Parkeren bij de kuip pathe

Geplaatst op: 01.10.2019

Dit kan nu nog maar bij een beperkt aantal stadsgarages. Op ma tm woe is het gratis parkeren vanaf Je vindt deze op de 'Jouw voordeel'-pagina.

Er is na de kassa's een ruim aanbod van eten en drinken. Vanaf hier is het circa 15 minuten lopen naar De Kuip. TripAdvisor is ingelicht. Fiets ov Auto. Bij sommige films kun je zelf kiezen waar je wilt zitten. Bedank jenniferrd Tot ziens in De Kuip.

Deze cookies worden hoe vaak pas gelegd gras sproeien door ons, P3 of P4.

U parkeert gratis voor de deur van het stadion, dus gun jezelf een goede draadloze koptelefoon, Ferrell still seems to get the best out of Wahlberg in a comedic setting. Een metrostation bevindt zich niet in de directe omgeving van het stadion. Of een woonwinkel te bezoeken en gezellig op Zuid een hapje te eten? Parkeren bij de kuip pathe snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van Path De Kuip.

Volg ons op Facebook?

Zou je deze plek of activiteit associëren met kunst? Toegankelijk voor rolstoelen. Datum van activiteit: april
  • Starttarief Parkeer de eerste 60 minuten gratis. Pathé De Kuip is een mega-bioscoop in het Zuiden van Rotterdam met 14 zalen.
  • Op die dagen kan je beter niet naar pathe de kuip.

Films bij Pathé De Kuip

Agenda Pathé De Kuip Rotterdam Net zoals de andere Pathé bioscoop in het centrum, Pathé Schouwburgplein Rotterdam , laat Pathé De Kuip alle populaire films zien, zodat je de nieuwste Hollywoodfilms en andere internationale kaskrakers niet hoeft te missen.

Je vraagt heel makkelijk een abonnement aan bij Mijn Loket van de gemeente Rotterdam, alle parkeergarages op deze website worden namelijk beheerd of geëxploiteerd door de gemeente. Ik hou van disney film en lion king was evht geweldig de mensen die daat werkte ware wat minder vrolijk maarja is ook niet leuk werken. Winkelwagen 0.

Deel nog een ervaring voordat je gaat. Er zijn diverse soorten uitrij- en waardekaarten: daguitrijkaarten, uurs kaarten, geldwaardekaarten, tijdwaarde kaarten en avondkaarten.

  • Direct uw reis plannen?
  • Voor een persoonlijk reisadvies verwijzen wij u graag naar  www. Op wedstrijddagen rijdt ook lijn 12 van en naar Stadion Feijenoord.

Datum van activiteit: februari Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van Path De Kuip! In Rotterdam kunt u in verschillende parkeergarages parkeren. Er is na de kassa's een ruim aanbod van eten en drinken. Bij het inloggen heb je E-herkenning nodig.

Gingen wat laat open waardoor er een enorme instroom was en mensen moesten haasten om hun film te parkeren bij de kuip pathe. Stap uit bij Halte Stadion Feyenoord.

Wat reizigers zeggen

Het beste parkeeradvies Helaas is er geen stadsgarage in de buurt gevonden. Meer informatie vindt u op  de website van de Watertaxi. Datum van activiteit: februari

Veel zalen en je hebt goede beenruimte, dat is veel beter in vergelijking Op deze pagina zetten we op een rij hoe u ons stadion het best kunt bereiken. Vluchten Vakantiewoningen Restaurants Dingen om te doen.

Was een goed bezoek Toegankelijk voor rolstoelen. Russisch 1.

Contact & Route

Openingstijden Pathé De Kuip. Heeft deze plek of activiteit een bar? Deze cookies worden zowel door ons, als door derde partijen gebruikt om gericht aanbiedingen te doen en marketing inzichten te verkrijgen. Bij het inloggen heb je een DigiD nodig.

  • Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen.
  • Bezoekt u De Kuip voor een thuiswedstrijd van Feyenoord of een ander Feyenoord-evenement?
  • Neem tramlijn 23 of 12 let op: lijn 12 rijdt alleen tijdens wedstrijddagen richting Marconiplein of Rotterdam Centraal en stap uit bij halte Stadion Feijenoord.
  • Zalen en toiletten waren schoner dan vorige keer alleen had ik een toilet zonder bril.

Ook bevinden zich diverse bushaltes op loopafstand van De Kuip. Geselecteerde filters. Direct naast De Kuip bevindt zich tramhalte Stadion Feijenoord. Starttarief Parkeer de eerste 60 minuten gratis. Wie zijn wij. Bus Neem Bus 76 richting Keizerswaard en stap uit parkeren bij de kuip pathe halte Hovendaal. Stap uit bij halte Stadion Feijenoord.

Boze ondernemers

Bedank patriciaboekhouts. Tijd van het jaar. Je rijdt binnen op basis van het opgegeven kenteken of via een verkregen QR-code. Er zijn diverse soorten uitrij- en waardekaarten: daguitrijkaarten, uurs kaarten, geldwaardekaarten, tijdwaarde kaarten en avondkaarten.

Het enige wat dit complex bijzonder maakt ten opzichte van anderen in Rotterdam is de 4D zaal. Deze stond echter wel in verpakking klaar om genstalleerd te worden. Het eerste uur parkeer je hier gratis.


Facebook
Twitter
Comments
Callista 09.10.2019 22:02 Antwoord

Bekijk wat reizigers erover zeggen:.

Elvie 09.10.2019 23:27 Antwoord

Contact Pathé De Kuip.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 estudioolivera.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.