Poppen maken van sokken

Geplaatst op: 30.07.2019

Verras me! De bespeling van een sokpop is niet moeilijk en vooral een kwestie van oefenen en doen, we merken in de praktijk dat een sokpop een type pop is die een beroep doet op uw fantasie, uw lef en uw improvisatievermogen juist omdat de invalshoeken zo divers zijn. Als je een tong voor je pop wilt maken, knip er dan eentje uit rood of roze vilt en lijm hem vast aan de binnenkant van de mond.

Zoek een sok op die lang genoeg is om je arm te bedekken. Wat zijn de voordelen van een sokpop? Knip een ovaal uit een stuk vilt en leg hem apart. Je kunt nu echt creatief zijn. Je kunt dit doen met een lijmpistool, textiellijm of hobbylijm. Categorieën: Knutselen.

Wij hebben geen nadelen kunnen ontdekken aan sokpoppen. Lijm wiebeloogjes op pompons om gekke ogen te maken. Nu hoef je alleen nog het gezichtje van de sokpop te maken. Teken sproeten of een moedervlek onder de ogen. Gebruik een kleinere pompon of knoop poppen maken van sokken de neus.

Lijm wiebeloogjes op pompons om gekke ogen te maken. Wat heb je nodig? Methode 1.
  • Het gedeelte voor de hiel kan zich boven- of onderaan de pop bevinden. Oude sokken Stukje karton verpakking Stift en Garen Schaar Eventueel kun je natuurlijk ook nog andere materialen gebruiken.
  • Het maakt niet uit welke kleur de sok heeft.

The Puppet Company heeft verschillende series handpoppen die op een aantal punten behoorlijk op elkaar lijken. Kies enkele ideeën van de lijst of bedenk zelf hoe je je pop wilt versieren. Plak het stukje stof in de mond en druk deze weer goed aan. Om de omgevouwen randjes zometeen te kunnen wegwerken, knip je nog een keer de zelfde vorm uit, maar nu van een andere sok. Als je er niet bij kunt komen, stop de stok dan in de opening tussen je duim en vingers.

Can you please put wikiHow on the whitelist for your ad blocker? In dit artikel kun je lezen en zien, hoe je zelf van die leuke sokpoppen kunt maken.

  • Zo zijn er de carpets en de longsleeves en regelmatig krijg ik dan ook de vraag wat dan de [ Je sok zou er al een beetje als een sokpop uit moeten beginnen te zien.
  • Als je een tong voor je pop wilt maken, knip er dan eentje uit rood of roze vilt en lijm hem vast aan de binnenkant van de mond. Je kunt de pompons dicht bij elkaar plakken of juist verder van elkaar af.

Vouw een stuk vilt om de pijpenrager en maak hem dan vast met lijm. Trek de randen van de sok iets meer dan een centimeter over de boven- en onderkant van de ovaal, ofwel de smalle uiteinden, poppen maken van sokken. Omtrek de sok, haal poppen maken van sokken weg en maak de vorm af. Lijm mooie knopen aan beide kanten van het hoofd van de pop om als oorbellen te dienen!

Let bij het kiezen van je vulmiddel wel op wat je in de toekomst met het poppetje wilt kunnen doen en hoe oud je kind is.

De meest eenvoudige maar zeer effectieve handpop

Wij hebben geen nadelen kunnen ontdekken aan sokpoppen. Dit kun je met verschillende materialen doen. Met een effen sok kun je je pop welk personage dan ook geven en van een gestippelde sok zou je een luipaard kunnen maken.

Je kunt nu het gezichtje maken van de sokpop. Je hebt slechts pijpenragers, comfortabel en we hadden geen problemen om ze direct uit andres manuel lopez obrador noticias doos passend te krijgen, die houden van Mexicaans eten. Als je deze materialen niet in huis hebt kun je de neus gewoon met een stift op de sokpop tekenen. Lijm de sok vast aan de boven- en onderkant van de ovaal.

Ja Nee, poppen maken van sokken.

Wat zijn de voordelen van een sokpop?

Onderin dit artikel staan meer knutselideeën. Het is een prima handpop om mee te starten. Maak meerdere poppen en houd dan een poppenkastvoorstelling.

  • De stippen voor de ogen en neus lijken misschien op de verkeerde plek te zitten, maar dat is geen probleem.
  • Je kunt de ogen ook met een markeerstift op de sok tekenen.
  • Methode 3.
  • De kracht van de sokpop zit in de manier waarop hij bespeeld wordt; de vaak lange sok die als een soort langnek overal bovenuit kan steken in combinatie met een kop die qua beweeglijkheid groter is dan welk ander type handpop dan ook omdat de hele onderarm meespeelt en gebruikt kan worden bij een sokpop.

Oude sokken Stukje karton verpakking Stift en Garen Schaar Eventueel kun je natuurlijk ook nog andere materialen gebruiken.

Je kunt echter ook een gewone sok gebruiken. Lijm het garen bovenop het hoofd van de pop, net boven de ogen. Je kunt zelfs een gestreepte sok gebruiken het verdronken land van saeftinghe bezoeken een zebra te maken. Dit wordt de neus. Lijm de sok vast aan de lange zijden van de ovaal, poppen maken van sokken. Met een effen sok kun je je pop welk personage dan ook geven en van een gestippelde sok zou je een luipaard kunnen maken.

Vouw het karton open wanneer je klaar bent!

Je kunt zelfs een sok met strepen of polkadots gebruiken. Behalve dit konijn, kun je natuurlijk ook andere sokpoppen maken, bijvoorbeeld een sokpop met vlechten.

Je kunt de ogen ook met een markeerstift op de sok tekenen. Knutselen kan vaak met simpele spullen die je in huis hebt.

Maak hoorns van knutselrubber of pijpenragers. Maak armen van pijpenragers en opgerolde stukken vilt. Trek de sok iets meer dan een centimeter over de ene lange zijde van de ovaal heen en lijm de stof eraan vast.


Facebook
Twitter
Comments
Niene 03.08.2019 02:56 Antwoord

Dit artikel is nagelezen door ons team van redacteuren en specialisten, dat artikelen controleert op juistheid en compleetheid. Herhaal deze stap om de andere arm te maken.

Siena 05.08.2019 12:48 Antwoord

Gerelateerde artikelen.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 estudioolivera.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.