Filmpjes spelen niet af

Geplaatst op: 29.09.2019

Windows Update werkt niet standaard apparaatstuurprogramma's bij. Hierna volgen een aantal automatisch stappen, de laatste Adobe Flash Player wordt gedownload en geïnstalleerd. Problemen met het afspelen van video oplossen.

Voer de stappen in dit document uit om deze problemen op te lossen en Adobe van informatie te voorzien die helpt bij het verbeteren van Flash Player. Pakketten Hulp op Afstand Full Service. Klik op Fout toevoegen. Misschien in IE alles terugzetten naar "default"? Ik gebruik IE en heb het ook. Als bijvoorbeeld de video niet wordt afgespeeld, is de video dan zwart, verschijnen er artefacten of hapert de video?

De producten van derden die in dit artikel worden vermeld, worden vervaardigd door fabrikanten die geheel onafhankelijk zijn van Microsoft. Klik op het tabblad Programma's en klik op Invoegtoepassingen beheren. Filmpjes spelen niet af - Deutsch. Herinstalleer je Flash-player en kijk of dit verbetering brengt. Als de video of game niet werkt, wist u de browsegegevens.

Stap 2: Schakel JavaScript in

Als u een hosts-bestand gebruikt, kunt u dit tijdelijk uitschakelen door het bestand te hernoemen naar Xhosts. Oorspronkelijk geplaatst door Howler India - English. Contact Over ons Onze werknemers Nieuws. Klik op Fout toevoegen. Alvast dank. Als u de browsegegevens wist, worden sommige instellingen voor websites gewist.

Voor meer informatie, zie Waarom moet ik klikken om plug-ins te activeren. Bekijk de volgende video's in een HTML5-ondersteunde browser, filmpjes spelen niet af. Soms kan de video- of geluidsinhoud in een webpagina in Firefox niet goed worden gedownload en weergegeven.

Zodra ik de flashplayer herinstalleer slaat youtube weer volledig plat Aanvullende informatie.

Inhoudsopgave

Wij zijn gespecialiseerd in de ondersteuning bij computerproblemen. Het is nu Als u problemen ondervindt bij het afspelen van video, voert u de volgende stappen uit:.

Die tool uitschakelen heeft geen effect. Firefox gebruik ik! Filmpjes spelen niet af - Polski! YouTube-filmpjes spelen niet af Ik kan sinds gisteren in YouTube en ook op andere sites geen filmpjes meer bekijken.

Was dit artikel nuttig. Steek de stekker van uw modem weer in het stopcontact en wacht tot er geen lampjes meer knipperen!

Controleren of u een HTML5-video kunt zien

Bijwerken naar de nieuwste invoegtoepassingen Werk je Internet Explorer-invoegtoepassingen bij naar de nieuwste versie van Flash, Silverlight en Java. Bel: Pakketten Hulp op Afstand Full Service.

Zodra ik Flash van de laptop verwijder doet YouTube het wel, ook al heb ik de recentste versie De video wordt niet weergegeven in Internet Explorer De video wordt niet weergegeven in de modus volledig scherm. Wilt u liever teruggebeld worden.

Als u Windows gebruikt, werkt u uw stuurprogramma bij. U kunt dit probleem ook oplossen door beagle pups te koop marktplaats van de volgende handelingen uit te voeren: Slechte videokwaliteit Ik kan Flash-inhoud filmpjes spelen niet af zien, alleen geeft hij om de haverklap de melding dat de flashplayer ontbreekt en sommige filmpjes worden niet weergegeven, filmpjes spelen niet af.

Laatst bijgewerkt: 29 jan. Ga naar Compatibiliteitsweergave en controleer of de video wordt afgespeeld. In bepaalde gevallen is het nodig hardwareversnelling in of uit te schakelen om te controleren of er problemen zijn met hardware- of softwarecompatibiliteit bij het weergeven van bepaalde internetwebsites.

Weet jij het antwoord?

Eesti - Eesti. Als u problemen ondervindt bij het afspelen van video, voert u de volgende stappen uit:. Wilt u liever teruggebeld worden?

Ga op het incognitotabblad naar de site met de video of game. Hoe ziet de fout eruit. Italia - Italiano.


Facebook
Twitter
Comments
Anica 01.10.2019 15:09 Antwoord

Ecuador - Español.

Rakesh 08.10.2019 01:51 Antwoord

Heeft een deel van het afspelen wel goed gewerkt? Open de Chrome-app op uw Android-telefoon of -tablet.

Dion 05.10.2019 06:21 Antwoord

Het is mogelijk dat een benodigde plug-in ontbreekt, is verouderd, wordt geblokkeerd of conflicteert met een andere plug-in of extensie, of dat de inhoud om een bepaalde reden wordt geblokkeerd.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 estudioolivera.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.