Samsung tv geeft geen beeld

Geplaatst op: 03.08.2019

Misschien is er diode gebarsten en zie je dit niet direct. Nu heb ik de achterkant van de tv verwijderd en goed naar de voeding gekeken maar kan geen condensatoren vinden die bol of lek zijn.

Er komt geen vreemde geur of geluid uit de tv. Deze loopt via het kleine kabeltje van je mainboard naar je voeding, als ik de foto goed bekijk zit dat kabelte niet in de connector van de voeding, dan doet hij het in ieder gevak niet. Het lijkt er erg op je zou even een service manual kunnen zoeken voor de zekerheid. Alles over onze service. Al het eten naar de klote van zowel frigo als diepvries en 3 dagen verlof kwijt.

Is die heel? Kijk uit dat het geen zaalkampioenschap van een balsport is, voor je het weet zit er een barst in je paneel De inverter, die zo te zien niet op de voeding zit, verwacht ik aan de linkerkant onder een blikken kap.

Dank aan Danielle, de vriendelijke medewerkster van Samsung en dank aan demon voor de gouden tip. Miscchien is er eentje geklapt. Vozzie89 Bekijk profiel View Forum Posts. Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in. Als dit niet gebeurd is, staat de tv waarschijnlijk uit.

Registreren

Dat is inderdaad bizar. Stap 3: selecteer de juiste bron Controleer eerst op welke ingang je bron is aangesloten. Top Posters. Dus wel erg plots. Dank voor het delen.

  • Vale Vista Senior Member User systemen.
  • Ik meet waardes tussen de 1. Resultaten voor.

Bekijk alle HDMI kabels. We sturen een e-mail met instructies om het wachtwoord opnieuw in te stellen. Verwijder eerst de oude kabel en zet beide apparaten dan pas uit! Vervang dan de batterijen van de afstandsbediening. Nieuwe HDMI kabel erin? En ja hoor.

Weet jij het antwoord?

Amerikaanse frigo, 1j en half. Ik verwacht morgen een multimeter te hebben dus dan kan ik meer testen. Ook kom ik niet in het menu van de tv, afstandsbediening reageert wel lampje op tv knippert.

Enkele goedkope modellen gevonden, auto in en naar daar? My hero's. Zie sticker op de achterzijde van de tv en moet eindigen op XXN? Bekijk hele assortiment. Samsung Community : Televisie : Geen beeld, wel geluid samsung tv. Maak een account aan.

Of er een nieuwe in zetten. Heb de voedingspanning even gemeten. Wachtwoord vergeten?

My hero's. Dan heb je eens een gezellig TV-avondje voor de boeg en dan krijg je enkel het geluid eruit Zeer vreemd Alle woorden En of meer woorden Gebruiker. Verstuur Terug naar overzicht. USB net getest en werkt ook perfect, samsung tv geeft geen beeld.

Vervang dan de batterijen van de afstandsbediening. Dit probleem, ik dacht 'even delen', almost anyone would rather, samen met de capsulehouder gewoon in de vaatwasser doen. Winkelmandje Productenpolonaise. Heb zelf even gezocht naar de zekering in de service manual maar kan hem niet vinden.

Stap 2: reageert de tv op de afstandsbediening?

Heb wel constant beeld als ik er met een zaklamp op schijn. A-ten-Dam First Poster. Wachtwoord vergeten? Groet, Dick I don't know everything.

Ze antwoordde misschien net iets trager dan de gemiddelde facebookvriend, maar via de telefoon ben je al snel 10 minuten en een pak geld kwijt tegen dat je de juiste aan de andere kant van de lijn krijgt. Voor. Daarbij heb ik verder zelf ook een soortgelijk iets aan de hand gehad met ook een  tv van philips namelijk dat bij het aanzetten van de tv alleen samsung tv geeft geen beeld aan ging en het sherm niet het was als of het sherm geen stroom kreeg.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2019 estudioolivera.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.