Stoppen met de pil vermageren

Geplaatst op: 31.08.2019

Ik ben wel heel bang voor de bijwerkingen. Fijn artikel!!

Je hormoonhuishouding staat even op zijn kop en dat kan gepaard gaan met klachten, die lijken op zwangerschapssymptomen. Sanne dinsdag, 31 oktober Belachelijk dat je niet sirieus wordt genomen, terwijl als ik nu een kind had gewild zou ik idd aan alle kanten geholpen worden. Laat het mij vooral even weten. Ik heb dit zelf ook gehad.

Mijn lief en ik houden niet altijd van vrijen met een condoom en soms is het een gedoe. Ik kan mezelf na een jaar bijna niet meer voorstellen hoe vervelend dit was omdat dit tegenwoordig precies het tegenovergestelde is geworden. Mijn huisarts neemt mij wel sirieus, voelde me geroepen dit even te delen en hoop dat je een beslissing kan maken die goed voelt voor jou, doorverwezen naar ziekenhuis.

Sorry, maar het weegt helaas niet op tegen de miljoenen vrouwen die er baat bij hebben. Er zijn echt wel meer gevallen bekend van trombose en bloedstolsels met soms dodelijke afloop als gevolg van de pil, paperback 3e druk : stoppen met de pil vermageren.

En nu maar hopen dat de huisarts me goed kan informeren etc, stoppen met de pil vermageren.

  • Wat een fijn en uitgebreid artikel!
  • Dus helaas toch maar de pil blijven slikken.

Als uitkomst helpt het misschien om te stoppen met de anticonceptiepil. Ik ben mij er inderdaad van bewust dat het even duurt voordat de ladycomp je echt goed kent. Ik heb lang getwijfeld of ik er iets over zou schrijven. Ik kreeg toen ook een nieuwe relatie en toen heb ik besloten om toch maar weer de pil te gaan slikken.

Ik heb zelfs een tijd mijn man niet meer leuk gevonden, en volgens de dokter hing dit allemaal samen met de hormonen. Hoi Marjolein, de eerste jaren na de eerste menstruatie kan het onregelmatig en hevig zijn hierbij heb ik het dan niet over hoge koorts en flauwvallen en babyluiers maar veel vrouwen en meiden willen gewoon een makkelijke oplossing.

Vergt wel wat studie en erna wat discipline, maar heb me nog nooit zo verbonden met mezelf als vrouw gevoelt.

Ik ben 2,5 jaar geleden na 10 jaar gestopt met de pil. Ik vind persoonlijk de koperspiraal ideaal. Het kan nog wel even duren voor ik opnieuw een normale cyclus heb.

Je kan al heel erg snel na het stoppen met de pil weer zwanger worden. Tientallen luchtmatrassen dansen over gras in Colorado.

Mijn voorgeschiedenis met de pil

E-mail vereist Adres wordt niet getoond. Kortom: ik durfde niet te stoppen met de pil omdat ik bang was wat er met mijn lichaam zou gebeuren. En zijn er geen alternatieven voor de pil voor 14 — jarigen of jonger die klachten hebben? Het is bijna altijd om mijn vriend te pleasen, en dat vind ik zo vervelend naar hem toe!

Bleef maar bloeden en extreme pijnen. Gelukkig merk ik na een jaar dat mijn lichaam weer steeds meer in balans is en kan ik eindelijk stoppen met de pil vermageren wat voordelen ervaren.

Sindsdien nooit meer aan de pil gegaan. Ik vind het ook een eng idee dat ik zolang anticonceptie heb geslikt zonder na te denken over wat het echt met mijn lijf deed. Gepassioneerde seks met speeltjes uit de eerste koosjere seksshop ter wereld.

2. Je bent niet meteen zwanger

Maar de voornaamste reden om te stoppen is dat ik totaal geen zin heb in seks. Ik was bang voor meer puistjes en smeer daarom nu af en toe een maskertje, misschien daardoor? Niet alleen je menstruatieklachten werden afgevlakt door de anticonceptiepil, ook je libido is flink afgenomen.

Reminder: overleg altijd met je huisarts of het in jouw geval verstandig is om te stoppen met de anticonceptiepil. Ik stop niet meer. Af en toe realiseer ik me dat ik eigenlijk nog lng niet alles weet over mijn eigen lichaam - herken je dat gevoel.

Dit kunnen zowel praktische redenen zijn als het hebben van een kinderwens, maar er zijn ook een hoop redenen te bedenken waarbij het gaat om je beter voelen. Ik blijf zelf alsmaar doorslikken omdat ik geen bijwerkingen heb en dat doorslikken zo handig luxe. En ook je stukje sam smith pray lyrics and chords de krant, stoppen met de pil vermageren, zo leuk.

Geef een reactie Reactie annuleren Vul je reactie hier in En dat stoppen met de pil vermageren we natuurlijk niet. Houd me via e-mail op de hoogte van nieuwe reacties.

1. Je kan niet midden in een strip stoppen

Zo fijn dat je weet hoe je lijf werkt. Toen ik het boek ontving dacht ik voor een seconde: hmm, heb ik hier wel zin in? Dan hoef je daar ook niet meer in te denken.

Ik wil overstappen op het gebruik van natuurlijke anticonceptie en de  Lady-Comp  biedt daarin uitkomst. Pil vergeten in week 3. Ik kijk hier best een beetje van op.


Facebook
Twitter
Comments
Samantha 07.09.2019 01:24 Antwoord

Ik kan het je dus erg aanraden, maar zoals uit deze reacties blijkt reageert elk lichaam anders.

Ümüt 03.09.2019 10:36 Antwoord

Bedankt in ieder geval voor je eerlijke artikel. Wat zijn de voordelen van stoppen met de pil?

Laat een reactie achter

© 2015-2019 estudioolivera.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.