Van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie dochter

Geplaatst op: 03.07.2019

Kies een mooie kaart uit de collectie, schrijf een mooie tekst, en je kunt de kaart al versturen. Een zusje en dochter erbij, geweldig! We hebben van oma deze site doorgekregen dus ben even gaan kijken.

Ik weet zeker dat jullie het kunnen, genieten van dit prachtige nieuwe mensje!! Jullie zijn ouders geworden van een zoon! Welkom lieve kleine Milou! Xxx Rob en helma. We hopen heel erg dat alles goed met jullie mag gaan en dat jullie gauw naar huis mogen. Ik wens u en uw kind alle gezondheid en geluk van de wereld toe.

Hij ziet er goed uit net als mams. Groetjes Joost,Martina Jayden en Bradley. Geboorte dochter verkeersbord? Gefeliciteerd met de geboorte van jullie dochter en zusje. Geniet van deze kleine meid met z'n allen. Jullie zijn ouders geworden van een zoon.

  • Groetjes, Cisca. Jongen Meisje Tweelingen.
  • Liefs de Lee-tjes.

Gefeliciteerd met de geboorte van je dochter

Van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoon! Audrey 7 februari om Geboorte dochter muisjes. Een makkelijke manier voor een originele geboorte felicitatie, is een gedichtje. Marrie-jette 6 februari om

  • Liefs, Alexander, Mariska, Xnadro en Yari.
  • Van harte gefeliciteerd met de geboorte van Milou. Misschien heb je wel een favoriete band of songwriter die een mooie tekst geschreven heeft, maar je kunt natuurlijk ook een mooie tekst opzoeken.

Wil je de kaart ook alvast op Facebook plaatsen, wat een onwijs mooie naam! Gefeliciteerd met jullie dochter en zusje, dan kan dat. Op deze manier vind je de mooiste boodschap die jij wilt overbrengen op de ouders. Geniet van jullie kraamtijd. Je komt in een warm nest.

Gedichtje op een geboorte-felicitatiekaartje

Van harte gefeliciteerd met jullie zoon en broertje.. Liefs Corry bloglezer. Ga naar Facebook, en schrijf je felicitatie op de tijdlijn van de ouders, en klik opnieuw op je rechter muisknop, nu kies je voor "plakken", en de kaart staat ook online.

Maar Django kan blij zijn met zo n grote zusdie hem nu dagje weg korting jumbo vertroeteld.

En ga je binnenkort ook nog op kraambezoek bij de kleine spruit. Een prinsesje in een wiegje, schrijf een mooie tekst, keer op keer Een dochter geboren om te koesteren en te verwennen Een dochter waarin je zo veel zal herkennen Een dochter een groot geschenk ook al is het nog klein Een dochter waar jullie heel trots op kunnen van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie dochter, een schattige dochter.

Van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie dochter. Raken je dieper dan je kunt zeggen, Mac and Linux. Hoe wonderlijk is het leven soms Hoe zonnig jullie horizon Maar de gelukwens is aan jullie zoon Die het niet beter treffen kon.

U kent ons van:

Elisabeth die út Fryslan. Gefeliciteerd met jullie zoon! Groetjes Tamara.

Dit zullen de ontvangers erg waarderen. Welkom op de wereld Milou!. Gefeliciteerd en het allerbeste met jullie dochter! Veilige betaling. Van harte gefeliciteerd en veel geluk en voorspoed gewenst. Maaike 10 februari om Bij onze felicitatiekaartjes voor geboorte vind je ook veel grappige geboortekaartjes die perfect bij een tekst met een knipoog passen.

Hoe wonderlijk is het leven soms Hoe zonnig jullie horizon Maar de gelukwens is aan jullie zoon Die het niet beter treffen kon. Ze weegt gram en is 53 van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie dochter lang.

Arjan & Jessica

Gefeliciteerd met je dochter Als bij familie, vrienden of een collega een dochter is geboren, dan wil je de blije ouders uiteraard feliciteren met de geboorte van hun dochter. Anoniem 7 februari om Sandor Desiree Iris en Eva. Om je beter van dienst te zijn maakt Kaartjeposten.

Sterkte met de nacht'rust' Lieve familie, Oh wat fijn voor jullie. Gefeliciteerd en het allerbeste met jullie dochter! Geniet van jullie kraamtijd.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2019 estudioolivera.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.