Po ferries calais dover adres

Geplaatst op: 22.07.2019

Alle talen. Gemiddeld Drankjes zijn wel duur op de boot.

Geselecteerde filters. Bedankt voor je hulp! Nadat je een keuze hebt gemaakt, kun je ook nog kiezen voor een soort ticket dat meer flexibiliteit en luxe geeft. Beoordeeld op 8 mei reisje naar Wales met de ferrie.

Calais naar Folkestone. TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites.

Zou je deze plek of activiteit aanbevelen bij een vriend die voor het eerst op bezoek is. We doorzoeken meer dan websites voor de laagste hotelprijzen. Type reiziger. Bedankt voor je hulp. Beoordelingen 1. Kunnen mensen in een rolstoel comfortabel terecht bij deze plek of activiteit.

Laatste prijzen

Beoordeeld op 21 augustus via mobiele applicatie Bezoek. Sanitaire was goed en schoon. European Causeway. We hopen u spoedig weer te mogen begroeten aan boord. Vakantie begint met voorpret. Zou je deze plek of activiteit aanbevelen bij een vriend die voor het eerst op bezoek is?

De oversteek van Calais naar Dover of andersom is erg afhankelijk van de boot waarmee je oversteekt.

Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren, de website veiliger te maken en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien. Je kunt ook via de Eurostar reizen. Douce toiletten en eten is er redelijk tot goed Geselecteerde filters. Vluchten Restaurants Dingen om te doen.

P&O Ferries - Prijzen vanaf € 74

Vorige Volgende 1 … 4 5 6 … Hotels in de buurt Bekijk alle 22 hotels in de buurt. Ja Nee Weet ik niet zeker.

Je krijgt wat je verwacht: een overtocht van anderhalf uur op een boot, met mogelijkheden om op het dek van de omgeving te genieten, en zich dus minder richten op de ploeg, po ferries calais dover adres. Bedank piav. Winkelwagen 0. Pools 2. Vanaf Calais is het maar 5 kwartier varen?

Het is niet eenvoudig om alle prijzen inzichtelijk te maken.

P&O Ferries Calais Dover - Prijzen vanaf € 74

Wat reizigers zeggen Prijs van PO is zeer competitief en voor een paar euro heb je gans de overtocht WiFi. Eten was niet bijzonder maar ook niet vies. Fiets meenemen op de veerboot Je kunt zowel een losse fiets meenemen als fietsen op de auto. Pride of York. Op een maandagavond vlot doorheen de aanschuif lijnen voor auto's gereden

Vreselijk. Grote veerhaven in Calais met vooral veerdiensten op Dover die overdag zeer frequent worden Nederlands Duits European Causeway. Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen. Attracties in de buurt Bekijk alle 58 attracties in de buurt.

Wie zijn wij? Het is niet eenvoudig om alle prijzen inzichtelijk te maken. Goeie voorzieningen voor de chauffeurs Beoordeeld op 8 mei reisje naar Wales met de ferrie.

Vluchten Restaurants Dingen om te doen. We hopen dat we je binnenkort weer zien. Spirit of France. Goededag, Bedankt voor uw review.


Facebook
Twitter
Comments
Hai 23.07.2019 10:14 Antwoord

Beoordeeld op 21 augustus via mobiele applicatie Bezoek. Eten in het restaurant aan boord was van goede kwaliteit.

Shelby 28.07.2019 21:34 Antwoord

Recente Opdrachten.

Vita 22.07.2019 20:52 Antwoord

De haven van Calais, die ongeveer 1 km van het centrum ligt, is bereikbaar via twee autoroutes.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 estudioolivera.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.