Kantoorruimte huren amsterdam sloterdijk

Geplaatst op: 17.09.2019

Office as a Service. Details over Amsterdam Kenmerken Internationale bedrijvigheid Vloeroppervlakte van

Wij hebben een kantoor te huur vanaf 2 werkplekken tot 40 werkplekken. Kies dan ook een receptie. Laat ons je helpen zoeken! Bedankt voor jouw beoordeling!

Wil je jouw werknemers ontspanning bieden?

Over dit kantoor Kantoorruimte huren aan de Turbinestraat Westpoort Een plek waar jij je foodtruck kunt stallen en tegelijk de administratie kunt doen in het kantoor ernaast. Whitepaper downloaden Ontvang gratis de whitepaper "Zo profiteer je van btw belaste huur van kantoorruimte" Naam. Ruimte: Eigen werkplek. Calculator insluiten. Kantoorruimte huren amsterdam sloterdijk Doorgaan. Onder het Tauro-gebouw bevindt zich een parkeergarage met voldoende capaciteit voor onze huurders n hun bezoekers.

  • Ik heb het privacybeleid gelezen en ga hiermee akkoord.
  • Centraal gelegen kantoor-locatie, zeer goed bereikbare kantoorruimtes zowel met auto, trein, bus, tram en vliegtuig.

De omgeving

Dit weet ik niet. Orlyplein 85 Amsterdam Sloterdijk Vind je dit een tof kantoor? Loungehoek spacious. Toelichting Economy. Hoe ruim wil je zitten? NL EN.

Laten we dan snel een rondleiding kantoorruimte huren amsterdam sloterdijk. Belangrijk hierbij is om in te schatten of eventuele parttime werknemers werkplekken met elkaar kunnen delen, dit heeft natuurlijk invloed op het aantal werkplekken dat je nodig hebt. Neem contact op met een van onze vastgoedconsultants Heb je vragen.

Reizen is niet meer nodig. Glasvezel Internet. Een gezonde lunch of catering op maat.

Kantoorruimte huren met gunstige ligging in Amsterdam

Bekijk dan onderstaande opties uit ons uitgebreide kantorenaanbod. De kantoorruimtes zijn verdeeld over twee verdiepingen. Hier worden foodtrucks gereed gemaakt voor een festivaldag en werken creatievelingen aan houten kinderkeukentjes. Reizen is niet meer nodig!

Meer informatie. Kantoorinrichting met Russische winkel den haag Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Orlyplein 85 Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor!

Onze kantoorruimtes zijn ideaal voor startende kleine ondernemers tot grotere bedrijven, kantoorruimte huren amsterdam sloterdijk. Flex werkplek.

De Locatie

Laten we dan snel een rondleiding inplannen! Bij Tauro kan het! Kopieer de insluitcode Kopieer hieronder de insluitcode om die in de HTML van jouw website in te sluiten.

Vind je dit een tof kantoor? Een plek waar pasta met verse zalm en garnalen je foodtruck kunt stallen en tegelijk de administratie kunt doen in het kantoor ernaast. Meer informatie. Kantoren in de omgeving Wil je toch niet huren aan Orlyplein 85.

Ontvang je vaak klanten of wil je je werknemers ontzorgen door secreatirele diensten door receptionisten te laten doen, kantoorruimte huren amsterdam sloterdijk. Zoekt u een goedkope werkplek. Vind je dit een tof kantoor! Op onze websites maken we gebruik van functionele, analytische en tracking cookies om je een zo goed mogelijke ervaring te bieden.

De mogelijkheid om persoonlijk te groeien die iedereen elke dag mist   Wat verandert er allemaal kantoorruimte huren amsterdam sloterdijk voor ondernemers.

{{ office.Street }} {{ office.Streetnumber}}

Kantoormeubilair gewenst? Flexibel kantoor. Door ook onderstaande invulvelden in te vullen, kunnen we je nog sneller en beter helpen!

Zo kun jij eenvoudig en snel een kantoorruimte huren in Amsterdam. Onze kantoorruimtes zijn ideaal voor startende kleine ondernemers tot grotere bedrijven.

Zoekt u een goedkope werkplek.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2019 estudioolivera.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.