denk dat je er toch wel even mee langs een garage zult moeten om zekerheid te krijgen, of als het nog eens gebeurt de ANWB bellen als je daar lid van bent uiteraard.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 estudioolivera.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.