Oscar and the wolf lowlands

Geplaatst op: 19.07.2019

Passenger is de artiestennaam van singer-songwriter Mark Rosenberg. Dan bedoelen we niet de kleinere podia, want ze hebben dit weekend een headlinershow weggegeven die moeiteloos op ieder festival geplaatst kan worden. Voor Passenger en Oscar and the Wolf is het het eerste festival voor komende zomer.

Best Kept Secret Nieuws. Lowlands Info. Het festival vindt plaats van 19 tot en met 21 april. Als Max Colombie, de man om wie het allemaal draait, op het podium verschijnt, weten we dat het een mooie avond gaat worden.

Home Pinkpop Pinkpop Nieuws.

Passenger deed afgelopen jaar nog een uitgebreide festivaltour. Best Kept Secret Nieuws. With that we pay our beer and the hosting. Dit weekend zorgen ze ervoor dat iedere spier van iedere bezoeker in de AFAS Live maar twee dingen wil: dansen en genieten. We use cookies to improve the user experience and to rake a bit of money, oscar and the wolf lowlands.

  • Passenger deed afgelopen jaar nog een uitgebreide festivaltour.
  • De nummers van het tweede album bewijzen er dan ook prima tussen te passen en een frisse tint aan het geheel te geven.

Dan staat de Belgische band namelijk in de Ziggo Dome. Politie roept op tot aangifte na diefstal van twintig telefoons op Paaspop Super Early Birds Paaspop te koop vanaf woensdag. Daar bleef het niet bij. Best Kept Secret Nieuws.

We use cookies to improve the user experience and to rake a bit of money. Dan bedoelen we niet de kleinere podia, want ze hebben dit weekend een headlinershow weggegeven die moeiteloos op ieder festival geplaatst kan worden.

  • Rock Werchter Info. De nummers van het tweede album bewijzen er dan ook prima tussen te passen en een frisse tint aan het geheel te geven.
  • Het blokkenschema van Paaspop dit zijn de 10 lastigste clashes. DTRH Info.

Oscar and The Wolf is on fire. DTRH Info. Deze show zou trouwens op elk festival waanzinnig werken. Wat voor type festival-eter ben jij. Lowlands Nieuws. De Festivalpodcast 6 op Paaspop: Het festivalseizoen is officieel geopend.

Meer Lowlands nieuws

Werchter Boutique staat alvast genoteerd voor , maar welke festivals zullen er nog meer volgen? In waren Pukkelpop  en Lowlands al aan de beurt en afgelopen zomer deden ze buiten de shows op Rock Werchter en Tomorrowland ook de afsluitende set op Down The Rabbit Hole. Dit jaar kwam zijn nieuwe album Runaway uit.

Het is intiem en indrukwekkend groot tegelijkertijd, oscar and the wolf lowlands, zonder teveel of gelikt te worden. Fotoverslag: Dit is het Paasontbijt van de Paaspop ganger. De eerste namen voor Paaspop zijn bekend.

Dit jaar kwam zijn nieuwe album Runaway uit. De tickets gaan aankomende zaterdag in de verkoop. Een aantal nummers wordt live anders gedaan, maar iedere noot heeft het Oscar and The Wolf-gevoel.

Populair op 3FM

Al sinds is het een van de grote openers van het Nederlandse festivalseizoen. Artwork by Kylian van Vaalen. Dit weekend zorgen ze ervoor dat iedere spier van iedere bezoeker in de AFAS Live maar twee dingen wil: dansen en genieten.

  • Voor meer informatie kun je naar de website.
  • With that we pay our beer and the hosting.
  • De tickets gaan aankomende zaterdag in de verkoop.
  • Dan staat de Belgische band namelijk in de Ziggo Dome.

Daarnaast maakt het Brabantse festival ook de ticketinformatie bekend. Hullabaloo presenteert Oscar and the Wolf en meer. Dat is dan ook wat iedereen doet. Paaspop is de 44e editie van het festival in Schijndel. Party with oscar and the wolf!. De eerste namen voor Paaspop zijn bekend. Foto: Bart Heemskerk Pinkpop .

Belgen draaien warm voor Pukkelpop headlineshow

A post shared by Vanity D. Als Max Colombie, de man om wie het allemaal draait, op het podium verschijnt, weten we dat het een mooie avond gaat worden. Home Pinkpop Pinkpop Nieuws.

En dat is nog maar het begin. De tickets gaan aankomende zaterdag in de verkoop. Best Kept Secret Nieuws.


Facebook
Twitter
Comments
Abigaël 26.07.2019 08:24 Antwoord

Best Kept Secret Nieuws.

Ché 24.07.2019 04:07 Antwoord

Wat voor type festival-eter ben jij? Best Kept Secret Info.

Aytaç 19.07.2019 15:50 Antwoord

Super Early Birds Paaspop te koop vanaf woensdag. Down The Rabbit Hole Nieuws.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 estudioolivera.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.