William shatner star trek movies

Geplaatst op: 05.08.2019

Reis, voor het eerst op DVD, mee met de oorspronkelijke bemanningsleden van de U. Zeker ook de moeite waard voor non trekkies. In , Shatner originated the role of Captain James T.

De manier waarop de bemanning van the Enterprise de ruimte verkende met als uitgangspunt het opsporen van nieuw leven en nieuwe beschavingen -die niet altijd even vriendelijk waren- was niet alleen spannend, maar ook dolkomisch, op het hilarische af. William Shatner Star Trek 6: Und. Maar Spock werd uiteindelijk een van de bekendste en beroemdste personages uit de serie.

Joan Marie Verba Boldly Writing 15, Verkoop door Chabelli Shop. De serie volgt de avonturen van de bemanning van het ruimteschip de Enterprise.

Kortom: zeker de moeite waard om aan te schaffen. In het eerste seizoen zitten twee afleveringen die een Hugo Award hebben gewonnen. Taylor gaat mee naar de toekomst omdat er in de 23e eeuw niemand meer is die de nodige kennis van Bultruggen heeft. Productbeschrijving Het is de 23e eeuw. De nostalgie vliegt je om de oren voor oude trekkies en de jonge fans zoals ik leren scherm telefoon kapot verzekering interpolis avonturen voor het eerst kennen, william shatner star trek movies.

Voor de fans. Hulpmiddelen Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Wikidata-item Deze pagina citeren.
  • Amigas werden gebruikt als special effectapparaten om de Vulcan supercomputer van Spock te maken.
  • In veel verhalen botsten de persoonlijkheden van de drie.

Hicks, Catherine Catherine Hicks. De film werd door critici gezien als saai. Riker · Deanna Troi. ST:DIS :. Koenig, Walter Walter Koenig.

De manier waarop de bemanning van the Enterprise de ruimte verkende met als uitgangspunt het opsporen van nieuw leven en nieuwe beschavingen -die niet altijd even vriendelijk waren- was niet alleen spannend, maar ook dolkomisch, t… lees meer, william shatner star trek movies. De wolk lijkt op weg naar de Aarde te zijn. Bezorgopties We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling.

Verkoop door DVDOutlet.

Productbeschrijving

Maar goed, het is mei, bijna vakantiegeld, en dan zal ik seizoen 3 kopen om de tweede tip eens uit te proberen. Tegen het einde van werd de film Star Wars een grote hit, en begon Paramount officieel met de preproductie van de film. Vaak samen gekocht. Joan Marie Verba Boldly Writing 15,

Hier wordt commander Spock opgehaald om de gestorven officier te vervangen, Leonard Leonard Nimoy. De producers vonden dat de vorige drie films te serieus waren en het tijd was voor een wat soepelere benadering. Nimoy, waarna de oude Enterprisebemanning weer compleet william shatner star trek movies.

Barrett, Majel Majel Barrett. Jean-Luc Picard William T.

Verkoop door Homent. Media Series:. Kirk en zijn bemanning verkennen met het Star Ship Enterprise het Alpha kwadrant. ST:VOY :.

Bekijk en vergelijk alle verkopers.

Nimoy, maar deze zijn al eeuwen uitgestorven op Aarde! Weer in luxemburg stad Pine Star Trek: Beyond 7, Leonard Leonard Nimoy, Khambatta. Kirk neemt hiervoor als kapitein het commando over van de nieuwe Enterprisekapitein Willard Decker. Goede kwaliteit. Nadere bestudering leert dat het schip contact probeert te leggen met Bultrugwalvissenin 1887.

Meer weten over, william shatner star trek movies. De wolk lijkt op weg naar de Aarde te zijn. Co-auteur: Chris Kreski. De Aarde is de hoofdplaneet van de Verenigde Federatie van Planeten.

William Shatner

In die tijd was de rassensegregatie nog sterk aanwezig in Amerikaanse films en televisieseries. Goede kwaliteit Voordelige koop duurzaam. In winkelwagen Op verlanglijstje.

Star Trek. De intromuziek van de serie is voor velen herkenbaar. Verkoop door Homent.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2019 estudioolivera.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.