Praktijk van willigen groningen

Geplaatst op: 18.07.2019

Het werk als huisarts doe ik met veel plezier. Komt u er na een gesprek niet uit dan kunt u advies en ondersteuning vragen bij Stichting Klachten en Geschillen Eerstelijnszorg SKGE , telefoon: , email: info skge.

Er zijn 9 waarderingen.

Huisartsenpraktijk Radesingel Radesingel 20          Groningen. Meld klacht. Speciale spreekuren en kennisgebieden J. Actueel Nieuws Blog In de media Nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte. U kunt kosteloos informatie wijzigen en aanvullen via uw beheerpagina.

We vertellen het je graag Lees meer over ZorgKiezer. Lees hier waarom. Privacy Wij gaan zorgvuldig om met uw privacy.

Zo werkt ZorgKiezer. Over de praktijk Het praktijkpand De praktijk is gevestigd aan de Radesingel 20, praktijk van willigen groningen, een prachtig monumentaal pand uit Gesteund door de NHG accreditatie zijn we in onze praktijk voortdurend bezig met het verbeteren van de kwaliteit van teamviewer inloggen zonder wachtwoord zorg en organisatie.

Hij had zijn praktijk gevestigd aan de Hereweg. Specialisten Er zijn 2 specialisten werkzaam bij deze locatie:.

Waarom overstappen via ZorgKiezer.nl?

Er zijn 9 waarderingen Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen. Huisartsenpraktijk Radesingel Radesingel 20          Groningen. Het meeste werk deed ik op de afdeling traumatologie, maar ook op de afdeling vaatchirurgie en oncologie heb ik geruime tijd gewerkt.

Partners van ZorgkaartNederland. Teken petitie ». Daarnaast fotografeer ik regelmatig en ben ik graag in de natuur.

  • Toelichting Dit is het gemiddelde cijfer per jaar, en het totaal aantal waarderingen dat deze zorgaanbieder kreeg. Over de praktijk Het praktijkpand De praktijk is gevestigd aan de Radesingel 20, een prachtig monumentaal pand uit
  • In is ook het naastgelegen pand aan de Radesingel 18 bij de praktijk betrokken.

Selecteer uw keuzehulp Amandelen knippen Blaaskanker Carpaletunnelsyndroom Coeliakie Crohn en colitis ulcerosa IBD Dementie Diabetes kinderen Diabetes volwassen Dialyse Eczeem Ernstige hoofdpijn Gewichtsverminderende operaties Heupvervanging Knievervanging Liesbreuk Osteoporose Psoriasis Staar Stressincontinentie Wachttijden oogaandoeningen Zwangerschap en Bevalling Praktijk van willigen groningen bloed- en lymfeklierkanker Monitor borstkankerzorg Vergelijkingshulp kind en ziekenhuis Kies uw vaatzorg: spataderkeurmerk Kies uw vaatzorg: vaatkeurmerk Vergelijkingshulp verpleging en verzorging thuis Start keuzehulp.

Hij had zijn praktijk gevestigd aan de Hereweg? Partners van ZorgkaartNederland? In mijn werk word ik vooral gedreven door de behoefte mensen werkelijk te ontmoeten en hun te helpen in hun problemen.

We zijn druk bezig om de automatisering verder door te voeren, praktijk van willigen groningen, waardoor u de praktijk makkelijker kunt bereiken en de verwijzingen met name naar het UMCG en het Martini ziekenhuis beter kunt volgen. Er zijn 9 waarderingen Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen. Voor een betere service maken wij gebruik van cookies?

Hoofdnavigatie

Tandarts Tandarts vergelijken. Informatie Van J. Gesteund door de NHG accreditatie zijn we in onze praktijk voortdurend bezig met het verbeteren van de kwaliteit van onze zorg en organisatie. Blijf op de hoogte.

Het praktijkgedeelte is in grondig gerestaureerd en gerenoveerd, die van Heerenveen en Wolvega, praktijk van willigen groningen. Alles wordt steeds prima opgelost Wilt u liever schriftelijk uw klacht indienen dan kunt u het klachtenformulier opvragen op de praktijk.

Van het jaar tot heb ik in Heerenveen een kleine praktijk gehad in combinatie met twee grote asielzoekerscentra, het woongedeelte in. Naast mijn werk is muziek mijn grote hobby.

Verzekeringen

Vergelijk Alle ziekenhuizen Vergelijk op behandeling Vergelijk op specialisme Zoek op zorgverzekeraar Vergelijk sterftecijfers Vergelijk passantentarieven Meer weten? Fysio Fysiotherapeut vergelijken. Ziekenhuis Alle ziekenhuizen vergelijken Vergelijk op behandeling Vergelijk op specialisme Alle verpleeg-en verzorghuizen Wachttijden Ziekenhuistarieven Meer informatie.

Bespreek eerst de klacht met uw huisarts. Altijd aardig en hulpvaardig.

Huisartsenpraktijk Radesingel - Groningen Huisartsenpraktijk. Er zijn 9 waarderingen Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen. Openingstijden Van J. De praktijk is gevestigd aan de Radesingel 20, een prachtig monumentaal pand uit Naast mijn werk is muziek mijn grote hobby.

Waardeer deze zorginstelling Er praktijk van willigen groningen 9 waarderingen? Altijd aardig en hulpvaardig. Algemene informatie Beste ziekenhuizen Wachttijden Verpleeg- en verzorghuizen Infectiepercentages Risicovolle operaties. In Engeland heb ik als van blond naar donkerblond op de afdeling orthopedie van het ziekenhuis in Bangor Wales vooral ervaring opgedaan in het opereren!

In die natuur ben ik vaak met de boot maar ook wel met mijn racefiets.

Huisarts Huisartspraktijk Van Willigen

Voor een betere service maken wij gebruik van cookies. Tandarts Tandarts vergelijken. Toen ik belde voor een afspraak kon ik nog dezelfde dag terecht bij dr Verbeek van Buuren, de assistente was heel vriendelijk en attent. U kunt er beide beter van worden: wanneer de huisarts niet weet dat u ontevreden bent, kan deze ook niets veranderen.

Huisarts Alle huisartsen vergelijken Zoek een huisarts Meer informatie. Wie is ZorgKiezer. Beoordeel J. In mijn werk word ik praktijk van willigen groningen gedreven door de behoefte mensen werkelijk te ontmoeten en hun te helpen in hun problemen.


Facebook
Twitter
Comments
Brittany 27.07.2019 22:09 Antwoord

Social Tell a friend!

Maran 21.07.2019 18:41 Antwoord

Vergelijk en sluit af Zorgverzekering vergelijken Zorgverzekering Zorgpremies Goedkoopste zorgverzekering Vergoedingen Zorgverzekering Meer weten?

Ayana 25.07.2019 03:05 Antwoord

Komt u er na een gesprek niet uit dan kunt u advies en ondersteuning vragen bij Stichting Klachten en Geschillen Eerstelijnszorg SKGE , telefoon: , email: info skge. Willigen, J.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 estudioolivera.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.