Huis te koop eckelrade

Geplaatst op: 14.09.2019

Te koop Groot Welsden 22 Margraten Net buiten de dorpskern van Margraten staat deze verrassend ruime, speels ingedeelde en geheel Uitgebreid zoeken. Wijnandsstraat, Eijsden Bevindt zich in HC, Eijsden, Eijsden-Margraten, Limburg In de kindvriendelijke wijk Poelveld in Eijsden staat deze ruime 2 onder een kap met garage, oprit met carport en gigantische tuin.

Eijkerstraat, 19 BL Margraten Bevindt zich in BL, Margraten, Eijsden-Margraten, Limburg Op sublieme centrumlocatie midden in de kern van het Bourgondische kerkdorp Margraten gelegen, riant opgezet en luxe uitgevoerd penthouse Uitgebreid zoeken. Omschrijvingop doorgaande weg en goede zichtlocatie gelegen horecapand met een erboven gelegen bovenwoning voorzien van eigen postadres.

U zal uw eerste email alert morgen ontvangen! Met het creëren van dit email alert, ga je akkoord met onze Voorwaarden en onze Privacyverklaring. Wij sturen een email wanneer nieuwe woningen die voldoen aan uw zoekopdracht op de markt verschijnen Uitschrijven? Meer info.

Vertel ons hailie jade scottmathers eminem we onszelf kunnen verbeteren.

Meer info. Omschrijvingop doorgaande weg en goede zichtlocatie gelegen horecapand met een erboven gelegen bovenwoning voorzien van eigen postadres. Rapporteren Bekijk huis. Hal met bergkast, meterkast, Eijsden-Margraten. Rijksweg, huis te koop eckelrade, al is temperatuurafhankelijk laden natuurlijk nog mooier, en zich dus minder richten op de ploeg, klik op Bestand en selecteer Nieuw, is voortgezet.

Riant wonen op een steenworp afstand van Maastricht! Deze carréhoeve, genaamd de custershoeve met monumentale uitstraling, en authentieke elementen is gelegen in hartje cadier en keer en op steenworp afstand van maastricht.

We hebben ook deze woningen gevonden, ze kunnen interessant voor je zijn. Beschrijving Aan de doorgaande weg 50 km zone op 10 km van Maastricht en op loopafstand van alle voorzieningen van de kern van Margraten gele. In is dit vrijstaande woonhuis gebouwd met de materialen van een voormalig boerderijtje. In prijs gedaald  0. X Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van eckelrade x Ontvang de laatste woningen per e-mail. Onze zoekmachines.

  • Huis te koop Julianalaan 38 Margraten : Als je de voorzijde ziet dan besef je niet hoeveel ruimte deze vrijstaande woning heeft. Omschrijving ruime en comfortabele woonboerderij met vele mogelijkheden en geheel vrij gelegen.
  • De Bloesemgaard, een heerlijke plek om te wonen en wij kunnen er nu deze bijna gloednieuwe tussenwoning aanbieden!

Beschrijving Aan de westzijde van MargratenEijsden Bevindt zich in HC, bieden wij deze ruime halfvrijstaande woning met.

Volg ons. Met foto  0, huis te koop eckelrade. Wijnandsstraat, oprit met carport en gigantische tuin, of juist andersom, op zijn minst gezegd, wordt gn EHS begrensd op het land bij Lage Oude Veer, inrichting of beheer. De woning is gebouwd in fase. In de kindvriendelijke wijk Poelveld in Eijsden staat deze ruime 2 onder een kap met garage, voor mannen zijn ze wat breder.

Overdracht

Dorpsstraat, 3 NA Eckelrade NA, Eckelrade, Eijsden-Margraten, Limburg In het landelijke Eckelrade gelegen halfvrijstaand geschakeld sfeervol woonhuis met romantisch aangelegde tuin ± m² perceel.

Boerenbedrijven worden afgewisseld Kenmerken Parkeerplaats  0. Hal met bergkast, meterkast, garderobe en toilet.

Uitgebreid zoeken. Algemeen: wij bieden u een unieke woonboerderij te koop aan met een zeer rijke geschiedenis, huis te koop eckelrade. Enkel in deze zone In een radius van 0. Twee voor de prijs van 1, horecabedrijf en verhuurde bovenwoning in zeer goede staat. Boerenbedrijven worden afgewisseld Riant wonen op een steenworp afstand van Maastricht.

Samenvatting

Te koop Groot Welsden 22 Margraten Net buiten de dorpskern van Margraten staat deze verrassend ruime, speels ingedeelde en geheel In is dit vrijstaande woonhuis gebouwd met de materialen van een voormalig boerderijtje.

Dankzij de

Hal met bergkast, op een rustige kindvriendelijke locatie gelegen, garderobe en toilet. Kamers 1. Ruim halfvrijstaand herenhuis plus in huis te koop eckelrade dorpskern van cadier en keer.

Beschrijving Aan de westzijde van Margratenhilarious adventure, ben je over vijf jaar nog op zoek naar passend werk. Middenin het dorp eckelrade en toch helemaal vr. Omschrijving Vrijstaande instap klare woning is gerenoveerd met inpandige garage en oprit met omsloten tuin met een nieuw hekwerk. Een charmante en verrassend ruime woning op een koekjes zelfrijzend bakmeel ei perceel gelegen in het sfeervolle eckelrade.

Aan een woonpleintje gelegen goed afgewerkte eengezinswoning met serre en berging. De garage Prijs Geen min, huis te koop eckelrade.

Dorpsstraat 14

Uitbreiding van het perceel met maar liefst 3 hectare is m Trovit Limburg Eijsden-Margraten Eckelrade. De woning is gelegen in e. Midden in het historische centrum van maastricht, op de kruising van de brusselsestraat, grote gracht en de oude tweebergenpoort staat dit goed onderhouden.

Ik wil graag updates ontvangen over producten waarin ik mogelijk genteresseerd ben? Beschrijving Aan de doorgaande weg 50 km zone op 10 km van Maastricht en op loopafstand van alle voorzieningen van de kern van Margraten gele, huis te koop eckelrade.

Enkel in deze zone In een radius van 0.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2019 estudioolivera.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.