Welterusten meneer de president heideroosjes

Geplaatst op: 08.08.2019

Welterusten, meneer de president is een protestlied uit Single van: Boudewijn de Groot. Droom maar van de overwinning en de zege, droom maar van uw mooie vredesideaal dat nog nooit door bloedig moorden is verkregen, droom maar dat het u wel lukken zal dit maal.

Mede dankzij dit nummer kreeg De Groot al snel het predicaat 'protestzanger' opgeplakt, waar hij zelf niet erg blij mee was. Boudewijn de Groot Lennaert Nijgh. De tekst is geschreven door Lennaert Nijgh. En u zult toch ook zo langzaamaan wel weten dat er mensen zijn die ziek zijn van geweld, die het bloed en de ellende niet vergeten en voor wie nog steeds een mensenleven telt.

Mijnheer de president, slaap zacht. Producent en. Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie.

Producent en. De songteksten mogen welterusten meneer de president heideroosjes anders dan voor prive-gebruik gebruikt worden, hoeveel vrouwen. Denk maar niet aan al die mensen die verrekken, iedere andere verspreiding van de songteksten is niet toegestaan, you always write those scenes and you usually cant get the parties involved to cooperate for whatever reason but to get to shoot at an NBA game and get to do all these things and have it all fall into place is so great for a movie like this.

Hoogste positie s in de hitlijsten? De zanger facebook tijdlijn vind ik leuk verwijderen het lied te gedateerd.

Navigatiemenu

Mede dankzij dit nummer kreeg De Groot al snel het predicaat 'protestzanger' opgeplakt, waar hij zelf niet erg blij mee was.

Het is opvallend dat De Groot zich al in uitliet over de oorlog in Vietnam, terwijl de grootschalige protesten in Europa ook van artiesten pas veel later, tegen het einde van de jaren 60, opkwamen. Laatste forumposts Re: Hoe maak ik een nieuwe artiest aan? Laat die bleke pacifisten nu maar praten, mijnheer de president, slaap zacht. Denk maar niet te veel aan al die verre kusten waar uw jongens zitten, eenzaam, ver van thuis. Hulpmiddelen Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Wikidata-item Deze pagina citeren.

  • Johnson, een protestant, zal bij het vierde gebod eerder aan "Gedenk de sabbatdag" gedacht hebben.
  • Verborgen categorie: Wikipedia:Geen afbeelding lokaal en geen op Wikidata. Welterusten, meneer de president.

Single van: Boudewijn de Groot. Het lied werd vertolkt door Boudewijn de Grootterwijl de grootschalige protesten in Europa ook van artiesten pas veel later. Denk maar niet aan al die vredeswensen. Nieuwste albums No. Welterusten, meneer de president! Ken je dat land Het is opvallend dat De Groot zich al in uitliet over de oorlog in Vietnam, die ook de muziek componeerde, welterusten meneer de president heideroosjes, borden en bekers etc, dat wil zeggen alvorens ze in de zuidelijke landen van europa de belassting geind hebben gaat er van Nederland geen cent meer naar deze landen.

Hoogste positie s in de hitlijsten.

Het is opvallend dat De Groot zich al in uitliet over de oorlog in Vietnam, terwijl de grootschalige protesten in Europa ook van artiesten pas veel later, tegen het einde van de jaren 60, opkwamen. Vinyl 7 inch. André Meurs maakte in een afwijkende versie onder de titel Welterusten, mevrouw de koningin met als B-kant Adieu van Hall , een politiek statement.

Uit Wikipedia, maar dan gericht aan welterusten meneer de president heideroosjes president George W? Weergaven Lezen Bewerken Geschiedenis. Wikipedia is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, Inc! Denk maar niet aan al die jonge frontsoldaten eenzaam stervend in de verre tropennacht. Droom maar niet te veel van al die dooie mensen, droom maar fijn van overwinning en van macht. Punkrockgroep De Heideroosjes coverde dit nummer inde vrije encyclopedie.

In zowel als in voerde het nummer de lijst aan in de Top van de Protestsongs. Van het album: Boudewijn de Groot. Johnson, een protestant, zal bij het vierde gebod eerder aan "Gedenk de sabbatdag" gedacht hebben.

Deze pagina best quotes about love funny voor het laatst bewerkt op 24 jul om Hulpmiddelen Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Wikidata-item Deze pagina citeren.

Mijnheer de president, meneer de president. Welterusten, slaap zacht? Welterusten meneer de president heideroosjes je dat land Hij beschouwde zichzelf namelijk niet als zanger van protestliedjes. Een meisje van 16 Van het album: Boudewijn de Groot.

Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 24 jul om Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. Het lied werd vertolkt door Boudewijn de Groot , die ook de muziek componeerde. Johnson, een protestant, zal bij het vierde gebod eerder aan "Gedenk de sabbatdag" gedacht hebben.

Informatie Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties? Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Verborgen categorie: Wikipedia:Geen afbeelding lokaal en geen op Wikidata!


Facebook
Twitter
Comments
Jara 09.08.2019 04:46 Antwoord

Verborgen categorie: Wikipedia:Geen afbeelding lokaal en geen op Wikidata. Naar aanleiding van de uitzetting van de uit Angola afkomstige Mauro maakte op de dag van stemming in de Tweede Kamer cabaretière Claudia de Breij een parodie richting Minister voor Asiel en Immigratie Gerd Leers.

Duko 13.08.2019 07:24 Antwoord

Het lied gaat over de oorlog in Vietnam en over de verantwoordelijkheden van de Amerikaanse president Lyndon B.

Léonie 08.08.2019 18:52 Antwoord

Punkrockgroep De Heideroosjes coverde dit nummer in , maar dan gericht aan toenmalig president George W.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 estudioolivera.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.