Land van jan klaassen welke leeftijd

Geplaatst op: 16.07.2019

Na alle 4 de voorstellingen bijgewoond te hebben konden ze er nog geen genoeg van krijgen. Dan zijn er genoeg goedkopere vergelijkbare alternatieven. Het land van Jan Klaasen in braamt is een echte aanrader, de kinderen kunnen er buiten en binnenspelen, ontzetten leuk poppen theater, de kinderen worden er actief bij betrokken, erg leuke attracties, kinderen kunnen zich er een hele dag vermaken, en het personeel is erg behulpzaam en vriendelijk.

Als u deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Echt aan te raden!! Heerlijk groot buitenspeelterrein en mooi buitenterras. Wij zijn er jaren geweest met mijn dochter en wij vonden het er heel gezellig.

Wat hebben we genoten.

Bouwtekening prieel plat dak heel de dag met prachtig weer een topdag geweest. Irene van daalen, 7 reviews Lees verder, land van jan klaassen welke leeftijd. De service en vriendelijkheid van het personeel is uniek. Laat je verrassen. De Reestlandhoeve, 16 augustus In Het land Van Jan Klaasen zijn de mensen nog zoals je zou willen dat iedereen zo was. Jenniferop 1 september.

Leuke poppenkastvoostellingen.

Pretpark Het Land van Jan Klaassen

Hoogendijk uit Doetinchem 5 augustus Met onze 2 dochters van 5 geweest. Ik vind het leuke er aan dat het zo lekker ongedwongen is. Daarnaast kun je 2 video's van Land van Jan Klaassen zien op Zoover. Binnenspeeltuin Het Land van Jan Klaassen heeft een unieke indoorspeeltuin. Echt aan te raden!!

Binnen een prachtige poppenkastvoorstelling? Binnenspeeltuin Het Land van Jan Klaassen heeft een unieke indoorspeeltuin. En daarna weer lekker spelen: de buitenruimte is gevarieerd en bevat veel land van jan klaassen welke leeftijd en hoekjes waar volwassenen een rustig plekje hebben om de kinderen te volgen. In Het land Van Jan Klaasen zijn de mensen nog zoals je zou willen dat iedereen zo was.

Jaarabonnement:   Prijs per persoon. Super enthousiaste en lieve receptioniste Nicky van de receptie gesproken. Bij binnenkomst zie je al meteen een aantal speeltoestellen staan voor de kleinere kinderen. Met vriendelijke groet en veel liefs, Fam.

Daarom hebben we gekozen

Vorig bericht Vorige Scentchips. Binnen spelen in Zijn vandaag geweest met onze dochter van 4. Ben je nog aan het oriënteren?

Niet meer van deze tijd om roken te promoten met al die asbakken. Aankomende evenementen. Krijg direct meer bezoekers. Vanwege ons jarig bestaan, organiseert Jan Klaassen in feestelijke evenementen.

Mis het niet. Wijnfeest op de Reest.

67 Nederlandse reviews over Land van Jan Klaassen

Entreeprijzen   Toegangsprijzen zijn inclusief poppenkastshows en spelen in de indoor- en buitenspeeltuin. Inhoudsopgave 1 Buiten 2 Binnen 3 De toiletten en overige ruimtes 4 Griezelweken…eng?

Het enige waar ze echt mee uitblinken is de poppenkast maar of dat het de hoge entree waard is

Het is een relatief kleine ouderwetse speeltuin, om bij het park te komen, land van jan klaassen welke leeftijd, Maar Nicky zorgde er voor en zij deed meer dan wij hadden land van jan klaassen welke leeftijd dromen. Mis het niet. Hoogendijk uit Doetinchem 5 augustus Wil je weten wat anderen vonden van Land van Jan Klaassen in Braamt.

Heerlijk groot buitenspeelterrein en mooi buitenterras. Je kunt 47 vakantiefoto's van Land van Jan Klaassen bekijken. Nieuwsbrief Meld je aan bij onze nieuwsbrief. Leuk voor kleine kinderen. Jammer dat tussen Doetinchem e Zeddam nergens wordt aangegeven waar je af moet slaan, redelijk goed onderhouden. Ik had een bijzondere vraag en had het volkomen begrepen als dit niet mogelijk was geweest, dat in tegenstelling tot de meeste andere restaurants.

Over Het Land van

De combinatie met de poppenkastvoorstellingen is uniek. Bij binnenkomst zie je al meteen een aantal speeltoestellen staan voor de kleinere kinderen. De jongens vonden het geweldig om in een echt brandweerwagen te kunnen spelen en slapen. Met ons hele gezin speelden we een spel, wat dan weer leuk was voor onze oudste.

Er zijn iedere dag poppenkastvoorstellingen in het grootste  poppentheater  van Nederland. Entreeprijzen   Toegangsprijzen zijn inclusief poppenkastshows en spelen in de indoor- en buitenspeeltuin. Hier was dat zo.


Facebook
Twitter
Comments
Pieke 20.07.2019 03:06 Antwoord

Het personeel is ook erg vriendelijk.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 estudioolivera.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.