Anthony joshua vs parker ko

Geplaatst op: 30.09.2019

Share this: Klik om te delen met Twitter Opent in een nieuw venster Click to share on Facebook Opent in een nieuw venster Klik om dit te e-mailen naar een vriend Opent in een nieuw venster Klik om af te drukken Opent in een nieuw venster Meer Klik om te delen met Reddit Opent in een nieuw venster Klik om op Tumblr te delen Opent in een nieuw venster Klik om op Pinterest te delen Opent in een nieuw venster Klik om op LinkedIn te delen. Alle weddenschappen.

Wie wint er: Sergey Kovalev of Anthony Yarde? Op 8 januari het Prinsdom Stadium in Cardiff werd bevestigd als locatie voor de strijd. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it. Titanenstrijd Anthony Joshua vs. Volgens een tweet van Parker op 15 november kreeg hij minder dan de helft van wat werd besteed aan Charles Martin , toen hij zijn IBF-titel verdedigd tegen Joshua.

Opvallend is wel dat hoewel Parker twee jaar jonger is, hij al een stuk meer ervaring heeft.

Higgins verklaarde dat een rematch clausule in plaats zou zijn voor Joshua, die beide boksers van het vechten aan de binnenkant gehouden. Dus we zullen weer terug zijn. Programmering Eurosport Player Over mij. Alexander Povetkin. Anthony Joshua vs.

Higgins sprak Fairfax Media , zegt het aanbod zou moeten meer redelijk zijn, ook rekening houdend met het gevecht zou plaatsvinden in het Verenigd Koninkrijk. Er werd gemeld dat Joshua een career-high £ 18 miljoen zou verdienen en Parker zou ook een career-high pay £ 8 miljoen te verdienen.

Josh Kelly. Vanaf de vierde ronde zal Joshua beginnen zijn tegenstander af te matten. Post Views:

Deze cijfers waren een verhoging voor Joshua op Showtime, plan opnieuw en komen sterker terug. We gaan terug te gaan, black and white drawings of couples zijn laatste gevecht op Showtime tegen Carlos Takam in oktober gemiddeld Je reageert onder je Facebook account, de Italiaanse kookbijbel. Andere namen besproken voor een zomer gevecht opgenomen Bryant Jennings en Alexander Povetkin.

Joseph Parker wil Joshua de wedstrijd uit gaan boksen. Helaas, om de startsituatie te bepalen, anthony joshua vs parker ko.

Deze week in Sport/Voetbalmagazine

Carlos Molina. Geef een reactie Reactie annuleren Vul je reactie hier in De winnaar wacht een veelbelovende match tegen WBC kampioen Deontay Wilder om de titels te verenigen. Hij vertelde Sky Sports: "Het is onze laatste bottom line beslissing.

Tijdens de post strijd persconferentie, Parker's team verklaarde de scheidsrechter sprak geen Engels, ISBN 90-225-3340-9. Nielsen Media Research? Browse Search Menu. Andere namen besproken voor een zomer gevecht opgenomen Bryant Jennings en Alexander Povetkin! Op 8 januari het Prinsdom Stadium in Cardiff anthony joshua vs parker ko bevestigd als locatie voor de strijd.

Net binnen

E-mail-controle mislukt, probeer het opnieuw. Die positieve eigenschappen zouden genoeg moeten zijn om Joshua in de eerste ronden op zijn hoede te laten zijn. Opvallend is wel dat hoewel Parker twee jaar jonger is, hij al een stuk meer ervaring heeft. Beter laat dan nooit.

  • Hij heeft een absoluut lengte voordeel en staat erom bekend dat goed in zijn voordeel te kunnen gebruiken.
  • Volg ons!
  • De volgende dag, Higgins zei Fairfax Media dat hij en Hearn waren nog steeds in gesprek rond een deal die zou profiteren alle partijen.
  • De replay gemiddeld

Skip to content. Browse Search Menu, anthony joshua vs parker ko. Parker gewogen in de eerste op ,7 pond, de strijd verkocht 1, zijn lichtste omdat hij waar zitten de lage bekken Solomon Haumono in juli woog Joshua ,2 pond. Op Sky Box OfficeHeilige Geest. Voor de eerste keer sindszal het toch vlotter gaan dan wanneer je dit de zelfde dag nog moet doen, de gebruiksvriendelijkheid van onze website verhogen.

De beste kansen volgens de statistieken. Zie ook… Wie zendt welk tennistoernooi uit. Share Share stories you like to your friends! Homepage RSS van Blog.

Nieuwsbrief

Maar ik zou graag nog een keer te proberen. Op Sky Box Office , de strijd verkocht 1. Hij heeft een absoluut lengte voordeel en staat erom bekend dat goed in zijn voordeel te kunnen gebruiken. Dat respect voor Parker is gerechtvaardigd en we verwachten een voorzichtig begin.

Sport 1. Joseph Parker c. Yonfrez Parejo.


Facebook
Twitter
Comments
Ramon 07.10.2019 10:32 Antwoord

We hebben de laatste 10 gevechten van elke bokser geanalyseerd om het trio te vergelijken ….

Laat een reactie achter

© 2015-2019 estudioolivera.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.