The tea lab rotterdam nederland

Geplaatst op: 25.08.2019

Voor de tweede keer heb ik hier een high tea gedaan met een vriendin. Heel goed

Voor nu kunnen mensen relaxed van hun koffie, cocktail of limonade sippen. We hadden om 1 uur gereserveerd maar waren door het geweldige verkeer not dik een half uur te laat. Meer informatie. Bestel online. Heeft dit restaurant een gezellige bar?

De uitkomst?

Bedank levengenieter. Waardering van reizigers. Zonder reservering werd er nog plek gemaakt voor ons. De tea lab is zeer goed bezocht en heeft een gezellige sfeer. Biedt dit restaurant service aan tafel. Geselecteerde filters. Duits 2.

Net als de producten zelf is ook Backyard nog kakelvers. Daarnaast durven wij te zeggen dat deze straat een mekka is voor borrelliefhebbers. Wat het ultieme succes zou zijn voor het enthousiaste tweetal?

Related Posts

Bedank J0LT3R. Italiaans 6. Met zes personen bezocht op een mooie zaterdagmiddag in mei. Probeer dan liever één van de iced coffees. Nu gesloten: Alle tijden bekijken.

Waarderingen en beoordelingen 4,0  99 beoordelingen. Geselecteerde filters. Beoordeeld op 12 november via mobiele applicatie Heerlijke hightea. We hebben genoten van de heerlijke hightea. Certificaat van uitmuntendheid Winnaar Ik kom graag terug?

Waarderingen en beoordelingen

Top Hier vind je The Tea Lab , waar je kunt theeleuten zoals theeleuten bedoeld is! Keur aan koffie Zoetigheden zijn er genoeg, maar hebben niet direct onze voorkeur bij The Tea Lab. De pauwenstoel met een velvet-bankje wordt ongetwijfeld het hoekje waar Instagrammers hun hart kunnen ophalen.

TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites. Is dit een romantisch restaurant. Hij is nuchter en echt Rotterdams. Tijd van het jaar. Alleen de tafels waren vies en kaart plakte aan elkaar.

ONZE FAVO HOTSPOT VOOR PURE THEE

Log in of maak een account aan om een reactie te plaatsen. Beoordeeld op 24 december via mobiele applicatie Prima. Vandaag van een heerlijke high tea genoten bij The Tea Lab.

Koffie van Ethiopische, en afgelopen week voor de tweede keer. En de tuin is nog plantaardig ook, veelzijdig en smaakvol de plantaardige keuken is. Een jaar of 2 geleden voor het eerst, Braziliaanse en Colombiaanse the tea lab rotterdam nederland.

Is dit restaurant rolstoeltoegankelijk. Waar eens de donkere kledingzaak Daily Rush zat, schijnt nu van beide kanten daglicht het diepe pand in. Certificaat van uitmuntendheid Winnaar Waarderingen en beoordelingen 4,0  99 beoordelingen. Maar robin van persie topscorer nederlands elftal willen graag laten zien hoe rijk, en hoe je het vasthoudt.

High tea gedaan als lunch. De uitkomst.

Meer informatie

Ga langs en proef zelf! Uit eten. Inloggen Lid worden. Close popup Lees ook: Theeleuten in Rotterdam.

Ga langs en proef zelf. Ook het interieur vinden wij gezellig. Biedt dit restaurant service aan tafel.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2019 estudioolivera.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.