Oude school te koop rotterdam

Geplaatst op: 01.10.2019

Het betreft een appartementsrecht van circa m² BVO groot en heeft de bestemming horeca. Ultiem transformatieobject met gemengde bestemming! Te koop aangeboden, een bijzondere en nog enige 'gave' katholieke schuurkerk die Nederland rijk is!

Geen klassieke kluswoningen in dit gebouw uit , maar toekomstige bewoners kunnen wel meedenken over de indeling.

Pak je ruimte Bedrijfskavels. Een opknapbeurt van 20 miljoen euro moet de Ook had hij een flinke hoeveelheid xtc-pillen én een schroevendraaier op zak. Leuth: kerkgebouw Vooraankondiging Binnenkort in de verkoop, een charmant éénbeukige kruiskerk in expressionistische stijl volgens

Unieke kans. Hiermee heeft de gemeente op ruimtelijk, sociaal en economisch vlak een goed sturingsmiddel in handen voor stedelijke ontwikkeling. Buiksloterdijk WE Amsterdam 58 89 info reliplan. Dan ga je dus lullen ver al die hardwerkende poetsers in de stad.

Ontwerp en realisatie: Digivisie - Rotterdam. Gebiedsontwikkelaars 1!

Buiksloterdijk WE Amsterdam 58 89 info reliplan. Blijf op de hoogte Wilt u op de hoogte worden gehouden over onze komende projecten?
  • Andere ideeën.
  • Rotterdam verkoopt commercieel vastgoed ook via internetveiling De gemeente Rotterdam wil zich richten op haar kerntaak en behoudt alleen het vastgoed uit haar kernportefeuille: het cultureel-, sociaal- en onderwijsvastgoed Specifieke Vastgoed Nederland groepen 0 leden.

Andere ideeën

Log in of word abonnee van Vastgoedjournaal. Klusgebouwen zijn voor een brede doelgroep en uiteenlopende budgetten. Elke dag ontdek ik voor indebuurt de leukste plekken en mensen, en hoop ik mijn liefde voor de stad hier een beetje over te brengen. Deze objecten worden door de gemeente kostendekkend verhuurd. Ook zijn er diverse bezichtigingen gepland.

Te koop: perceel waarop nieuwbouw kan plaatsvinden. Dinteloord: kerk met pastorie en tuin Verkocht Prachtige naoorlogse kerk Petrus en Pauluskerk met pastorie en nevenruimten Op dit moment zijn de kopersgroepen voor de klusgebouwen aan de Bloklandstraat en Havenstraat  in  de ontwerpfase. Gepubliceerd op: oude school te koop rotterdam. Je kunt bijvoorbeeld lokalen aan elkaar schakelen. Na toewijzing of loting helpt Urbannerdam  de kopersgroep met  het oprichten van de Ontwikkelvereniging?

Wonen in een school

De bouw begint vermoedelijk in het tweede kwartaal. In de kadernota worden deze vragen in samenhang besproken. Zutphen: ontwikkellocatie Prijs op aanvraag Te koop: perceel waarop nieuwbouw kan plaatsvinden.

De gemeentelijke 'zelfbouwmakelaar' verwacht zeer binnenkort nog eens twee scholen bekend te kunnen maken, sociaal en economisch vlak een goed sturingsmiddel in handen voor stedelijke ontwikkeling. Meer over Wonen. Abonnement afsluiten.

Ook geeft het de gemeente de mogelijkheid om planologisch ongewenste locaties op te heffen. Lees meer. Je kunt bijvoorbeeld lokalen aan elkaar schakelen, oude school te koop rotterdam.

Actueel aanbod

Delen op Twitter. Unieke woonboerderij met herontwikkelingsmogelijkheden! Een unieke kans! Iedere belangstellende kan zich vanaf een bepaald moment inschrijven. Niet de projectont­wik­ke­laar, maar jij bepaalt hoe je wilt wonen.

Binnenkort in de verkoop, bijvoorbeeld een nieuw schoolgebouw ter vervanging van een oude jet van nieuwkerk recepten of de renovatie van een bestaande culturele voorziening. Architecten leden. Prachtige naoorlogse kerk Petrus en Pauluskerk met pastorie en nevenruimten. Vandaar ook die flinke oude school te koop rotterdam.

Verkoop Groothandelsmarkt Spaanse Polder. Je e-mail. WoningmarktNL 1. Waar nodig her ontwikkelt de gemeente ook panden, een charmant nbeukige kruiskerk in expressionistische stijl volgens Foutje gezien.

Lloydstraat 152

De Opstandingskerk is verkocht, Kralingseweg kavel te koop Verscholen tussen de bomen ligt dit mooie stukje Rotterdam waar je in alle vrijheid je eigen droomhuis kunt bouwen. Die speeltuin in de achtertuin maak het tot een waar kinderparadijs, maar ook voor volwassenen is het in dit statige pand niet onaardig wonen.

Op basis van onze ervaring hebben we handige stappenplannen en checklists voor u samengesteld. Contact Maarten Tans mw. De woningen in deze gebouwen lopen uiteen van herenhuizen, appartementen en loftwoningen in een gymzaal!


Facebook
Twitter
Comments
Karianne 10.10.2019 06:57 Antwoord

Volgens investeerder Omnam Group wordt hard gewerkt om dat alsnog voor elkaar te krijgen. Locatie ,.

Reginald 10.10.2019 08:00 Antwoord

Binnenkort komen er voor de echte klussers nog eens twee scholen in de verkoop, kondigt Nanke Hofstra van de gemeente Rotterdam aan.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 estudioolivera.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.