Randje haken aan breiwerk

Geplaatst op: 23.07.2019

Nederlands EUR. Ik zal hier twee bekende sierranden voordoen!

Isabelle Bedankt om deze lesjes te geven maar van mij mag er nog meer komen. Reactie toevoegen. Een mooie gehaakte rand met kleine vlindertjes!

Ik kon helemaal niet haken en sinds het begin van je lessen heb ik nu al 3 mutsen, een hoofdband, 2 sjaals en een truitje gehaakt! Haakbijbel Boekje boordevol steken, technieken en haakpatronen.

Stuur dan een mailtje naar: info[at]sewnatural. Je le conseille toutes mes amies. Een gesteepte deken kun je maken door 'granny stripes' te haken. Engels haakpatroon. Verschillende sierrandjes om te haken.

Nederlands EUR. Filomena Het is een haakpatroontje in een haakdiagram.
  • Rekommenderar varmt! Tutorial met heel veel foto's erbij.
  • Nederlands EUR.

En nu kun je dus haken en heb je een prachtig meesterwerkje gemaakt! Big u Handmade laat stap voor stap zien hoe je het randje haakt. Opmerking Question. Ik heb er zoveel plezier van! Ik zal hier twee bekende sierranden voordoen! Anonymous 17 december om

Randje haken aan breiwerk haakpatronen zijn gratis en staan in een simpel haakschema, randje haken aan breiwerk. DROPS winkel worden. Laura I am glade to have found your sight and learn and correct what i have made wrong. Big u Handmade laat stap voor stap zien hoe je het randje haakt. En ik altijd maar denken dat zo'n picotrandje zo moeilijk was, maar met jouw uitleg en foto's kamer van koophandel contact amsterdam ie me helemaal niet meer zo moeilijk?

Geschikt voor beginners. Ik vond je lessen super.

Categorieën

Merci pour vos enseignement. Nederlands haakpatroon met veel foto's van Jip by Jan. Ik vond je lessen super!

Heel erg bedankt!

Danille Gelmers 25 januari om. Wees zeker van dat jij de laatste versie van Adobe Flash Player genstalleerd hebt. Maaike 22 december om Ik heb een sjaal gebreid en deze krult nogal op langs de zijkanten. Ik heb ondertussen ook 2 sjaals, 3 mutsen, en die voorspelling kwam precies uit, randje haken aan breiwerk.

En zo maak je de krabsteek stap voor stap:

De werkbeschrijving voor deze prachtige rand kun je vinden bij Yarn Crazy Girl. Anonymous 18 oktober om Als laatste kun je dan een randje om de deken heen haken. Je kunt het beste proberen om met de vaste op de hoek uit te komen. Ik sukkel al een poosje met een deken dat nog steeds geen randje had.

Elles sont toutes accompagnes d'un texte qui vous dcrit la technique utilise. Ik sukkel al een poosje met een deken dat nog steeds geen randje had. Merci beaucoup. Heb randje haken aan breiwerk tips hoe ik die er mooi aan vast kan maken. Danille Gelmers 25 januari om Haak een sierlijke rand om je haakwerk met deze vrij eenvoudige bobbelsteek. Edje 22 december om Media login Retailer login.

Zoek in alle video's

Filethaken Eenvoudige haakpatroontjes voor het haken in de filet methode. Ik wilde altijd al een keer leren haken Sieselaajn 21 december om

I allways visit you and everyday you teach me anything. U kunt lezen wat wel en niet is toegestaan is in de Copyright tekst, die u onderaan elk patroon kunt vinden.


Facebook
Twitter
Comments
Christinus 02.08.2019 06:55 Antwoord

Ik was op een of andere manier nooit zo'n fan van het picotrandje, maar deze ziet er wel erg leuk uit!

Laat een reactie achter

© 2015-2019 estudioolivera.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.