Huis te koop smachtkamp opheusden

Geplaatst op: 26.07.2019

Vergeet eventueel niet uw spam-inbox te controleren. Hoe uw woning opvalt en een groot aantal gegadigden aantrekt?

Deze perfecte, uitgebouwde woning met garage wordt vrij op naam aangeboden! Zeer royale half-vrijstaande-woning met aangebouwde garage op een groot perceel grond én ook nog eens mooi gelegen!

Beschikbaar op. Max m². Nauwkeurig werken, details maken het verschil. Enkel in deze zone In een radius van 0.

Home Koopwoningen Opheusden Overzicht. Verkoper staat open voor woningruil, indien u uw eigen woning huis te koop smachtkamp opheusden moet verkopen. Deze woning biedt handige starters een unieke. Deze woning is op een gunstige locatie op korte afstand van winkels en scholen gelegen. De zonnige achtertuin is maar liefst 48 m1 diep en i Basis kenmerken: JH - m - 6 kamers - eengezinswoning.

Meer info.

Wij staan als specialist graag dicht bij onze klant, te allen tijde, van het begin tot het einde van het koop- of verkooptraject. Woningtype Allemaal. Deze woning biedt handige starters een unieke. Dit houdt in dat er bij de overdracht geen overdrachtsbelasting en ook.

Door u aan te melden accepteert u onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid. Niet lang wachten op een antwoord of zelf erachteraan moeten bellen maar snel duidelijkheid.

De woning heeft aan.

  • Omschrijving: In de geliefde woonwijk Herenland staat deze royale onder architectuur gebouwde vrijstaande woning met vrijstaande garage voorzien van bergzolder.
  • Onderstaand vindt u alle koopwoningen te koop in Opheusden.

Vraag vrijblijvend een gratis hypotheekorintatiegesprek aan U heeft een mooi huis gezien op Koopwoningen. Een hee. Vandaag de dag is voor het succesvol verkopen van uw woning een flinke dosis creativiteit nodig.

Bent u op zoek naar een ruime en perfect afgewerkte woning, huis te koop smachtkamp opheusden, gelegen aan een rustige en kindvriendelijke straat. Zeer royale half-vrijstaande-woning met aangebouwde garage op een groot perceel grond n ook nog eens mooi gelegen.

Overdracht

Omschrijving: Deze woning is door onze bemiddeling verkocht voor aanmelding op Funda. In een mooie ruim opgezette woonstraat gelegen vrijstaande karakterwoning met vrijstaande garage met verdieping op een ruim vrij perceel van m² gelegen. Enkel in deze zone In een radius van 0. Door u aan te melden accepteert u onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid.

Basis kenmerken: LM - m - 5 kamers - eengezinswoning! Onderstaand vindt u alle koopwoningen te koop in Opheusden? Lees verder. Deze woning is zonder kosten direct te betre Beschikbaar op.

Samenvatting

Vergeet eventueel niet uw spam-inbox te controleren. Deze woning is zonder kosten direct te betre Verkoper staat open voor woningruil, indien u uw eigen woning nog moet verkopen. Omschrijving: Deze volledig gerenoveerde en verrassend royaal uitgebouwde vrijstaande woning met keurige besloten tuin voorzien van veranda, berging en tuinhuis, ligt Koopwoningen Opheusden Koopwoningen Opheusden Onderstaand vindt u alle koopwoningen te koop in Opheusden.

De woning heeft aan. Nauwkeurig werken, enthousiasme. Vergeet eventueel niet uw spam-inbox te controleren. Omschrijving: Woningruil bespreekbaar. Uw browser Internet Explorer is sterk verouderd. Badkamers 1? Wij vertellen het u graag in een persoonlijk gesprek.

Dalwagenseweg 128

Dit houdt in dat er bij de overdracht geen overdrachtsbelasting en ook. In een mooie ruim opgezette woonstraat gelegen vrijstaande karakterwoning met vrijstaande garage met verdieping op een ruim vrij perceel van m² gelegen. Deze grote sfeervolle, geschakelde vrijstaande woning met schuur, bijzonder tuinhuis, zwembad en royale speel-werkkamer op d.

Home Koopwoningen Opheusden Overzicht. Basis kenmerken: LE - m - 8 kamers - eengezinswoning. Browser updaten.


Facebook
Twitter
Comments
Siert 30.07.2019 08:40 Antwoord

Geen secretaresse met een terugbelverzoek maar altijd persoonlijk een makelaar aan de lijn.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 estudioolivera.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.