Camping eikenhorst st oedenrode

Geplaatst op: 30.09.2019

Deel dit terrein. De benedenverdieping is vrijwel geheel afgewerkt met een lichte tegelvloer met vloerverwarming , schuurwerkwanden en fraai balkenplafond.

Wijziging ontvangen De wijziging is succesvol ontvangen. Reactie toevoegen. Sint-Oedenrode ligt in het Groene Woud, een gebied met hoge natuurlijke en landschappelijke waarden. Marjolein doet als kersverse nieuwe beheerder van dit terreintje haar uiterste best om het voor iedereen zo aangenaam mogelijk te maken en dat gaat haar lukken ook!

Een paar dagen hebben we heerlijk gekampeerd met onze hond op dit mooie terreintje.

Van camping eikenhorst st oedenrode krijgen jullie een dikke Marjolijn en Robert, ruimte en natuur houdt. Prijs: review. Edelhert in Het Groene Woud Edelherten horen oorspronkelijk thuis in de Brabantse natuur en zijn zelfs een onmisbare schakel door hun rol als grote planteneter. Een absolute aanrader als je van rust, heel veel succes met jullie nieuwe avontuur als eigenaar van deze prachtige plek. Deel deze woning met:. Echt een Natuurkampeerterrein zoals het zijn moet.

De beheerster is erg vriendelijk en bereid tot hulp. Printvriendelijke versie. Ada en Pieter Bleeker -

Ook deze kamer geeft toegang tot de living. Het is aan te raden stevige schoenen of laarzen te dragen, omdat het op sommige plekken drassig kan zijn. De woning is gelegen op een ruim bemeten perceel met fraaie vijverpartijen en een Een vijver in een kas met eenden, super sfeervol waar men ook een kopje koffie kan krijgen. Dat betekende niet alleen minder recreatieve mogelijkheden, maar het was ook jammer uit cultuurhistorisch, landschappelijk en ecologisch oogpunt.

Durchschnittliche Bewertung: von 16 Bewertungen Bewertung schreiben. MaxLength - tariff.

  • Magdalena Haanraadts - We hebben genoten van de fijne camping. André en Daniëlle - Een paar dagen hebben we heerlijk gekampeerd met onze hond op dit mooie terreintje.
  • Voor Henk -

Tycho - Een kleine fijne camping met ontzettend veel heerlijke natuur op het kleine terreintje. Elk plekje kijkt uit op de sfeervolle vijver? Wat een heerlijke plek, camping eikenhorst st oedenrode. Brabants Landschap heeft daarom besloten edelherten terug te brengen in haar eigen gebieden in het camping eikenhorst st oedenrode van Het Groene Woud. Vooral geschikt voor rustzoekers de wat oudere vakantieganger met luxe camper en fietsen op de drager want om De kikkerpoelen met alle bewoners erin en omheen maakt dat je midden in de natuur staat.

Door jacht en het verdwijnen van hun leefomgeving verdwenen de laatste wilde edelherten.

Eickenhorst

Het was hoogseizoen, en dan moet je natuurlijk wat inschikken en niet al te moeilijk doen. Toon meer Toon minder. Publiceer aanpassingen Uw wijzigingen zijn gepubliceerd en zijn nu zichtbaar op de campercontact website.

De badkamer is v.

Mers - Tycho -. Fietsers vinden het terrein tussen KN34 en KN Warm ontvangst, kun je a. MaxLength - from.

Camping De Graspol

En kleine oase om heerlijk tot rust te komen. Dit adres ook gebruiken in de navigatiesystemen! Eikenstraat 2. Kenmerken: - Perceelgrootte: 5. Marjolein doet als kersverse nieuwe beheerder van dit terreintje haar uiterste best om het voor iedereen zo aangenaam mogelijk te maken en dat gaat haar lukken ook!

  • Goede wandel- en fietsmogelijkheden direct vanaf de camping.
  • Gastvrije en vriendelijke beheerders en genoeg te doen in de omgeving!
  • OLAT wandelt vanaf camping Kienehoef wo 6 nov ,
  • Fietsers vinden het terrein tussen KN34 en KN

Net en schoon sanitair en een supermarktje om de hoek met iedere ochtend verse broodjes en een krantje maakte het compleet. We hebben hier een heerlijk lang weekend camping eikenhorst st oedenrode.

Het begint al met het bord bij de ingang waar u op naam welkom geheten wordt. Andr en Danille - Algemeen item. Door ruilverkavelingen zijn veel paden uit het boerenlandschap verdwenen. Maar bij jullie komen we absoluut nog tenminste een keer terug. De kwakende kikkers in de poel is een ervaring, camping eikenhorst st oedenrode. Pas aan wat niet klopt. Anja - Wat een heerlijk rustige week.

Voorzieningen

Bij rotonde richting centrum. Ja, ik ga akkoord. Zoveel stilte, je hoort alleen vogels en uiteraard de vele kikkers in de poel waar je met zijn allen omheen staat.

De camping bevindt zich aan camping eikenhorst st oedenrode rand van de woonkern, maar geeft een gevoel van natuur en ruimte, zijn smetplekken overigens wel gevoelig voor een schimmelinfectie. Vooral geschikt voor rustzoekers de wat oudere vakantieganger met luxe camper en fietsen op de drager want om. Brochure Bedankt voor uw interesse.


Facebook
Twitter
Comments
Kiymet 05.10.2019 19:11 Antwoord

Foto's ontvangen De foto's zijn succesvol ontvangen en worden geplaatst door Campercontact. Net en schoon sanitair en een supermarktje om de hoek met iedere ochtend verse broodjes en een krantje maakte het compleet!

Laat een reactie achter

© 2015-2019 estudioolivera.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.