North sea jazz rotterdam tickets

Geplaatst op: 18.07.2019

Onze partner hotels. Koop je ticket voor North Sea Jazz alleen via onze site, www.

Je betaalt niet alleen te veel, je loopt ook het risico op valse kaarten. Voor plusconcerten zijn losse toeslagkaarten verkrijgbaar. Bestellen kan telefonisch en via internet. Ticket de Luxe zaterdag Exclusief servicekosten. Niet los geldig.

Drie dagen toegang tot hetfestival. Kaarten voor Zondag 14 juli Dagkaart zondag Exclusief servicekosten. Overige partners. Bestellen kan telefonisch en via internet. Op zoek naar meer dan alleen kaarten, bekijk dan onze  uitgebreide VIP arrangementen.

Alleen te bestellen in combinatie met een reguliere dagkaart of 3-dagenkaart. Facebook Twitter Youtube Instagram Spotify. Aanvang lunch uur.

North Sea Jazz Festival 2020

Toegang inclusief een viergangendiner door tweesterrenchef Erik van Loo van het Rotterdamse restaurant Parkheuvel. Group Ticket Eénmalig toegang tot het festival aan een groep van maximaal 10 personen op vrijdag, zaterdag of zondag. Kijk voor meer informatie over het veilig kopen van kaarten voor concerten en evenementen op www.

Facebook Twitter Youtube Instagram Spotify. Blijf op de hoogte:.

Een dag toegang tot het festival op vrijdag, zaterdag of zondag. Aanvang: Een dag toegang tot het festival op vrijdag, zaterdag of zondag voor bezoekers tot en met 15 jaar. Betalen kan met creditcard of via iDeal zie op www! Junior Ticket zondag Inclusief north sea jazz rotterdam tickets.

Alleen toegang i.

Laatste Festival nieuws

Kaarten voor drie dagen 3-dagen kaart geen toegang plusconcerten juli , exclusief servicekosten. Toegang alleen onder begeleiding van een volwassene met een dagkaart of een 3-dagenkaart. Je kunt kiezen voor een E-ticket TicketFast dat je per e-mail ontvangt en thuis kunt uitprinten, of voor thuisbezorging.

Dagkaart vrijdag met CJP korting Exclusief servicekosten. Dan weet je zeker dat je niet teveel betaalt en ben je gegarandeerd van toegang. Je kunt kiezen voor een E-ticket TicketFast dat je per e-mail ontvangt en thuis kunt uitprinten, inclusief alle plusconcerten. Kaarten voor North Sea Jazz Op deze pagina north sea jazz rotterdam tickets je een overzicht half bezopen is een gebrek aan doorzettingsvermogen uitleg van de diverse kaartsoorten en welke mogelijkheden de kaarten je bieden.

Meld je aan voor de updates nieuwsbrief aan de rechterkant of volg ons op Facebook of Twitter of houd deze site in de gaten om bericht te krijgen wanneer de overige kaarten in verkoop gaan, north sea jazz rotterdam tickets. Drie dagen toegang tot het festival, of voor thuisbezorging.

How Ticketswap works

Festival partners. Dan weet je zeker dat je niet teveel betaalt en ben je gegarandeerd van toegang. Drie dagen toegang tot het festival, inclusief alle plusconcerten.

Tijdens het festival vinden bijzondere plusconcerten plaats in de Amazon-zaal, north sea jazz rotterdam tickets. Wil je in n keer meerdere kaarten voor verschillende dagen of meteen een pluskaart kopen bij je bestelling, gebruik dan  deze link  om direct naar de site van  Ticketmaster  te gaan? Dan weet north sea jazz rotterdam tickets zeker dat je niet teveel betaalt en ben je gegarandeerd van toegang.

Toegang alleen onder begeleiding van een volwassene met een dagkaart of een 3-dagenkaart. Festivalkassa Tijdens het festival kun je, kaarten kopen aan de kassa van Ahoy, en is. Dagkaart vrijdag met CJP korting Exclusief servicekosten. Selecteer hieronder de dag van keuze. Group Ticket zaterdag Exclusief servicekosten. Kijk voor meer informatie over het veilig kopen van kaarten voor concerten en evenementen op  www.

Klik hier om een CJP-pas te bestellen.

Over North Sea Jazz

Alleen te bestellen in combinatie met een reguliere dagkaart of 3-dagenkaart. Geen CJP-pas en nog onder de 30? Kaarten voor Zaterdag 13 juli Dagkaart zaterdag Exclusief servicekosten. Pas voor voor zwarthandel en andere malafide ticketbureau's die al kaarten aanbieden nog voor onze voorverkoop officieel gestart is.

Een dag toegang tot het festival op vrijdag, zaterdag of zondag voor bezoekers tot en met 15 jaar. Je kunt kiezen voor een E-ticket TicketFast dat je per e-mail ontvangt en thuis kunt uitprinten, of voor thuisbezorging.

Alleen toegang i!


Facebook
Twitter
Comments
Aldo 23.07.2019 06:25 Antwoord

Alleen verkrijgbaar in combinatie met een dag- of driedagenkaart. Niet los geldig.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 estudioolivera.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.