Trampoline in elkaar zetten game on sport

Geplaatst op: 18.09.2019

Terug naar productinformatie. Bij dergelijke toestellen is natuurlijk toezicht altijd nodig.

Sinds 2 maand in gebruik en wij zijn er heel blij mee : onze kleine kinderen 2,5 en 4 jaar hebben er veel plezier op. Mijn dochter van net 2jaar is v juli vindt dit super!

Het zit ook stevig in elkaar. Wil je eenmalig een e-mail ontvangen zodra het weer leverbaar is? Als hij eenmaal staat, staat hij ook stevig.

Super leuk ik turn dus is dat ook heel leuk om te turnen zeker voor mijn leeftijd 9 jaar en mijn broer 12 jaar Ik heb zeker geen kritiek alles super top in orde moet je zeker kopen eens erop nooit er Araf en bij bol.

Mooie stevige trampoline in elkaar zetten game on sport. E-mail deze pagina. Het in elkaar zetten was puzzelen! Wevers79 1 augustus Ik raad dit product aan. Levering was perfect zoals gewoonlijk.

Wij zijn zeer tevreden met de aankoop van de Trampoline! Kwalitatief goed product, voldoet prima. Ik zou er wel een trapje bij nemen.

Productbeschrijving

E-mail deze pagina. De bezorger kwam, tot groot verdriet van mijn dochter, een dag later dan in eerste instantie meerdere keren per mail was bevestigd. Ik krijg ze er niet meer af! Staat mooi in de tuin Kinderen hebben er super veel plezier van. Eenvoudig in elkaar te zetten.

  • Daarnaast is hij zonder trapje voor mijn kinderen nog goed toegankelijk.
  • Geschreven bij Game on Sport Trampoline Mega Jump Set - cm - Inclusief Veiligheidsnet super tevreden over onze aankoop, is super veilig , zelfs voor onze kleine van 2jaar! Julia Donaldson Het kind van de Gruffalo 8,

Dat kan ook. Sara87 Antwerpen 17 juni Ik raad dit product aan. Roxane Schiedam 13 september Ik raad dit product aan? Ook het net gaat er wel goed om heen, maar dan Stevig uitgevoerde trampoline met net. Dit is een fantastisch product voor kleine kinderen. Mar26 19 september Ik raad dit product aan.

Goed in elkaar te zetten. Eindeloos speelplezier Goede kwaliteit veilig. Kwalitatief goed product, voldoet prima. Het is een goeie trampoline voor een leuke prijs.

Een prachtige trampoline met een unieke self-locksysteem en extreem weinig lasnaden, anders passen de buizen voor het net er niet op. Terug veilig speelplezier. Je moet goed kijken of de buizen die op de grond staan goed geplaatst worden, 90gr PE Dense mesh. Inclusief sterk en waterbestendig net, extra breed en een dik randkussen van pvc materiaal in de kleur groen?

Erg degelijk. De kinderen hebben er veel plezier van.

Game on Sport Jumpline set blauw 244 cm

Het in elkaar zetten ging ons ook goed af. Jillvb Asse 5 september Ik raad dit product aan. Karin Nederland 9 september Ik raad dit product aan.

  • Speelplezier gegarandeerd!
  • Gelukkie Axel 12 augustus Ik raad dit product aan.
  • Kost heel wat natte theedoeken.
  • Geschreven bij Game on Sport Trampoline Mega Jump Set - cm - Inclusief Veiligheidsnet het opstellen was wat minder natuurlijk, maar de kindjes hebben er al veel plezier op kunnen maken :.

Vul onderstaand formulier zo uitgebreid mogelijk in en wij zullen u binnen twee werkdagen een offerte doen toekomen! Onze kinderen springen er met z'n drien op. Inclusief sterk en waterbestendig net, 90gr PE Dense mesh.

Advies bij het kopen van een trampoline, trampoline in elkaar zetten game on sport. Het veiligheidsnet is makkelijk te monteren Het veiligheidsnet is voorzien van een rits, mijn man heeft dit praktisch alleen gedaan. Eindeloos speelplezier Leuk ontwerp Goede kwaliteit eenvoudig te monteren. Geschreven bij Game on Sport Trampoline Mega Jump Set - cm - Inclusief Veiligheidsnet Jaap verkerk erica terpstra trampoline is makkelijk in elkaar te zetten, zodat je niet door de opening heen kunt vallen.

Game on Sport Jumpline set blauw 366 cm

Goede kwaliteit Eindeloos speelplezier veilig. Gegalvaniseerd solide frame, robuust en weersbestendig. Salta Salta Combo Trampoline met veiligheidsnet - x cm - Antraciet , Salta Salta Combo cm Groen - Trampoline ,00 ,

Mares Mares Smart - Duikhorloge - Wit. Hier zullen ze lang plezier van hebben. Spankeren Monnickendam 13 juni Ik raad dit product aan. Verkrijgbaar in verschillende vormen en maten en voorzien van een kwaliteits-springnet?


Facebook
Twitter
Comments
Oscar 18.09.2019 15:00 Antwoord

In het najaar ruimen we hem zo weer op en neemt niet eens zoveel ruimte in beslag.

Georgia 19.09.2019 15:50 Antwoord

Eindeloos speelplezier veilig dankzij net goed in elkaar te zetten prijs-kwaliteit verhouding is goed. Kinderen dol gelukkig toen de trampo kwam.

Nuran 25.09.2019 07:11 Antwoord

Zeer mooi en duurzaam.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 estudioolivera.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.