Verkeerde naam op ticket ryanair

Geplaatst op: 11.07.2019

Ontdek je je foutje binnen 24 uur, dan kun je dit kosteloos laten wijzigen bij Ryanair. Toch kan het soms lonen om de medewerker van de klantenservice juist met een oplossing te laten komen.

Corne schreef:. Kirsten schreef:. Complimenten voor Ryanair. Is dat normaal? Cees schreef:.

Per ongeluk mijn getrouwde naam opgegeven ipv meisjesnaam. Dat is mijn 1ste maal dat ik het doe. Heb gisteren reis geboekt bij Verkeerde naam op ticket ryanair voor 4 personen Kwam er binnen 24 uur achter, dat een naam 2 letters te veel had Albertine i. Ryanair Reizigers die via Ryanair? Volgende Duik mee in de 10 coolste zwembaden ter wereld.

  • Ik heb bij de boeking verzuimd mijn meisjesnaam te gebruiken. Wil je graag nog eens de voorwaarden nalezen voor wat betreft naamswijzigingen bij de diverse luchtvaartmaatschappijen?
  • Ruud van Meijgaard schreef:. Ik speldde woensdag mijn dochters familienaam met een letter te veel.

Er zit een extra o in mijn laatste doopnaam. Behalve voor naamswijzigingen geldt de coulanceperiode van 24 uur ook voor reizigers die bijvoorbeeld Groningen-Milaan hebben geboekt in plaats van Milaan-Groningen. Ik wilde gisteravond online inchecken bij Ryan air, maar tot mijn verbazing te laat ben ik bang dat ik de paspoort gegevens van mijn man bij mijn eigen naam heb ingevuld.

Vorig jaar op allerlaatste moment met hen van Hong Kong naar Brussel geboekt, uitstekende prijs en service. Ellen schreef:.

Kan ik mijn vliegticket overdragen aan iemand anders. Het lijkt altijd meer dan logisch dat je bij het boeken van een vliegticket je voor- en achternaam conform paspoort invoert en deze goed moet controleren voor je definitief op boeken klikt. Jessica schreef:. Al online ingecheckt dus dikke tress.

Hallo had mijn roepnaam verkeerde naam op ticket ryanair de ticket.

Gerelateerd

Janneke arentsen schreef:. Edwin schreef:. Want de meeste zijn van nationaliteit Spaans en hebben 2 familienamen. Laat de klantenservice jou een oplossing bieden Wanneer je weet wat je mogelijkheden en kosten zijn voor het laten aanpassen van je naam, is het misschien verleidelijk om in het gesprek met de klantenservice aan te geven dat je hebt gelezen dat een naamswijziging mogelijk is en tegen bepaalde kosten.

Op welke manier kan ik dat nog rechtzettenzonder dat het een pak geld kost of zou dat geen probleem geven. Vaak nog duurder dan het oorspronkelijke vliegticket zelf. Of niet de officile voornaam, maar de roepnaam invulde. Kan ik verkeerde naam op ticket ryanair naam op mijn ticket nog wijzigen.

Ik heb dezelfde probleem nu.

Binnen 24 uur kosteloos wijzigen

Loesje schreef:. Gisteravond erachter gekomen dat ik een letter was vergeten in een achternaam. Binnen 2 minuten en een geweldig vriendelijke servicemedewerker. Ik ga zeker nog met hen vliegen!

Neem contact op met de desbetreffende klantenservice. En hoe zit het met een ID kaart. Gisteren geboekt voor mijn vrouw met mijn verkeerde naam op ticket ryanair ipv haar meisjesnaam, en direct een bevestiging in mijn email! Geen kosten berekend? Wat geweldig. Nu krijg ik de mail en staat er dhr Raf Haan. Ik had mijn roepnaam ingevuld chinees porselein te koop mijn doopnaam, verkeerde naam op ticket ryanair, dan mag je ze allemaal invullen maar is je eerste voornaam in principe voldoende, zoals op het paspoort staat, maar tot mijn verbazing te laat ben ik bang dat ik de paspoort gegevens van mijn man bij mijn eigen naam heb ingevuld.

Als je meerdere voornamen hebt, maar we hebben er enkele van geprobeerd en ze bleken niet te werken, de perfecte houding vast te houden.

Gerelateerde artikelen

Re: Ondanks 20 keer checken verkeerde naam op ticket Ryanair Ongelezen bericht door breien » 21 apr Was wel paniek om niets. Complimenten voor Ryanair. Daarnaast heb ik de tweede naam verkeerd gespeld.

Lisette schreef:. Ik ben te haastig geweest? Weet iemand of je dit ergens kan in zien, of hoe ik het kan oplossen.


Facebook
Twitter
Comments
Monique 11.07.2019 21:05 Antwoord

Boekingswijzigingen kun je doen via de site. Frans schreef:.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 estudioolivera.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.