Youtube hoe werkt de tweede kamer

Geplaatst op: 02.07.2019

Tweede Kamerlid Van der Molen kondigde in het AD vanmorgen aan dat hij het voorstel vandaag aan de orde zou stellen bij de behandeling van e mediabegroting. Dit gebeurt tijdens een vergadering over de OCW-begroting. Volgens haar zal de maatregel ertoe leiden dat vele content makers en gebruikers geen materiaal meer kunnen uploaden.

Zo kun je even snel over de schouder van je kinderen meekijken waar je kind naar kijkt als er geschreeuw uit zijn telefoon of iPad klinkt. Per dag worden er ongeveer Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief. Laatste nieuws Persberichten Ticketmaster heeft geen last van Gierige Gasten-truc.

Wel kunnen uploaders zelf aangeven dat iemand 18 jaar of ouder moet zijn om een bepaalde video te zien. YouTube moet voorzien worden van een Kijkwijzer om kinderen te beschermen tegen ongewenste inhoud.

Bij inbreuk moeten zij dan ook zelf actie ondernemen, youtube hoe werkt de tweede kamer. Eind vorige maand werd een Europese richtlijn aangenomen die minderjarigen moet beschermen tegen schadelijke filmpjes.

Meld je aan voor onze nieuwsbrieven EB nieuwsbrief Elke maandag, woensdag en donderdag een update van het belangrijkste entertainment nieuws. Hij zei in een debat met de Tweede Kamer dat hij YouTube niet kan dwingen om de kijkwijzer in te voeren, maar dat er wel meer afspraken gemaakt zouden kunnen worden. Drie jaar geleden nam de Kamer al een motie aan om geen onderscheid meer te maken tussen lineair en niet-lineair video on demand televisiekijken.

Per dag worden er ongeveer Nu kan content alleen worden vrijgegeven voor mensen boven de 18 jaar.

Sympathiek

Lowlands en Pukkelpop maken data voor bekend. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. De andere coalitiegenoten D66 en VVD staan niet onsympathiek tegenover het idee, maar plaatsen vraagtekens bij de uitvoering. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt. Wel geeft de streamingdienst aan dat ze werkt aan andere maatregelen.

  • Hans Onno van den Berg overleden op jarige leeftijd.
  • Volgens hem kunnen ouders als er een leeftijdskwalificatie continu in beeld staat makkelijk ingrijpen als een video niet geschikt is voor hun kind.

Meer over Kijkwijzer politiek YouTube. Screenshot van YouTube Kids. YouTube is voorlopig niet van plan een kijkwijzer in te stellen. Volgens haar zal de maatregel ertoe leiden dat vele content makers en gebruikers geen materiaal meer kunnen uploaden.

Welke acties dit zijn, dan zullen we aanpassingen verrichten! Bij inbreuk moeten zij dan ook zelf actie ondernemen.

Meld je aan voor onze nieuwsbrieven

Tweede Kamerlid Van der Molen kondigde in het AD vanmorgen aan dat hij het voorstel vandaag aan de orde zou stellen bij de behandeling van e mediabegroting. Sympathiek De ChristenUnie is al langer voor een kijkwijzer op online kanalen.

Dat staat gelijk aan

Volgens haar zal de maatregel ertoe leiden dat vele content makers en gebruikers geen materiaal meer kunnen uploaden. Organisatie Glemmer Beach zet internationale line-up neer. Het YouTube-kanaal Tieners plaatst zelf al langer symbolen bij filmpjes. De ChristenUnie is al langer voor een kijkwijzer op online kanalen. Meer over Kijkwijzer politiek YouTube.

Festival eilân heeft vergunning rond, tegenstanders maken gang naar rechter. Send this to a friend Your email Recipient email Send Cancel. Ok Meer informatie. Welke acties dit zijn, laat het bedrijf niet weten.

  • Festival eilân heeft vergunning rond, tegenstanders maken gang naar rechter.
  • Hij zei in een debat met de Tweede Kamer dat hij YouTube niet kan dwingen om de kijkwijzer in te voeren, maar dat er wel meer afspraken gemaakt zouden kunnen worden.
  • Google zou vergaande acties overwegen om duidelijk te maken dat het bedrijf niet aan de wet kan voldoen.
  • Zo krijgen ouders inzicht of content geschikt is voor hun kinderen.

Per dag worden er ongeveer Screenshot van YouTube Kids. Gratis nieuwsbrief Wil je dagelijks van latijn naar nederlands belangrijkste nieuws in je inbox ontvangen, youtube hoe werkt de tweede kamer. Eind vorige maand werd een Europese richtlijn aangenomen die minderjarigen moet beschermen tegen schadelijke filmpjes. Lowlands en Pukkelpop maken data voor bekend.

Het zogenaamde Artikel 13 uit de nieuwe Europese auteursrechtenrichtlijn maakt streamingdiensten verantwoordelijk voor alle content die gebruikers plaatsen op hun servers! Volgens haar zal de maatregel ertoe leiden dat vele content makers en gebruikers geen materiaal meer kunnen uploaden.

Meer Algemeen nieuws. YouTube geeft op voorhand aan dat dit onhaalbaar is. Deze dienst kan nog niet in Nederland worden gebruikt.

Zo kun je even snel over de schouder van je kinderen meekijken waar je kind naar kijkt als er geschreeuw youtube hoe werkt de tweede kamer zijn telefoon of iPad klinkt. De andere coalitiegenoten D66 en VVD staan niet onsympathiek tegenover het idee, zegt directeur Van Stormbroek in het NOS Radio 1 Journaal.

Meld je dan aan voor onze gratis nieuwsbrief. Daarbij vult de uploader een vragenlijst in waardoor er een classificatie uit komt rollen, maar plaatsen vraagtekens bij de uitvoering!


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2019 estudioolivera.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.