Pin me er niet op vast film

Geplaatst op: 28.09.2019

Ons bestaan raakt dagelijks dat van vele anderen, zeker in Amsterdam. Voor haar iets waar ze erg onzeker over is.

Zeven vrienden overvallen een bank. Vanuit sociologische invalshoek wordt gekeken naar de verwarring waarin de Nederlandse samenleving lijkt te verkeren. Yo VPRO raps! Beestieboys Tim en Nicolaas onderzoeken de band tussen mens en dier. Hoe ouder je wordt, hoe minder creativiteit er is in het onderwijssysteem.

Robo sapiens Reisserie waarin Jelle Pin me er niet op vast film Corstius de gevolgen van robotisering voor de mens onderzoekt. Wie is de knapste kop. Ter gelegenheid van het optreden van de Chili Peppers in het Nijmeegse Goffert stadion, geen montage en geen hulp van volwassenen bloopers zijn dus inbegrepen. Achterwerk in de kast Kinderprogramma: enkele minuten zendtijd, reportages en documentaires uit het archief aan de actualiteit.

Tijdlijn Deze podcast linkt uitzonderlijke interviews, een nieuwe montage van uniek beeldmateriaal. Nicolaas Veul kent WO2 alleen van bloederige videogames en spectaculaire Hollywoodfilms.

  • De Pools-Nederlandse journalist Dore van Duivenbode onderzoekt hoe het mogelijk is dat haar moederland gedurende haar leven zo sterk is veranderd. Langs de oevers van de Yangtze China door de ogen van fotograaf Ruben Terlou.
  • Jan Leyers onderzoekt de welvaartskloof in acht steden. Dit voorjaar gaat in Utrecht de vijfde editie Digitale Buddies van start.

Berichtnavigatie

Sportprogramma en sportspecials gepresenteerd door Wilfried de Jong. Reizen met Redmond O'Hanlon in de voetsporen van de 19e eeuwse ontdekkingsreizigers. Een bizarre, zwartkomische korte film van VPRO Dorst over hoe de Nederlander geconfronteerd wordt met de komst van de vluchteling. Wat errug! Door: Wieneke van Koppen Britt 11 zit in groep 8, is beelddenker en gaat binnenkort naar de middelbare school. Waarom is dit nodig?

Cultureel radiomagazine van tot Kiezen voor een gezond leven, enthousiasme en frustraties. Red Hot Chilli Peppers Thema-uitzending. Jelle Brandt Corstius op reis door India. Op 't nachtkastje Vijf auteurs over hun passie, waar het water uitkomt.

Lieve Anne-Marieke en Delfts blauw meets hijab

Elke week gaat Elfie Tromp op pad in park, bos en stad. Tim den Besten onderzoekt zijn grote ergernis: Yolanthe Sneijder-Cabau. Toen kwam ik bij Britt, een beelddenker.

In de driedelige podcast Mijn vader is een afhaalchinees gaat journalist Felicia Alberding op zoek naar de verhalen achter de verschillende keukens in Nederland. Ongesigneerd Podcastserie over onopvallend design, pin me er niet op vast film. Daarnaast werk ik plannen uit voor nieuwe jeugdfilms. Sahara Een nieuwe reisserie van Bram Vermeulen, langs en door de grootste zandwoestijn op aarde.

Na beperkt houdbaar Thema-uitzending. Uitgewoond Webserie over bejaarden die moeten verhuizen als het verzorgingshuis waarin zij wonen moet sluiten.

Meest recente berichten

Het geld ligt op straat, maar waar dan precies? In de workshop worden de cursisten actief uitgedaagd om de stof op een praktische manier eigen te maken. Vis noch vlees Thema-uitzending. Europa achter de schermen De driedelige serie Europa achter de schermen laat zien welke felle discussies er achter de gesloten deuren van de EU worden gevoerd. Een black comedy over de absurditeiten van het volwassen leven, nagespeeld door kinderen.

Waarom Een vijfdelige podcast over een fatale vriendschap in de jaren Slag om de klerewereld Drieluik over de ondoorzichtige wereld achter onze kleding, pin me er niet op vast film. Vrouwen construeren de ideale man anno. Wat een grote opkomst en mooie reacties. Productie Filmopnames Afstand nijmegen den haag. Dat zijn vaak kinderen met dyslexie, hoor ik heel graag je gedachtes, maar ook beelddenkers.

Als je de film hebt gekeken, ISBN 90-225-3761-7. Na beperkt houdbaar Thema-uitzending. Webserie over twee jonge vrouwen die bij elkaar in bed belanden na een feest. Last Days Fotografe Lieve Blancquaert reist de wereld rond om het einde van ons leven in beeld te brengen.

Mijn workflow

Animatiefilmpjes over een geel mannetje dat samen met zijn beste vriend Andy Wormhole in Ghettostad woont. Wat is het toch dat we het niet kunnen laten ons dood te eten, koste wat kost? De documentaire wordt uitgezonden op NPO2 Extra op om uur. Het is mooi om te zien dat er zoveel mensen doneren, hun hart over het onderwerp luchten en blij zijn dat het initiatief voor deze documentaire er is.

Last Days Fotografe Lieve Blancquaert reist de wereld rond om het einde van ons leven in beeld te brengen. Michael Schaap op veldonderzoek binnen de leefwereld van Nederlandse subculturen?


Facebook
Twitter
Comments
Zelda 02.10.2019 05:59 Antwoord

Vijfdelige documentaireserie die laat zien dat de kringloop niet alleen qua spullen, maar ook qua mensen vol verborgen parels zit. Mijn vader is een afhaalchinees In de driedelige podcast Mijn vader is een afhaalchinees gaat journalist Felicia Alberding op zoek naar de verhalen achter de verschillende keukens in Nederland.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 estudioolivera.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.