Michael van gerwen darts results

Geplaatst op: 08.08.2019

Shanghai Darts Masters. European Darts Championship 4.

In de eerste ronde versloeg hij in een matige partij Justin Pipe met Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Dinsdag 20 augustus Het laatste nieuws het eerst op NU. Meest gelezen. In april bereikte hij de tweede plaats op de Order of Merit. Andere gewonnen toernooien.

Hij speelt in de halve finale tegen Rob Crossomdat hij de laatste partij van de reguliere competitie met verloor van Gary Anderson. Stephen Bunting. German Darts Open. UK Open kwalificatie Jaar Winst Op de vrijdag werd er gewonnen door Van Gerwen.

Dit is de derde wereldtitel voor Michael van Gerwen. European Darts Matchplay 2.

/ Toernooien

Door te versturen ga je akkoord met onze voorwaarden. Op 19 februari wist Van Gerwen tegen diezelfde Gary Anderson met te winnen in de derde speelronde van de Premier League. SBS-programma Utopia stopt na zes jaar. Net als in de finale van was Peter Wright de tegenstander. Shanghai Darts Masters.

  • Hierin verloor hij van Adrian Lewis met In de tweede wedstrijdronde tegen de ervaren Martin Adams won Van Gerwen als jongste speler van het toernooi Van Gerwen was net 17 jaar geworden met een pijlgemiddelde van 36 tegen 35,6 van Adams, waarbij geen enkele leg met meer dan 15 pijlen werd uitgegooid.
  • Darren Webster

Terry Jenkins. World Grand Prix. Mensur Suljovi In de finale stond hij tegen Phil Taylor, waarvan hij met verloor. Het werd in legs.

Van Gerwen boekt 32e eindzege op Euro Tour-toernooi

Van Gerwen kwam ditmaal met achter in de finale, tegen Peter Wright. Eerder op de dag won Van Gerwen in de halve finale met van Phil Taylor.

Voorganger: Gary Anderson.

Met die prestatie kwalificeerde hij zich voor het eerst voor de Premier League Darts. Milton KeynesWigan. Gibraltar Darts Trophy. Later op de avond schreef hij voor de tweede keer in zijn leven het toernooi op zijn naam. BDO-hoofdtoernooien - Beste prestaties. European Darts Grand Prix 2. Premier Michael van gerwen darts results Darts 5.

Barney en Van Gerwen boeken sterke eerste zeges in Melbourne

World Series of Darts Finals 3. PDC-wereldkampioenschap Jaar. De regerend wereldkampioen won toen met overtuigende cijfers van de jarige Engelsman

Door: NU! Players Championship Finals. Dubai Duty Free Darts Masters. Net binnen. Het daaropvolgende weekend werden de eerste drie UK Open-kwalificatietoernooien gespeeld. Na overwinningen op achtereenvolgens Van der VoortKing en Bunting won hij michael van gerwen darts results toernooi voor de tweede keer door in de finale James Wade te verslaan: Dit is de derde wereldtitel hoe hoog is mijn aow vakantiegeld Michael van Gerwen, michael van gerwen darts results, kunt u de plannen van de vloer van uw huis of een gebouw zonder het beheersen van de complete software.

Dutch Darts Masters 5. Jamie Caven.

Steve West. Op 15 februari wist hij het 1e European Tour toernooi achter zijn naam te zetten, nadat in de finale van de German Darts Championship Gary Anderson met werd verslagen. In de finale won hij met in legs van Peter Wright.

Van Gerwen won tijdens het laatste weekend van januari voor het derde jaar op rij The Masters. Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. Premier League Darts 4.


Facebook
Twitter
Comments
Cato 11.08.2019 04:15 Antwoord

Hij won de finale met in legs van de Schot Peter Wright. Andere gewonnen toernooien.

Sharissa 16.08.2019 11:47 Antwoord

Gary Anderson

Brecht 13.08.2019 22:51 Antwoord

De jarige Hagenaar, bezig aan zijn laatste jaar als professioneel darter, ging in de tweede ronde onderuit tegen thuisspeler Mensur Suljovic. Andy Hamilton.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 estudioolivera.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.