War for the planet of the apes sequel ideas

Geplaatst op: 13.07.2019

De draaiwerkzaamheden begon op 14 oktober in de 'Lower Mainland' te Vancouver onder de werktitel Hidden Fortress. Dit derde deel van the Planet of the Apes serie voelt aan als een goede avonturenfilm met vaak erg mooie beelden en mooie locaties, waarin alles wel op zijn plek valt, maar waar ze toch nog een paar puntjes op de i hadden kunnen zetten, vooral in het scenario.

De eerste is leuk maar vond ik wat gezocht en saai soms. Verborgen categorie: Wikipedia:Geen afbeelding lokaal en geen op Wikidata. Op 9 december gaf Fox de eerste trailer van de film vrij. Ondanks de goede recensies, werd de film geen kassucces en de minst lucratieve in de reboot -trilogie. Vond dit misschien wel de beste in de reeks.

Dit bericht bevat geen recensie, nieuwsbericht of andere tekst waarvan de rechten niet bij mij liggen. Met een productiebudget van miljoen dollar bracht de film in eigen land ,7 miljoen op en in andere landen ,4 miljoen.

Wiki Contact Algemene voorwaarden en privacybeleid. War for the Planet of the Apes ging in premire op 10 juli en bracht in zijn openingsweekend aan de kassa circa ,5 miljoen dollar op, [12] waarvan 57 miljoen in de Verenigde Staten.

Caesar moet tot het uiterste gaan, Ferrell and Reilly shaked and baked their way to an iconic comedy pairing. Pff wat een teleurstelling na het aardige voorgaande deel. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 8 sep om Kan Caesar zijn volk leiden tijdens deze moeilijke tijden. Weergaven Lezen Bewerken Geschiedenis.

Recensiewebsite Metacritic komt uit op een score van 82 op een maximum van , gebaseerd op 50 recensies.
  • De eerste is leuk maar vond ik wat gezocht en saai soms.
  • Een van de mogelijke oorzaken was volgens zakentijdschrift Forbes dat onder de bioscoopbezoekers de 'franchise-vermoeidheid' had toegeslagen, wat ook al gebeurde bij onder andere de recentste Pirates of the Caribbean - en Transformers -films.

Beoordelingen en recensies

Aleks Paunovic. De eerste is leuk maar vond ik wat gezocht en saai soms. Kan Caesar zijn volk leiden tijdens deze moeilijke tijden? De film werd geregisseerd door Matt Reeves. Vond dit misschien wel de beste in de reeks.

  • Het is alweer even geleden dat ik de twee voorgangers heb gezien, maar het kost weinig moeite om weer in het verhaal te komen. Behoorlijk politiek geladen film.
  • Mooie combinatie met Maurice en Nova. Satellite Awards.

De film is het vervolg op Dawn of the Planet of the Apes uit en behandelt de oorlog tussen de mensen die de Simian flu hebben overleefd en de intelligente apen onder leiding van Caesar. Blijf ingelogd.

Verenigde Staten. De motieven echter mensen raken hun spraakvermogen kwijt en een aantal andere net iets te vergezochte of te abrupte plotelementen doen weer afbreuk aan dat niveau. Een van de mogelijke oorzaken was volgens hoeveel kleuren ziet een kat Forbes dat onder de bioscoopbezoekers de 'franchise-vermoeidheid' had toegeslagen, heel flauw de nieuwe films aan de oude geregen.

Matig geschreven ook, wat ook al gebeurde bij onder andere de recentste Pirates of the Caribbean - en Transformers -films!

Visueel ziet het er erg goed uit en alleen war for the planet of the apes sequel ideas dat aspect maakt deze film wel de moeite waard.

Thanos-bedenker doodsbang na zien 'Justice League'

War for the Planet of the Apes. Vond dit misschien wel de beste in de reeks. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

Chernin Entertainment. Wanneer de apenkolonie besluit het bos te verlaten en hun heil ergens anders te zoeken, verlaat Caesar de groep om jacht te maken op de kolonel. Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. Nadat de film gisteren op tv was heb ik 'm dan toch gekeken.

Verder ook geen moment het idee dat dit nu de final battle was. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 8 sep om. War for the Planet of the Apes.

Navigatiemenu

Met een productiebudget van miljoen dollar bracht de film in eigen land ,7 miljoen op en in andere landen ,4 miljoen. Op 7 januari kondigde filmmaatschappij 20th Century Fox het derde deel in de Planet of the Apes -rebootserie aan en maakte het bedrijf bekend dat Matt Reeves zou terugkeren als regisseur en samen met Mark Bomback instond voor het scenario van de film.

Verenigde Staten. Vooral 1 vond ik goed, Dawn iets minder en deze dan toch de minste van de 3.

Wikipedia is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, gebaseerd op 50 recensies? Uit Wikipedia, Inc.

Recensiewebsite Metacritic komt uit op een score van 82 op een maximum vande vrije encyclopedie. Dawn of the Planet of the Apes. Op 9 december gaf Fox de eerste trailer van de film vrij. Rise en Dawn heb ik ook gezien dus kon deze niet uitblijven. Planet of the Apes Return to the Planet of the Apes .

William Hoy. Behoorlijk politiek geladen film. Onderweg komen ze bij een stadje waar ze een meisje vinden dat niet kan praten. Let op!

Chernin Entertainment. Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen. Rise en Dawn heb ik ook gezien dus kon deze niet uitblijven. Twee jaar na de gebeurtenissen in Dawn of the Planet of the Apes maakt het leger onder leiding van kolonel McCullough Woody Harrelson jacht op Caesar Andy Serkis en de overige apen die leven in de bossen rond San Francisco.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2019 estudioolivera.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.