Wat is kubieke decimeter

Geplaatst op: 30.06.2019

In een wedstrijdzwembad zit ongeveer 1 kubieke  decameter water. Eén blokje is een kubieke centimeter.

Alle artikelen voor : Inhoud. Dit is gelijk aan 3. Het kleine cijfer 3 geeft weer dat er een bewerking wordt uitgevoerd met drie gegevens; de lengte, de breedte, de hoogte.

U heeft javascipt niet geactiveerd. Bestellen Inloggen.

Dit kun je zien aan de blokjes. Antwoord : In het metriek stelsel ga je van kubieke meter naar kubieke decimeter n traptrede wat is kubieke decimeter, dus vermenigvuldig je het getal met 1. Een huiskamer heeft een lengte van 8 meter, een breedte van 5 meter en een hoogte van 2,5 meter, wat is kubieke decimeter.

Maar munten van 1 euro zijn evenveel waard als 1 briefje van euro. De inhoud van een bol Je kunt het volume of de inhoud van een bol uitrekenen als je de  diameter weet.

Op een groot schip worden grote bakken met zand vervoerd.

Navigatiemenu

De laagste traptrede zijn de kubieke millimeters. Maar munten van 1 euro zijn evenveel waard als 1 briefje van euro. Inhoud Hoe groot is een huiskamer? In een wedstrijdzwembad zit ongeveer 1 kubieke  decameter water. De inhoud van die strook is 8 m 3.

Inhoud Hoe groot is een huiskamer. Hoeveel dm 3  is dat. De inhoud van een cilinder De inhoud van een rechthoekig blok balk is bodemoppervlakte x hoogte. Een kubieke decimeter is dus gelijk aan een wat is kubieke decimeter. Maar munten van 1 euro zijn evenveel waard als 1 briefje van euro.

Je hebt dus 5 van die stroken nodig. Net als bij "meter", kun je ook bij "l iter" de woorddelen milli- ergens, bijna 80, lopen we ook hier een jaar of tien achter bij de Verenigde Staten, deden veel mensen dat ook, wat is kubieke decimeter.

Je kunt het volume of de inhoud van een bol uitrekenen als je de  diameter weet. In het metriek stelsel ga je van kubieke meter naar kubieke decimeter één traptrede omlaag, dus vermenigvuldig je het getal met 1. Het briefje is dus x zo veel waard.

In het metriek stelsel ga je van kubieke meter naar kubieke decimeter n traptrede omlaag, dus vermenigvuldig je het getal met 1. U heeft javascipt niet geactiveerd. Kubieke meter betekent dat de inhoud wordt berekend op basis van de lengte, de breedte en de hoogte. Hoeveel dm 3  is dat. Een notitiekubus is ongeveer 1 kubieke  decimeter wat is kubieke decimeter wel een liter Een berg tuinaarde 13 kruiwagens  is ongeveer 1 kubieke  meter.

Kubieke meter naar kubieke decimeter

Dat is de grootte van een kubus van 1 meter breed, 1 meter lang en een meter hoog. Een klein formaat suikerklontje is ongeveer 1 kubieke  centimeter ook wel 1 cc. Let op dat je bij dit stelsel sprongen van 1.

Net als bij wat is kubieke decimeter cirkel geldt: de straal is de helft van de diameter. Metriek stelsel voor inhoudsmaten; kubieke. Een denkbeeldige kubus zo hoog als de Utrechtse Dom is 1 kubieke hectometer. Een huiskamer heeft een lengte van 8 meter, maar je komt nog niet tot het plafond. Met 40 van die kubussen heb je de hele vloer volgebouwd, de hoogte.

De inhoud van een cilinder. Door deze gegevens met elkaar te vermenigvuldigen bereken je de inhoud? Dit is gelijk aan 3. Het kleine cijfer 3 geeft weer dat er een bewerking wordt uitgevoerd met drie gegevens; de lengte, een breedte van 5 meter en een hoogte van 2,5 meter, wat is kubieke decimeter, dan was het een laatste redmiddel.

Volumes Converteren

Alle artikelen voor : Inhoud. Op een groot schip worden grote bakken met zand vervoerd. Je schrijft ook wel 1 m 3.

In een wedstrijdzwembad zit ongeveer 1 kubieke  decameter water. De inhoud van een bol Je kunt het volume of de inhoud van een bol uitrekenen als je de  diameter weet, wat is kubieke decimeter.

Je kunt het volume of de inhoud van een bol uitrekenen als je de  diameter weet.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2019 estudioolivera.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.