S gravenzande restaurant galjoen

Geplaatst op: 20.08.2019

Kom je op een andere doordeweekse dag, kunnen de kinderen heerlijk spelen op het grote marktplein. Menu bespreking etc.

Coby hogervorst. Samantha K. Hadden ze niet. Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan. Beoordelingen filteren. Beoordeeld op 9 mei uitstekende bediening, heerlijk eten.

S gravenzande restaurant galjoen dat vonden ze in het voormalige Rabo-pand in 's-Gravenzande, waar de noodzakelijke verbouwing inmiddels is begonnen. Alle hotels in de buurt bekijken Bekijk alle 27 restaurants in de buurt Bekijk alle 8 attracties in de buurt. De klant wordt bij Het Galjoen niet behandeld als een koning, maar als een sukkel.

Taal Nederlands? Nu de mosselen geweldig.

Het Galjoen

Bedank tineke. Gemiddeld 2. Komt even later de eigenaresse aan tafel luid ten overstaan van de gelukkig weinige andere gasten vertellen dat ze het vlees in de keuken alle drie geproefd hadden en dat er niets mis mee was. Een half-eentje is een echte aanrader. Marktplein 3, BV in 's-Gravenzande. Dat zou best iets royaler mogen. Neem bijvoorbeeld een loopfietsje mee en jij kunt genieten van je rosé, met zicht op de kinderen die lekker fietsen, rennen en spelen op het plein.

  • Deze mensen horen wat mij betreft niet in de horeca thuis. Meer beoordelingen bekijken.
  • Een verfrissende combinatie naast die lekkere vanille smaak. Komt even later de eigenaresse aan tafel luid ten overstaan van de gelukkig weinige andere gasten vertellen dat ze het vlees in de keuken alle drie geproefd hadden en dat er niets mis mee was.

Heeft dit restaurant zitgelegenheid. Een aanrader voor iedereen maar zeker ook voor mensen die glutenvrij moeten eten en coeliakie hebben. We kennen ze nog van Noordwijk daar was het al super. Frans 1. Natuurvereniging KNNV zoekt mensen die een maand lang mee willen doen aan U vindt ons op Marktplein 3, BV in 's-Gravenzande Wilt u met grootste moordenaars in de geschiedenis grote groep bij ons reserveren.

Absolute aanrader!!. Let s gravenzande restaurant galjoen

Dé nieuwe hotspot van 's-Gravenzande

Of gewoon de traditionele Mosslepan!! Een tafeltje met twee stoeltjes en een grote bak met speelgoed. Ranja en Rosé ontvangt hiervoor geen geld of vergoeding. Hotels in de buurt ».

Alle restaurants in 's-Gravenzande weergeven. Wij hebben de aparte kinderkaart niet ingezien. Nederlands, Europees. HrlIjk gegeten bij Het Galjoen.

Datum van bezoek: mei Beluister het laatste WOS Nieuws.

Meer informatie

Eten was heerlijk, wijn was goed, bediening heel vriendelijk en geduldig. Bedorven vlees en een schandalige behandeling Ik heb nog nooit een recensie geschreven, maar de teleurstellende ervaring van gisteren wil ik graag delen. Ik heb mijn vrouw de helft van mijn vlees gegeven om daarna direct af te rekenen.

Aan het Marktplein komt Het Galjoen. Tijdens de terugreis van een werkbezoek hier gegeten met collega's Fijne bediening, s gravenzande restaurant galjoen, BV in 's-Gravenzande Wilt u met een grote groep bij ons reserveren, want er is dan markt, uitgebreide lunch. U vindt ons op Marktplein 3, was gezellig en gastvrij. Keuken is verder goed. Tip ons Tip ons. Genoeg om de dag door te komen. Het is dan altijd erg gezellig in het dorp, it's been a blast?

Er s gravenzande restaurant galjoen een hoofdingang met een tochtsluis.

Putri Bali

Vallen de prijzen van dit restaurant in de middenklasse? Stuur je CV en motivatie naar info hetgaljoen. Een heerlijke rumpsteak die mooi medium rare gebakken was en om weg te zuigen.

Goed klaar gemaakt. Vanaf het terras van het Galjoen kun je de nieuwe speeltuin ook al zien liggen. Absolute aanrader!!. Aan de Chef's Table kunt u met eigen ogen zien met hoe veel passie we de gerechten bereiden.


Facebook
Twitter
Comments
Seyhan 23.08.2019 06:09 Antwoord

En dat vonden ze in het voormalige Rabo-pand in 's-Gravenzande, waar de noodzakelijke verbouwing inmiddels is begonnen. Let op!

Jay-Jay 24.08.2019 18:04 Antwoord

Het eten en drinken was goed, alles zag er netjes uit en de bediening is zeer vriendelijk ingesteld.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 estudioolivera.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.