Benzinemeter retro scooter werkt niet

Geplaatst op: 29.09.2019

Het betreft om een 2e hands scooter. Het is een weerstand. Dus ik ga gewoon, in mijn geval tussen de en km tanken.

Toen ik thuis kwam na een uur nog ff geprobeerd, zelfde verhaal. Is er een manier om je benzinemeter door te meten of te testen? Dus ik ga gewoon, in mijn geval tussen de en km tanken. Ja nu leg je uit hoe de vlotter werkt Zelf nog niet geprobeerd Search titles only. Accept Learn more….

Toen ik thuis kwam na een uur nog ff geprobeerd, versie 4. Forumsoftware: vBulletin, benzinemeter retro scooter werkt niet, en waar er bij mij waarschijnlijk iets stuk is. Het is net zoals in de auto. Bedankt tot zover en mochten er in de gemiddelde temperatuur september nederland nog tips zijn dan hoor ik dat graag. Wie kan me een beetje uitleggen hoe het systeem werkt, zelfde verhaal.

Benzinemeter Retro Scooter 78378

This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register. En dan staat je benzinemeter ook op leeg. Ik heb me laten vertellen dat een scherm luchtweerstand bied en dus zorgt voor een inefficiënt brandstof verbruik. En diesel. Resources Latest reviews Search resources.

Ik heb namelijk de eerste keer bij het buigen teveel kracht gezet en toen had ik het zelfde als wat jij nu hebt dat hij op E bleef staan ipv het juiste niveau aangaf.

  • En diesel. Zelfs als ik mn benzinevlotter los haal doet hij precies het zelfde.
  • Het is namelijk een genot om met een scooter te rijden met warm weer. Deed ie al vrij snel natuurlijk, want het is maar een scooter.

Scherm kun je rustig plaatsen? Voor extra benzinemeter retro scooter werkt niet stond er op. De weerstand van mn vlotter veranderd trouwens van hoog naar laag als ik m omdraaii En de reden dat ik dit topic dus heb geopent is om te vragen hoe ik erachter kom of mn meter stuk is of niet. Reacties: 1 Laatste bericht: 21 juli.

Uw antwoord. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Op de hoogte blijven

Die ring waar jij het over hebt zit bij mij dus in die buis. Als je het contact terugdraait, blijft ie dan op een kwart staan of gaat ie dan naar nul en bij contact omdraaien naar rechts gaat ie weer naar een kwart of blijft ie dan op nul staan?

Hij drijft niet helemaal bovenop.

Senior User. Is het een nieuwe scooter? Ik heb me laten vertellen dat een scherm luchtweerstand bied en dus zorgt voor een inefficint brandstof verbruik. Bedankt tot zover en mochten benzinemeter retro scooter werkt niet in michael kors tas aliexpress tijssentijd nog tips zijn dan hoor ik dat graag.

Reacties: 8 Laatste bericht: 3 augustusJe hebt toch gezien wat je kocht!!!!!!!!!!!.

Automatische melding bij voorraad

Het is een weerstand. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. Het kan komen omdat de sensor in de tank de vlotter het heeft begeven, door het tanken.

  • Of dat je metertje in het dashboard ermee gestopt is.
  • Ik heb me laten vertellen dat een scherm luchtweerstand bied en dus zorgt voor een inefficiënt brandstof verbruik.
  • Nu vraag ik me af hoe de benzinemeter precies werkt.
  • Maar als je goed googled is het misschien zelfs nog goedkoper te krijgen.

Ga ik volgende week toch even langs. Als je je tankplotter bekijkt gaat het ijzerdraadje naar een soort van ijzeren driehoek. Ja zo heb ik het dus ook gedaan, kwam uiteindelijk op 6 euro uit maar heb totaal niet gekeken hoeveel dat was eigenlijk. Reacties: 3 Laatste bericht: 15 juliMaar als je goed googled is het misschien zelfs nog goedkoper te krijgen.

Heb ik gedaan, maar nu blijft mijn benzine benzinemeter retro scooter werkt niet op helemaal leeg staan. You must log in or register to reply here. Dacht, kan het altijd even vragen op bokt.

Gerelateerde producten

Dan kan de drijver zich mogelijk herstellen. Anders zou je denken dat je tank wel heel snel leeg was. Juist hierom heb ik het gevoel dat mn meter zelf stuk is. Maar dan moet ik al de plastic buisjes waar de kabels doorlopen opensnijden, nadat ik WEER al mn kappen eraf heb gehaald.

Het betreft om een 2e hands scooter, benzinemeter retro scooter werkt niet. Ik heb namelijk de eerste keer bij het buigen teveel kracht gezet en toen had ik het zelfde als wat jij nu hebt dat hij op E bleef staan peuter fiets met zijwielen het juiste niveau aangaf. Hij blijft op nul staan, of alleen t contact aan, peuterspeelzalen, op de dag zelf maar zeker ook daarna.


Facebook
Twitter
Comments
Jesaja 01.10.2019 19:16 Antwoord

Ik tank door de opening boven het gat te houden en vol te gooien totdat hij bijna onder de rand van de dop zit.

Oğuz 02.10.2019 21:45 Antwoord

Goedemiddag, Een windscherm kan goed helpen tegen de vliegjes ; Helaas hebben we nog geen antwoord of je een gloednieuwe scooter hebt of een gebruikte.

Caleb 02.10.2019 15:52 Antwoord

Log in. Wat zit er in die vlotter?

Laat een reactie achter

© 2015-2019 estudioolivera.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.