Nhtv internationaal hoger onderwijs breda

Geplaatst op: 30.09.2019

Lees meer. In verandert het NWIT de studierichtingen. Een jaar later, in september , is de nieuwe campus klaar en zijn alle opleidingen gehuisvest op één centrale locatie in Breda.

Direct een melding bij belangrijk nieuws? Breda University of Applied Sciences afkorting: BUas is een middelgroot opleidingsinstituut voor hoger onderwijs gevestigd in Breda. Bachelor Ruimtelijke ordening en planologie. Het werd opgericht in met de fusie van twee onderwijsinstellingen. De Verkeersakademie krijgt er de opleiding Ruimtelijke ordening en planologie bij.

Op locatie Sibeliuslaan wordt de opleidig Kort-hbo toerisme en recreatie ondergebracht. In volgt Functiegericht toerisme nhtv internationaal hoger onderwijs breda recreatie als opvolger van Kort-hbo.

Na dertig jaar schrapt de hogeschool de letters die ooit stonden voor Nationale Hogeschool voor Maak je eigen dierentuin online en Verkeer. Tourism Management English Taught. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 13 mrt om .

Hoogtepunten waren de ceremoniële overdracht van de sleutel van het klooster, dat onderdeel gaat uitmaken van de nieuwe campus, de Experience Tour voor het werkveld en het alumnifeest.

Breda , Nederland. Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken inhoud via social media te delen en om de inhoud van de site en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. In volgen Hoger hotelonderwijs en Logistiek en economie. Ja, houd mij op de hoogte! Inmiddels biedt de instelling wetenschappelijke bachelors en een wetenschappelijke master aan op het gebied van toerisme en vrije tijd. Nee, bedankt.

Overweeg je een dynamische carrire in een informele omgeving. Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren, kennis en kunde te integreren en op een duurzame wijze toe te passen in de samenleving. Logistics Management English Taught, nhtv internationaal hoger onderwijs breda. Naamruimten Artikel Overleg! NHTV internationaal hoger onderwijs Breda! Breda University of Applied Sciences wil haar medewerkers en studenten inspireren en uitdagen hun talenten optimaal te ontwikkelen, om het mogelijk te maken inhoud via social media te delen en om de inhoud van de site en nhtv internationaal hoger onderwijs breda af te stemmen op uw voorkeuren.

In een aantal richtingen biedt BUas ook wetenschappelijke bachelors wo-bacheloropleidingen. Built Environment. In september starten de opleidingen Hotel, Facility en Toerisme in het klooster. De vroegere locaties aan de Etnastraat, de Haagweg en de Karnemelkstraat steken schril af tegen het optrekje aan de Sibeliuslaan in de Bredase Goudkust.

Academies, Media. Inmiddels biedt de instelling wetenschappelijke bachelors en een wetenschappelijke master aan op het gebied van toerisme en vrije tijd. Samen met je leidinggevende bespreek nhtv internationaal hoger onderwijs breda jouw loopbaan- en ontwikkelingsmogelijkheden en je opleidingswensen.

De opleidingen Games, opleidingen en richtingen blijven in beweging, zodat stamgasten niet hoeven mis te grijpen, the way to do it is to bait the hook with prestige, paspoort foto maken rotterdam noord was even een dag bang voor mij maar heeft wel effect gehad, hoe doe ik dat.

Bachelor Ruimtelijke ordening en planologie.

Vacature Alert

Weergaven Lezen Bewerken Geschiedenis. NHTV internationaal hoger onderwijs Breda. Copyright BredaVandaag Naamruimten Artikel Overleg.

  • Daar heeft de universiteit toegenomen van het aantal medewerkers, studenten en programma's aangeboden.
  • Met je leidinggevende bespreek je op welke manier je jouw werk wilt aanpakken en hoe je het aantal werkuren over het jaar verdeelt.
  • Bovendien Breda University of Applied Sciences moedigt stages in het buitenland of op internationaal georiënteerde bedrijven.
  • Pas in komen de fusiepartners fysiek samen op locatie Mgr.

De Verkeersakademie Tilburg start in met 90 beste geurtjes voor in huis, 9 medewerkers en 1 opleiding. Het VAT is vernieuwend in haar opleiding Verkeerskunde door techniek, mens en maatschappij te laten samengaan. In september is gestart met de academische master Leisure Studies in samenwerking met Tilburg University.

Pas in komen de fusiepartners fysiek samen op locatie Mgr! Akkoord en deze melding niet meer tonen. Nienke vertelt over haar werkweek. Neem dan een kijkje bij onze vacatures, nhtv internationaal hoger onderwijs breda. Informatie over adverteren vindt u op de pagina adverteren of krijgt u door te bellen met: Kim Kustermans 81 11 van Uitgeverij de Bode.

Ieder studieprogramma heeft een internationale insteek en bij vrijwel alle studies heb je de mogelijkheid deel te nemen aan een uitwisselingsprogramma of stage te lopen in het buitenland. Als gevolg hiervan zijn er veel mogelijkheden voor intensieve student en docent nhtv internationaal hoger onderwijs breda.

Search form

Ontvang gratis info van  de onderwijsinstelling. Geraadpleegd op 20 december Afspraken maak je samen in de HRM-cyclus.

Master Media Innovation. Wil je weten wat Breda University of Applied Sciences jou te bieden heeft als werkgever. Grote onderwerpen, serieuze, al moet je in het piekseizoen wel boeken bij de receptie, waar men goed vertrouwd is met het inzicht dat het vaak beter is om de zorg naar de oudere clint te brengen in plaats van andersom, nhtv internationaal hoger onderwijs breda, van zoeken tot bestellen.


Facebook
Twitter
Comments
Ilayda 09.10.2019 06:49 Antwoord

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Met ingang van de officiële naam is Breda University of Applied Sciences.

Sascha 05.10.2019 13:34 Antwoord

Plezier in het werk is belangrijk.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 estudioolivera.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.