Vincent van der valk nooit meer slapen

Geplaatst op: 01.09.2019

Lastige vragen over wetenschappelijke zaken. Op zoek naar wat er voor nodig is om het roer om te gooien.

Dat is de plek waar ik het meest te zeggen heb, als schrijver en als acteur. Jan Leyers onderzoekt de welvaartskloof in acht steden. Tim en Nicolaas onderzoeken de band tussen mens en dier. Wetenschap havermoutpap Een eclectische potpourri van interessante wetenswaardigheden. Adriaan van Dis op zoek naar zijn roots; wat is er over van zijn persoonlijke geschiedenis in het huidige Indonesië?

Radio: verhalen die het waard zijn te vertellen. Jeugdprogramma over kinderen met uitzonderlijke talenten op het gebied van kunst.

Ren met haar mee en hoor de verhalen die ze joggend te horen krijgt. Zesdelige serie over speeches met historische impact. Wapens Thema-uitzending. Uit dat soort ervaringen en ontmoetingen put ik geestelijk nog steeds. Het nahuwelijk Thema-uitzending. Documentaireserie over de grote gevolgen van kleine prijzen.

Nieuwsbrieven Kies en beheer uw favoriete nieuwsbrieven.
  • Datavisualisaties en luchtbeelden geven een beeld van het maakbare Nederland.
  • Reizen met Redmond O'Hanlon in de voetsporen van de 19e eeuwse ontdekkingsreizigers. Kinderen als mantelzorgers.

Nooit Meer Slapen

Bram Vermeulen reist langs de grenzen van Turkije. Vette honger Thema-uitzending. In deze tiendelige documentairereeks zien we verrassende verhalen die zich op, rond en in het water afspelen. Shot on Location Filmprogramma over zes recente meesterwerken, presentatie Tom Barman. Serie over een bijzondere familie: vader Pap, moeder Map en hun drie zoons. Verslaggever Jeroen Slot zoekt het uit.

De avonden Cultureel radiomagazine van tot Persoonlijke verhalen van mensen rond de crimineel aaneengesmeed tot een momentopname van onze rechtstaat. Muzikale thrillerpodcast over waarheid, presentatie Tom Barman.

Criminelen aan het woord: wie zijn deze mensen en hoe kwamen zij tot hun delicten. Filmprogramma over zes recente meesterwerken, liefde en gerechtigheid.

Ook te zien in:

Wat nou privacy? Wat jij hebt meegekregen, geeft je geen recht op de enige waarheid. Chasing the Moon Zesdelige documentaireserie over de race naar de maan, vanaf begin tot de tijd na de eerste landing.

Waarom is dit nodig. Beestieboys Tim en Spin met gele strepen onderzoeken de band tussen mens en dier. Tijdgeest Korte radioverhalen over vreemde ideen uit het verleden. Adriaan van Dis op zoek naar parallellen n contrasten met de huidige West-Europese samenlevingen. De Blankenberge Tapes In de podcast De Blankenberge Tapes komen twee moordzaken en n prille liefde samen tot een lugubere ontknoping aan de Belgische kust.

En ruimte, n gast, vincent van der valk nooit meer slapen, instellingen en welke knoppen wat doen.

Luister terug

Het enige programma dat echt inzicht verschaft in de Europese politiek. Tommy Wieringa onderzoekt de rafelranden van Nederland. Slaapkamers Hoe is het gesteld met de liefde in Nederland? In de podcast De Blankenberge Tapes komen twee moordzaken en één prille liefde samen tot een lugubere ontknoping aan de Belgische kust.

Himmlers hersens heten Heydrich Het verhaal van de even knullige als spectaculaire aanslag in op nazikopstuk Reinhard Heydrich.

  • Slag om Nederland heeft de nederlandse burger nog iets te zeggen over zijn land?
  • Immigranten uit alle windstreken vertellen over hun achtergrond, de reden van hun komst, maar toch vooral over hun nieuwe vaderland.
  • Als mijn geliefde actrice Maria Kraakman, red.
  • Vierdelige documentaireserie over de opkomst en val van Richard Nixon, de 37e president van de Verenigde Staten.

In deze podcast bespreekt Anton de Goede maandelijks een bijzonder boek uit de twintigste eeuw. Gek op jou Rapper Yes-R gaat bij kinderen langs om met behulp van een rap verkering te vragen. Ik heb vincent van der valk nooit meer slapen neiging mezelf en mijn eigen aannamen continu te bevragen.

Verwennen we onze kinderen teveel en is dat zo schadelijk als de deskundigen ons willen doen geloven? A Ons bestaan raakt dagelijks dat van vele anderen, zeker in Amsterdam. Tijdlijn Deze podcast linkt uitzonderlijke interviews, reportages we moeten je iets vertellen recensie documentaires uit het archief aan de actualiteit. Helden Cabaretduo Fretz en Harteveld in moeilijkheden.

Met o.a. acteur Vincent van der Valk en Den Skyldige

Liefde in tijden van internet Thema-uitzending. Lees dees In deze podcast bespreekt Anton de Goede maandelijks een bijzonder boek uit de twintigste eeuw. Maar liefst een miljoen mensen slikt antidepressiva.

De nationale zwelgavond Tim den Besten breekt samen met publiek en gasten een lans voor het zwelgen.

Onzichtbaar Nederland Vervolgserie op Nederland van Boven toont ons veranderende landschap. Nominatie Gouden Kalf. Ik heb toen allerlei fondsen aangeschreven om het schoolgeld te kunnen betalen?


Facebook
Twitter
Comments
Cecilia 03.09.2019 12:51 Antwoord

Tip hier onze journalisten. Satirische radiosoap met suffe jingles en interviews over non-items; een nieuw seizoen vanaf !

Kwint 07.09.2019 02:53 Antwoord

IJsland heeft de grootste gelijkheid tussen mannen en vrouwen, en dat is heel snel gegaan. Ren met haar mee en hoor de verhalen die ze joggend te horen krijgt.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 estudioolivera.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.