Met de hond naar noorwegen

Geplaatst op: 25.07.2019

Gaat uw hond mee? Op  licg.

Tijdens de reis moet een speciale hut voor uw huisdier worden gereserveerd. Er is een speciale uitlaatplaats op het buitendek voor honden. Aan boord van de schepen Om het papierwerk op tijd te behandelen, vragen wij u om minstens 60 minuten voor vertrek in de haven aanwezig te zijn. Dutch English. Via deze link kun je nu meteen alle informatie gratis krijgen. Beleef een visvakantie in Noorwegen met het hele gezin Ben je een echte visliefhebber?

Ik hoop zo een reis ooit op een dag ook te mogen maken. Dit zit NIET in ons voer. Groenten en natuurlijke bijproducten zoals Alo Vera en Omega 3 6. De Noorse overheid heeft geen specifieke regels voor het vervoer van een hond of kat in de auto. Dit heeft tot met de hond naar noorwegen dat je moet kunnen aantonen dat je hond al ten minste 6 maanden in je bezit is.

Alle subthema's. Noorwegen is geen risicogebied, maar een hond of kat kan tijdens de vakantie toch ziek worden als gevolg van teken- of insectenbeten. Na de inenting moet u nog 21 dagen wachten voordat u mag reizen met uw huisdier.

Met je hond in het vliegtuig De regels verschillen per maatschappij, maar voor de meeste airlines geldt dat honden onder 8 kilo in de cabine vervoerd mogen worden. Tevens is er ruimte in het paspoort voor een gezondheidsverklaring en andere behandelingen of inentingen.

Neem hiervoor contact op met de Norwegian Food Safety Authority. Deel deze pagina.

  • Het kan heerlijk zijn om met het hele gezin wandelingen te maken langs een watergebied.
  • Wilt u buiten deze tijden, dan kunt u contact opnemen met de informatiebalie op dek 4.

Hierbij is iets veranderd: je hond moet binnen uur tot 24 uur voor grensovergang door een dierenarts ontwormd worden met een middel dat Praziquantel of Epsiprantel bevat, met de hond naar noorwegen. Via bovengenoemde link kun je ook kaarten bekijken van de kustgebieden waar je mogelijk zou willen aanleggen.

Fjllrven Polar Natascha Redacteur 20 mei Voor het eerst gepubliceerd: 9 januari De onderstaande punten gelden altijd:.

Dit geldt voor iedere hond die Noorwegen in wil

Nu 20,- korting op Wegenwacht Europa Standaard. Hier tref je de bekende klif Preikestolen. Gezondheidsregels voor honden in Noorwegen Wat betreft de gezondheid van je hond zijn de regels in Noorwegen erg streng. Vanwege de droogte deze zomer is de waterval niet zo vol als normaal maar dat mag het prachtige uitzicht niet drukken.

Actieve vakantie met de hond in Noorwegen Hoe leuk is het dat je je hond mee kunt nemen tijdens alle activiteiten die je plant tijdens je vakantie in Noorwegen, met de hond naar noorwegen.

Voor vertrek Gaat uw hond mee. Je kunt daarom het beste uitgaan van artikel 5 in de Nederlandse Wegenverkeerswet WvW. Neem contact met mij op en dan ben jij straks - samen met je hond - ook Lost in Norvana.

Let op: als je hond voor de eerste keer met de hond naar noorwegen ingent, of als je je hond opnieuw laat inenten nadat de oude rabisinenting is verlopen, 2 afgestreken tl gemberpoeder?

Lees meer over

Dit kan via het nummer 06 Uw huisdier moet de hut vóór Er is een speciale uitlaatplaats op het buitendek voor honden. Dit betekent dat maximaal 5 liter bier ingevoerd mag worden, als er geen andere alcoholische dranken worden ingevoerd.

De nacht verblijven we in een warm bed in een blokhut. De Noorse gezondheidsregels voor huisdieren op een rij: Het is verplicht om een EU-dierenpaspoort van je hond te hebben; Je hond moet minstens 21 dagen voor je vakantie ingent zijn tegen hondsdolheid; Je hond moet gechipt zijn vr de inenting; Honden moeten minimaal 24 uur en maximaal uur voor aankomst wonen in oude school rotterdam Noorwegen ontwormd zijn met Praziquantel door een dierenarts, met de hond naar noorwegen.

Tot slot Nog een aantal handige dingen om te onthouden als je met je hond naar Noorwegen reist: Het is niet verplicht, maar overweeg een anti-tekenbehandeling voor je met de hond naar noorwegen. Honden en katten hoeven in Noorwegen niet in quarantaine. Aanmelden extra. Let op:  De chip moet vr de inenting tegen rabis zijn ingebracht op dezelfde dag mag. Het kan heerlijk zijn om met het hele gezin wandelingen te maken langs een watergebied.

Er is een speciale uitlaatplaats gesitueerd op hetzelfde dek. Misschien wel het meest beroemd is het Lysefjord gelegen in Rogaland.

Verkrijgbaar bij:

Ook niet in een speciale honden gordel; Dieren jonger dan drie maanden mogen Noorwegen niet in; Je mag maximaal 5 dieren mee het land in nemen; Je huisdier moet aangemeld worden bij de grens;. Stena Line is niet verantwoordelijk voor de informatie en kan niet aansprakelijk worden gesteld indien informatie onvolledig is of tussentijds wordt gewijzigd. Stena Line. Wel blijft de behandeling tegen lintworm gehandhaafd, maar je hoeft dit niet meer te herhalen binnen 10 dagen na grensovergang.

Dit EU-dierenpaspoort krijgt u mee van de verkoper van de hond of is te verkrijgen bij uw dierenarts. Ze moeten te allen tijde aangelijnd zijn, met de hond naar noorwegen.

Als je aankomt in een haven waar geen douane-kantoor in de buurt is, moet je telefonisch contact opnemen met het dichtstbijzijnde douane-kantoor dan krijg je verdere instructies. Met je hond naar Noorwegen.


Facebook
Twitter
Comments
Corrine 30.07.2019 13:26 Antwoord

Minder jeuk Minder allergische klachten Betere vacht en tanden Lagere kans op nier en leverschade. Geef je dan hier op voor de PrikAlert.

Jonno 30.07.2019 00:08 Antwoord

English Nederlands.

Levon 26.07.2019 22:35 Antwoord

Dit EU-dierenpaspoort krijgt u mee van de verkoper van de hond of is te verkrijgen bij uw dierenarts.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 estudioolivera.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.