Bloempot pimpen met muurvuller

Geplaatst op: 05.08.2019

Je kunt wel een handeltje beginnen in de verkoop van zulke mooie betonlook potten! Ik heb zelf de acrylverf van de Action gebruikt.

Ik wil mijn wc vloer veranderen zonder tegels te slopen. Hoi Tessa, Wat en leuke site heb je met tips en ideeën. Eventueel kun je met een spons nog textuur aanbrengen door deze dippend aan te brengen. Daarnaast kan er nog geëxperimenteerd worden met koffieprut of gebruikt theezakje voor een aarde effect.

Het wordt trouwens nu al leuk. Stuur mij een e-mail als er nieuwe berichten zijn. Stap 4: neem een platte verfborstel en breng muurvuller aan op de stukken die je gemist hebt, onderaan de pot, de randjes en de bovenkant.

Ook dat niet, ga dan eens de krinloopwinkel binnen. Vorige Natuurlijke zonbescherming. Wordt dat dan stevig. Heb namelijk nog lampen met bolle glazen voet, dan zet ik ze denk weer neer, it is more through bloempot pimpen met muurvuller weakness than from our strength! Maar je denkt dus dat het wel moet kunnen!

  • Ik denk dat een muurvuller ook wel lukt of een tegellijm pasta wat ook op kunststof kan. Het is ook wat korrelig.
  • Laat een antwoord achter Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Hoe heet dan de beschermlak om het mooi te doen blijven.

Oude bloempotten omtoveren tot nieuwe

Alvast bedankt hoor? Toen haarlak eropgespoten voor bescherming. Zijn deze potten ook bestand tegen regen? Heb net de 2e laag erop. Hoi je kunt het ook op glas aanbrengen Je moet het dan eerst insmeren met gesso te koop bij de action dar eerst goed laten drogen en dan kun je beginnen met de muurvuller Gr Annemarie.

Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Lijkt me erg leuk.

Zoals je zegt wel de foto resolutie verhogen photoshop eerst opschuren zodat het goed hecht.

Ik denk de Gamma en Karwei ook wel? Bedankt ArCo. Stap 5: Laat bloempot pimpen met muurvuller. Ik denk dat een muurvuller ook wel lukt of een tegellijm pasta wat ook op kunststof kan. Dit weekend heb ik de bloempotten van o. Je kan het wel op glas doen eerst een laagje gesso erop smeren Hecht het beter, bloempot pimpen met muurvuller, ik heb zelf glazen potten zo gedaan.

Annie Sloan is wel erg duur daarom deze tipis mijn ervaring.

145 thoughts to “Interieur trend: Potten en vazen vergrijzen met muurvuller Action en deco verf”

Blijft niet veel van over. Die eerste foto met die potten die je bewerkt hebt, waar die magnoliatakken in staan, welke kleur en verf heb je daarvoor gebruikt, het is zo een mooie kleur niet zo grijzig maar meer bruinig lijkt me? Met een decoratie verf kan de kleur nog worden aangepast.

Zorg er voor dat alles goed bedekt is. Wij hebben een nieuwe tegelvloer gelegd bovenop de oude. Hoi Wilma, ja dat kan.

Muurvuller is vrij ruw en stug. Bedankt voor de snelle reactie.

Follow by Email

Mijn naam, e-mailadres en website bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats. De muurvuller moet hiervoor al een beetje uitgehard zijn. Bedankt voor de zeer duidelijke uitleg. Het kan ook op glas.

Zijn deze potten ook bestand tegen regen? Recente reacties Hubert Schoenmaekers op Een blok zeep, grijs. Je kunt beter een mooie betonlookverf gebruiken en een goede beschermlaag. Nature Element maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat de website gebruiksvriendelijk is en zo goed mogelijk werkt.

Wat lief, bloempot pimpen met muurvuller. Hallo, een kleine stap om ecologischer te leven En ik had een mok gedaan met muurvuller en verf, but a social faux-pas, zwijg ook eens uit ervaring, book your room today.

Berichtnavigatie

Hoi Diana, ik zou betonverf bouwmarkt of Action gebruiken ipv muurvuller. Dank je wel. Ik ben zelf al jaren een creabea vrouw.

Als de bloempotten, muurvuller en de verf geschikt is voor gebruik buiten zou dit kunnen werken. Als droog is de muurvuller erover heen doen. Alvast weer bedankt. Je zult zien dat het niet glad is, maar de structuur erin maakt het juist mooi.


Facebook
Twitter
Comments
Femia 10.08.2019 11:00 Antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 estudioolivera.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.