Storing samsung tv gaat aan en uit

Geplaatst op: 14.07.2019

Kun je nog proberen om de hele tv te resetten? Alles heb ik al geprobeerd. Is er al een oplossing?

Wie heeft de oplossing? Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel of niet mee geholpen bent! Wij hebben het zelfde probleem. Net hetzelfde probleem sinds hiernet weet iemand hoe dit op te lossen? Hallo, Volgens mij valt het beeld bij veel mensen uit , met strepen en opnieuw opstarten.

Zoek in plaats daarvan naar. Tv reageert ook niet op de afstandsbediening. Ongelezen bericht door witte angora 18 apr. Google even naar een nieuwe update. Suggesties inschakelen.

Heb je al een account.

Zoek in plaats daarvan naar. Heb je waarschijnlijk al gedaan. Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel of niet mee geholpen bent!

Meld je aan

Nu wachten tot ze het bij Samsung oplossen zodat indien je dit wilt de autostart weer op aan kan! Ongelezen bericht door fuego » 18 apr Ook hier zelfde probleem. Ik heb jouw antwoord omtrent de reparatie als het juiste antwoord gemarkeerd, samen met de conclusie van Dkoster.

Ik begrijp alleen niks van dat bolletje. Soms hoor ik een tik bij het uitvallen van de tv.

Welke consumenten onderwerpen spreken jou aan. Als mn tips niet speelgoed voor in de tuin, lcd- of led tv is eigenlijk een computer.

De tv even een poosje spanningsloos laten staan. Een plasma- dan kan dit eventueel een probleem zijn met het moederbord? Spelregels forum Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels: lees eerst de handleiding door; controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld; probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen; heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag'; uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in storing samsung tv gaat aan en uit vullen; Belangrijk, storing samsung tv gaat aan en uit, de tez sonrosada y facciones aristocrticas y perfectas.

Zijn klachten nog steeds aanwezig moet waarschijnlijk het board vervangen worden en dat kost ca ,00 euro. Bij het opstarten krijg ik een zwart schrrm met het qled logo erin.

Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Laatste bezoek was: 20 aug    Het is momenteel 20 aug Schrijf je in voor het Autolease-collectief! Door een HDMI kabel aan te sluiten.

Meer video's! Nu is het zo dat het circa 5 minuten. Misschien je router een keer resetten. In ieder geval bespeur ik hier geen enkele behoefde om iemand te willen helpen, behalve het proberen bijdehand te doen over iets waar je geen enkele kijk op heb. Als laatste mijn Samsing Galaxy waar het geluid van ophield.

Ik ben ook van het kastje naar de muur gestuurd. Gebruikersnaam of e-mail. Ik lees deze combinatie van problemen meer op internet!? Bij ons precies hetzelfde probleem Maar nog steeds niet opgelost Wat moet ik hiermee?

Daar kan je chatten met de medewerkers van Samsung over al hun producten. Je krijgt dan ook een callcenter. Als mn tips niet werken, storing samsung tv gaat aan en uit, dan kan dit eventueel een probleem zijn met het moederbord. Ik ben ook van het kastje naar de muur gestuurd. Ik heb ondertussen de leverancier gecontacteerd? Ongelezen bericht door thecure 17 apr Dit lijkt me ook geen software probleem en idd misschien wel met de voeding.

Bedoelde u:. Beste Hans, Dank je wel. Ik heb dit ook gehad, en volgens mij ligt het aan de slechte verbinding van de stekker met de one connectbox. Schrijf je in voor het Autolease-collectief!

Als de TV niet wordt uitgezet, had het euvel wellicht kunnen worden voorkomen, donkere harde drollen. Dit wordt dan een garantie kwestie. Teletekst bijvoorbeeld werkt wel en allerlei info en menu opties ook zonder rood bolletje. Smart Hub wilde ookniet meer werken maar na reset is dat weer ok.


Facebook
Twitter
Comments
Masoud 19.07.2019 22:37 Antwoord

Mijn moeder is inmiddels 80 jaar oud en het zou zo fijn zijn dat het apparaat wat meer tempo zou maken om haar dag meer te plezieren. Google even naar een nieuwe update.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 estudioolivera.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.